Turqi, vëllezërit me ngjyra të veçanta të syve tërheqin vëmendjen e njerëzve

Turqi, vëllezërit me ngjyra të veçanta të syve tërheqin vëmendjen e njerëzve

Dy vëllezër në Bursa të Turqisë tërheqin vëmendjen e njerëzve me ngjyrat e tyre të veçanta të syve. Çifti Suat dhe Esra Selman ishin befasuar kur u bënë me fëmijën e tyre të parë 11 vjet më parë. Mehmet Selman lindi me një sy të kaltërt dhe një kafe, gjendje kjo e quajtur heterokromi. Fëmija i tyre i dytë Kerem Selman, i cili tani është 4 vjeç, ka të njëjtën gjendje. ( Sergen Sezgin - Anadolu Agency )

Turqi, vëllezërit me ngjyra të veçanta të syve tërheqin vëmendjen e njerëzve
Fotoğraf: Sergen Sezgin

Dy vëllezër në Bursa të Turqisë tërheqin vëmendjen e njerëzve me ngjyrat e tyre të veçanta të syve. Çifti Suat dhe Esra Selman ishin befasuar kur u bënë me fëmijën e tyre të parë 11 vjet më parë. Mehmet Selman lindi me një sy të kaltërt dhe një kafe, gjendje kjo e quajtur heterokromi. Fëmija i tyre i dytë Kerem Selman, i cili tani është 4 vjeç, ka të njëjtën gjendje. ( Sergen Sezgin - Anadolu Agency )

Turqi, vëllezërit me ngjyra të veçanta të syve tërheqin vëmendjen e njerëzve
Fotoğraf: Sergen Sezgin

Dy vëllezër në Bursa të Turqisë tërheqin vëmendjen e njerëzve me ngjyrat e tyre të veçanta të syve. Çifti Suat dhe Esra Selman ishin befasuar kur u bënë me fëmijën e tyre të parë 11 vjet më parë. Mehmet Selman lindi me një sy të kaltërt dhe një kafe, gjendje kjo e quajtur heterokromi. Fëmija i tyre i dytë Kerem Selman, i cili tani është 4 vjeç, ka të njëjtën gjendje. ( Sergen Sezgin - Anadolu Agency )

Turqi, vëllezërit me ngjyra të veçanta të syve tërheqin vëmendjen e njerëzve
Fotoğraf: Sergen Sezgin

Dy vëllezër në Bursa të Turqisë tërheqin vëmendjen e njerëzve me ngjyrat e tyre të veçanta të syve. Çifti Suat dhe Esra Selman ishin befasuar kur u bënë me fëmijën e tyre të parë 11 vjet më parë. Mehmet Selman lindi me një sy të kaltërt dhe një kafe, gjendje kjo e quajtur heterokromi. Fëmija i tyre i dytë Kerem Selman, i cili tani është 4 vjeç, ka të njëjtën gjendje. ( Sergen Sezgin - Anadolu Agency )

Turqi, vëllezërit me ngjyra të veçanta të syve tërheqin vëmendjen e njerëzve
Fotoğraf: Sergen Sezgin

Dy vëllezër në Bursa të Turqisë tërheqin vëmendjen e njerëzve me ngjyrat e tyre të veçanta të syve. Çifti Suat dhe Esra Selman ishin befasuar kur u bënë me fëmijën e tyre të parë 11 vjet më parë. Mehmet Selman lindi me një sy të kaltërt dhe një kafe, gjendje kjo e quajtur heterokromi. Fëmija i tyre i dytë Kerem Selman, i cili tani është 4 vjeç, ka të njëjtën gjendje. ( Sergen Sezgin - Anadolu Agency )

Turqi, vëllezërit me ngjyra të veçanta të syve tërheqin vëmendjen e njerëzve
Fotoğraf: Sergen Sezgin

Dy vëllezër në Bursa të Turqisë tërheqin vëmendjen e njerëzve me ngjyrat e tyre të veçanta të syve. Çifti Suat dhe Esra Selman ishin befasuar kur u bënë me fëmijën e tyre të parë 11 vjet më parë. Mehmet Selman lindi me një sy të kaltërt dhe një kafe, gjendje kjo e quajtur heterokromi. Fëmija i tyre i dytë Kerem Selman, i cili tani është 4 vjeç, ka të njëjtën gjendje. ( Sergen Sezgin - Anadolu Agency )

Turqi, vëllezërit me ngjyra të veçanta të syve tërheqin vëmendjen e njerëzve
Fotoğraf: Sergen Sezgin

Dy vëllezër në Bursa të Turqisë tërheqin vëmendjen e njerëzve me ngjyrat e tyre të veçanta të syve. Çifti Suat dhe Esra Selman ishin befasuar kur u bënë me fëmijën e tyre të parë 11 vjet më parë. Mehmet Selman lindi me një sy të kaltërt dhe një kafe, gjendje kjo e quajtur heterokromi. Fëmija i tyre i dytë Kerem Selman, i cili tani është 4 vjeç, ka të njëjtën gjendje. ( Sergen Sezgin - Anadolu Agency )

Turqi, vëllezërit me ngjyra të veçanta të syve tërheqin vëmendjen e njerëzve
Fotoğraf: Sergen Sezgin

Dy vëllezër në Bursa të Turqisë tërheqin vëmendjen e njerëzve me ngjyrat e tyre të veçanta të syve. Çifti Suat dhe Esra Selman ishin befasuar kur u bënë me fëmijën e tyre të parë 11 vjet më parë. Mehmet Selman lindi me një sy të kaltërt dhe një kafe, gjendje kjo e quajtur heterokromi. Fëmija i tyre i dytë Kerem Selman, i cili tani është 4 vjeç, ka të njëjtën gjendje. ( Sergen Sezgin - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit