Turqi, Manastiri Sumela synon të mirëpresë 500 mijë turistë

Turqi, Manastiri Sumela synon të mirëpresë 500 mijë turistë

Manastiri madhështor Sumela në provincën e Trabzonit në Turqi synon të mirëpresë një total prej 500.000 turistësh vendas dhe të huaj këtë vit, tha kreu provincial i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit, Ali Ayvazoğlu. Ayvazoğlu tha për AA se kompleksi monastik, i ndërtuar mbi një shkëmb të pjerrët në një lartësi prej 1.200 metrash në Parkun Kombëtar Altındere, ka pritur rreth 50.000 turistë deri në muajin e kaluar pasi u hap për vizitorët më 25 maj pas një restaurimi tre-vjeçar. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Agency )

Turqi, Manastiri Sumela synon të mirëpresë 500 mijë turistë
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Manastiri madhështor Sumela në provincën e Trabzonit në Turqi synon të mirëpresë një total prej 500.000 turistësh vendas dhe të huaj këtë vit, tha kreu provincial i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit, Ali Ayvazoğlu. Ayvazoğlu tha për AA se kompleksi monastik, i ndërtuar mbi një shkëmb të pjerrët në një lartësi prej 1.200 metrash në Parkun Kombëtar Altındere, ka pritur rreth 50.000 turistë deri në muajin e kaluar pasi u hap për vizitorët më 25 maj pas një restaurimi tre-vjeçar. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Agency )

Turqi, Manastiri Sumela synon të mirëpresë 500 mijë turistë
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Manastiri madhështor Sumela në provincën e Trabzonit në Turqi synon të mirëpresë një total prej 500.000 turistësh vendas dhe të huaj këtë vit, tha kreu provincial i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit, Ali Ayvazoğlu. Ayvazoğlu tha për AA se kompleksi monastik, i ndërtuar mbi një shkëmb të pjerrët në një lartësi prej 1.200 metrash në Parkun Kombëtar Altındere, ka pritur rreth 50.000 turistë deri në muajin e kaluar pasi u hap për vizitorët më 25 maj pas një restaurimi tre-vjeçar. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Agency )

Turqi, Manastiri Sumela synon të mirëpresë 500 mijë turistë
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Manastiri madhështor Sumela në provincën e Trabzonit në Turqi synon të mirëpresë një total prej 500.000 turistësh vendas dhe të huaj këtë vit, tha kreu provincial i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit, Ali Ayvazoğlu. Ayvazoğlu tha për AA se kompleksi monastik, i ndërtuar mbi një shkëmb të pjerrët në një lartësi prej 1.200 metrash në Parkun Kombëtar Altındere, ka pritur rreth 50.000 turistë deri në muajin e kaluar pasi u hap për vizitorët më 25 maj pas një restaurimi tre-vjeçar. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Agency )

Turqi, Manastiri Sumela synon të mirëpresë 500 mijë turistë
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Manastiri madhështor Sumela në provincën e Trabzonit në Turqi synon të mirëpresë një total prej 500.000 turistësh vendas dhe të huaj këtë vit, tha kreu provincial i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit, Ali Ayvazoğlu. Ayvazoğlu tha për AA se kompleksi monastik, i ndërtuar mbi një shkëmb të pjerrët në një lartësi prej 1.200 metrash në Parkun Kombëtar Altındere, ka pritur rreth 50.000 turistë deri në muajin e kaluar pasi u hap për vizitorët më 25 maj pas një restaurimi tre-vjeçar. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Agency )

Turqi, Manastiri Sumela synon të mirëpresë 500 mijë turistë
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Manastiri madhështor Sumela në provincën e Trabzonit në Turqi synon të mirëpresë një total prej 500.000 turistësh vendas dhe të huaj këtë vit, tha kreu provincial i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit, Ali Ayvazoğlu. Ayvazoğlu tha për AA se kompleksi monastik, i ndërtuar mbi një shkëmb të pjerrët në një lartësi prej 1.200 metrash në Parkun Kombëtar Altındere, ka pritur rreth 50.000 turistë deri në muajin e kaluar pasi u hap për vizitorët më 25 maj pas një restaurimi tre-vjeçar. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Agency )

Turqi, Manastiri Sumela synon të mirëpresë 500 mijë turistë
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Manastiri madhështor Sumela në provincën e Trabzonit në Turqi synon të mirëpresë një total prej 500.000 turistësh vendas dhe të huaj këtë vit, tha kreu provincial i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit, Ali Ayvazoğlu. Ayvazoğlu tha për AA se kompleksi monastik, i ndërtuar mbi një shkëmb të pjerrët në një lartësi prej 1.200 metrash në Parkun Kombëtar Altındere, ka pritur rreth 50.000 turistë deri në muajin e kaluar pasi u hap për vizitorët më 25 maj pas një restaurimi tre-vjeçar. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Agency )

Turqi, Manastiri Sumela synon të mirëpresë 500 mijë turistë
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Manastiri madhështor Sumela në provincën e Trabzonit në Turqi synon të mirëpresë një total prej 500.000 turistësh vendas dhe të huaj këtë vit, tha kreu provincial i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit, Ali Ayvazoğlu. Ayvazoğlu tha për AA se kompleksi monastik, i ndërtuar mbi një shkëmb të pjerrët në një lartësi prej 1.200 metrash në Parkun Kombëtar Altındere, ka pritur rreth 50.000 turistë deri në muajin e kaluar pasi u hap për vizitorët më 25 maj pas një restaurimi tre-vjeçar. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Agency )

Turqi, Manastiri Sumela synon të mirëpresë 500 mijë turistë
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Manastiri madhështor Sumela në provincën e Trabzonit në Turqi synon të mirëpresë një total prej 500.000 turistësh vendas dhe të huaj këtë vit, tha kreu provincial i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit, Ali Ayvazoğlu. Ayvazoğlu tha për AA se kompleksi monastik, i ndërtuar mbi një shkëmb të pjerrët në një lartësi prej 1.200 metrash në Parkun Kombëtar Altındere, ka pritur rreth 50.000 turistë deri në muajin e kaluar pasi u hap për vizitorët më 25 maj pas një restaurimi tre-vjeçar. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Agency )

Turqi, Manastiri Sumela synon të mirëpresë 500 mijë turistë
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Manastiri madhështor Sumela në provincën e Trabzonit në Turqi synon të mirëpresë një total prej 500.000 turistësh vendas dhe të huaj këtë vit, tha kreu provincial i Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit, Ali Ayvazoğlu. Ayvazoğlu tha për AA se kompleksi monastik, i ndërtuar mbi një shkëmb të pjerrët në një lartësi prej 1.200 metrash në Parkun Kombëtar Altındere, ka pritur rreth 50.000 turistë deri në muajin e kaluar pasi u hap për vizitorët më 25 maj pas një restaurimi tre-vjeçar. ( Hakan Burak Altunöz - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit