Turqia pritet të evakuojë qytetarët e saj nga Kina, në bord një shtetas shqiptar

Turqia pritet të evakuojë qytetarët e saj nga Kina, në bord një shtetas shqiptar

Një avion mallrash i Turqisë pritet të niset për në Kinë për të transportuar qytetarët e saj dhe të vendeve të tjera të afërta, përfshirë një shtetas të Shqipërisë nga qyteti kinez Wuhan ku muajin e kaluar u shfaq për herë të parë koronavirusi. Avioni i mallrave do të niset nga Aeroporti Ushtarak Etimesgut në Ankara për të evakuuar 34 shtetas turq, një shtetas shqiptar, si dhe shtatë nga Gjeorgjia dhe shtatë nga Azerbajxhani. ( Aytaç Ünal - Anadolu Agency )

Turqia pritet të evakuojë qytetarët e saj nga Kina, në bord një shtetas shqiptar
Fotoğraf: Aytaç Ünal

Një avion mallrash i Turqisë pritet të niset për në Kinë për të transportuar qytetarët e saj dhe të vendeve të tjera të afërta, përfshirë një shtetas të Shqipërisë nga qyteti kinez Wuhan ku muajin e kaluar u shfaq për herë të parë koronavirusi. Avioni i mallrave do të niset nga Aeroporti Ushtarak Etimesgut në Ankara për të evakuuar 34 shtetas turq, një shtetas shqiptar, si dhe shtatë nga Gjeorgjia dhe shtatë nga Azerbajxhani. ( Aytaç Ünal - Anadolu Agency )

Turqia pritet të evakuojë qytetarët e saj nga Kina, në bord një shtetas shqiptar
Fotoğraf: Aytaç Ünal

Një avion mallrash i Turqisë pritet të niset për në Kinë për të transportuar qytetarët e saj dhe të vendeve të tjera të afërta, përfshirë një shtetas të Shqipërisë nga qyteti kinez Wuhan ku muajin e kaluar u shfaq për herë të parë koronavirusi. Avioni i mallrave do të niset nga Aeroporti Ushtarak Etimesgut në Ankara për të evakuuar 34 shtetas turq, një shtetas shqiptar, si dhe shtatë nga Gjeorgjia dhe shtatë nga Azerbajxhani. ( Aytaç Ünal - Anadolu Agency )

Turqia pritet të evakuojë qytetarët e saj nga Kina, në bord një shtetas shqiptar
Fotoğraf: Aytaç Ünal

Një avion mallrash i Turqisë pritet të niset për në Kinë për të transportuar qytetarët e saj dhe të vendeve të tjera të afërta, përfshirë një shtetas të Shqipërisë nga qyteti kinez Wuhan ku muajin e kaluar u shfaq për herë të parë koronavirusi. Avioni i mallrave do të niset nga Aeroporti Ushtarak Etimesgut në Ankara për të evakuuar 34 shtetas turq, një shtetas shqiptar, si dhe shtatë nga Gjeorgjia dhe shtatë nga Azerbajxhani. ( Aytaç Ünal - Anadolu Agency )

Turqia pritet të evakuojë qytetarët e saj nga Kina, në bord një shtetas shqiptar
Fotoğraf: Aytaç Ünal

Një avion mallrash i Turqisë pritet të niset për në Kinë për të transportuar qytetarët e saj dhe të vendeve të tjera të afërta, përfshirë një shtetas të Shqipërisë nga qyteti kinez Wuhan ku muajin e kaluar u shfaq për herë të parë koronavirusi. Avioni i mallrave do të niset nga Aeroporti Ushtarak Etimesgut në Ankara për të evakuuar 34 shtetas turq, një shtetas shqiptar, si dhe shtatë nga Gjeorgjia dhe shtatë nga Azerbajxhani. ( Aytaç Ünal - Anadolu Agency )

Turqia pritet të evakuojë qytetarët e saj nga Kina, në bord një shtetas shqiptar
Fotoğraf: Aytaç Ünal

Një avion mallrash i Turqisë pritet të niset për në Kinë për të transportuar qytetarët e saj dhe të vendeve të tjera të afërta, përfshirë një shtetas të Shqipërisë nga qyteti kinez Wuhan ku muajin e kaluar u shfaq për herë të parë koronavirusi. Avioni i mallrave do të niset nga Aeroporti Ushtarak Etimesgut në Ankara për të evakuuar 34 shtetas turq, një shtetas shqiptar, si dhe shtatë nga Gjeorgjia dhe shtatë nga Azerbajxhani. ( Aytaç Ünal - Anadolu Agency )

Turqia pritet të evakuojë qytetarët e saj nga Kina, në bord një shtetas shqiptar
Fotoğraf: Aytaç Ünal

Një avion mallrash i Turqisë pritet të niset për në Kinë për të transportuar qytetarët e saj dhe të vendeve të tjera të afërta, përfshirë një shtetas të Shqipërisë nga qyteti kinez Wuhan ku muajin e kaluar u shfaq për herë të parë koronavirusi. Avioni i mallrave do të niset nga Aeroporti Ushtarak Etimesgut në Ankara për të evakuuar 34 shtetas turq, një shtetas shqiptar, si dhe shtatë nga Gjeorgjia dhe shtatë nga Azerbajxhani. ( Aytaç Ünal - Anadolu Agency )

Turqia pritet të evakuojë qytetarët e saj nga Kina, në bord një shtetas shqiptar
Fotoğraf: Aytaç Ünal

Një avion mallrash i Turqisë pritet të niset për në Kinë për të transportuar qytetarët e saj dhe të vendeve të tjera të afërta, përfshirë një shtetas të Shqipërisë nga qyteti kinez Wuhan ku muajin e kaluar u shfaq për herë të parë koronavirusi. Avioni i mallrave do të niset nga Aeroporti Ushtarak Etimesgut në Ankara për të evakuuar 34 shtetas turq, një shtetas shqiptar, si dhe shtatë nga Gjeorgjia dhe shtatë nga Azerbajxhani. ( Aytaç Ünal - Anadolu Agency )

Turqia pritet të evakuojë qytetarët e saj nga Kina, në bord një shtetas shqiptar
Fotoğraf: Aytaç Ünal

Një avion mallrash i Turqisë pritet të niset për në Kinë për të transportuar qytetarët e saj dhe të vendeve të tjera të afërta, përfshirë një shtetas të Shqipërisë nga qyteti kinez Wuhan ku muajin e kaluar u shfaq për herë të parë koronavirusi. Avioni i mallrave do të niset nga Aeroporti Ushtarak Etimesgut në Ankara për të evakuuar 34 shtetas turq, një shtetas shqiptar, si dhe shtatë nga Gjeorgjia dhe shtatë nga Azerbajxhani. ( Aytaç Ünal - Anadolu Agency )

Turqia pritet të evakuojë qytetarët e saj nga Kina, në bord një shtetas shqiptar
Fotoğraf: Aytaç Ünal

Një avion mallrash i Turqisë pritet të niset për në Kinë për të transportuar qytetarët e saj dhe të vendeve të tjera të afërta, përfshirë një shtetas të Shqipërisë nga qyteti kinez Wuhan ku muajin e kaluar u shfaq për herë të parë koronavirusi. Avioni i mallrave do të niset nga Aeroporti Ushtarak Etimesgut në Ankara për të evakuuar 34 shtetas turq, një shtetas shqiptar, si dhe shtatë nga Gjeorgjia dhe shtatë nga Azerbajxhani. ( Aytaç Ünal - Anadolu Agency )

Turqia pritet të evakuojë qytetarët e saj nga Kina, në bord një shtetas shqiptar
Fotoğraf: Aytaç Ünal

Një avion mallrash i Turqisë pritet të niset për në Kinë për të transportuar qytetarët e saj dhe të vendeve të tjera të afërta, përfshirë një shtetas të Shqipërisë nga qyteti kinez Wuhan ku muajin e kaluar u shfaq për herë të parë koronavirusi. Avioni i mallrave do të niset nga Aeroporti Ushtarak Etimesgut në Ankara për të evakuuar 34 shtetas turq, një shtetas shqiptar, si dhe shtatë nga Gjeorgjia dhe shtatë nga Azerbajxhani. ( Aytaç Ünal - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit