Turqi, kuajt e egër në Deltën Gediz pjesë e diversitetit biologjik

Turqi, kuajt e egër në Deltën Gediz pjesë e diversitetit biologjik

Delta Gediz në Izmir të Turqisë, përveç rreth 300 llojeve të shpendëve dhe llojeve të gjera të bimëve është shtëpi edhe e kuajve të egër. Më parë banorët e Anadollit gjatë verës i kanë shfrytëzuar për bujqësi dhe punë tjera ndërsa gjatë dimrit, nga mungesa e ushqimit, i kanë lëshuar në natyrë. ( Mahmut Serdar Alakuş - Anadolu Agency )

Turqi, kuajt e egër në Deltën Gediz pjesë e diversitetit biologjik Fotoğraf: Mahmut Serdar Alakuş

Delta Gediz në Izmir të Turqisë, përveç rreth 300 llojeve të shpendëve dhe llojeve të gjera të bimëve është shtëpi edhe e kuajve të egër. Më parë banorët e Anadollit gjatë verës i kanë shfrytëzuar për bujqësi dhe punë tjera ndërsa gjatë dimrit, nga mungesa e ushqimit, i kanë lëshuar në natyrë. ( Mahmut Serdar Alakuş - Anadolu Agency )

Turqi, kuajt e egër në Deltën Gediz pjesë e diversitetit biologjik Fotoğraf: Mahmut Serdar Alakuş

Delta Gediz në Izmir të Turqisë, përveç rreth 300 llojeve të shpendëve dhe llojeve të gjera të bimëve është shtëpi edhe e kuajve të egër. Më parë banorët e Anadollit gjatë verës i kanë shfrytëzuar për bujqësi dhe punë tjera ndërsa gjatë dimrit, nga mungesa e ushqimit, i kanë lëshuar në natyrë. ( Mahmut Serdar Alakuş - Anadolu Agency )

Turqi, kuajt e egër në Deltën Gediz pjesë e diversitetit biologjik Fotoğraf: Mahmut Serdar Alakuş

Delta Gediz në Izmir të Turqisë, përveç rreth 300 llojeve të shpendëve dhe llojeve të gjera të bimëve është shtëpi edhe e kuajve të egër. Më parë banorët e Anadollit gjatë verës i kanë shfrytëzuar për bujqësi dhe punë tjera ndërsa gjatë dimrit, nga mungesa e ushqimit, i kanë lëshuar në natyrë. ( Mahmut Serdar Alakuş - Anadolu Agency )

Turqi, kuajt e egër në Deltën Gediz pjesë e diversitetit biologjik Fotoğraf: Mahmut Serdar Alakuş

Delta Gediz në Izmir të Turqisë, përveç rreth 300 llojeve të shpendëve dhe llojeve të gjera të bimëve është shtëpi edhe e kuajve të egër. Më parë banorët e Anadollit gjatë verës i kanë shfrytëzuar për bujqësi dhe punë tjera ndërsa gjatë dimrit, nga mungesa e ushqimit, i kanë lëshuar në natyrë. ( Mahmut Serdar Alakuş - Anadolu Agency )

Turqi, kuajt e egër në Deltën Gediz pjesë e diversitetit biologjik Fotoğraf: Mahmut Serdar Alakuş

Delta Gediz në Izmir të Turqisë, përveç rreth 300 llojeve të shpendëve dhe llojeve të gjera të bimëve është shtëpi edhe e kuajve të egër. Më parë banorët e Anadollit gjatë verës i kanë shfrytëzuar për bujqësi dhe punë tjera ndërsa gjatë dimrit, nga mungesa e ushqimit, i kanë lëshuar në natyrë. ( Mahmut Serdar Alakuş - Anadolu Agency )

Turqi, kuajt e egër në Deltën Gediz pjesë e diversitetit biologjik Fotoğraf: Mahmut Serdar Alakuş

Delta Gediz në Izmir të Turqisë, përveç rreth 300 llojeve të shpendëve dhe llojeve të gjera të bimëve është shtëpi edhe e kuajve të egër. Më parë banorët e Anadollit gjatë verës i kanë shfrytëzuar për bujqësi dhe punë tjera ndërsa gjatë dimrit, nga mungesa e ushqimit, i kanë lëshuar në natyrë. ( Mahmut Serdar Alakuş - Anadolu Agency )

Turqi, kuajt e egër në Deltën Gediz pjesë e diversitetit biologjik Fotoğraf: Mahmut Serdar Alakuş

Delta Gediz në Izmir të Turqisë, përveç rreth 300 llojeve të shpendëve dhe llojeve të gjera të bimëve është shtëpi edhe e kuajve të egër. Më parë banorët e Anadollit gjatë verës i kanë shfrytëzuar për bujqësi dhe punë tjera ndërsa gjatë dimrit, nga mungesa e ushqimit, i kanë lëshuar në natyrë. ( Mahmut Serdar Alakuş - Anadolu Agency )

Turqi, kuajt e egër në Deltën Gediz pjesë e diversitetit biologjik Fotoğraf: Mahmut Serdar Alakuş

Delta Gediz në Izmir të Turqisë, përveç rreth 300 llojeve të shpendëve dhe llojeve të gjera të bimëve është shtëpi edhe e kuajve të egër. Më parë banorët e Anadollit gjatë verës i kanë shfrytëzuar për bujqësi dhe punë tjera ndërsa gjatë dimrit, nga mungesa e ushqimit, i kanë lëshuar në natyrë. ( Mahmut Serdar Alakuş - Anadolu Agency )

Turqi, kuajt e egër në Deltën Gediz pjesë e diversitetit biologjik Fotoğraf: Mahmut Serdar Alakuş

Delta Gediz në Izmir të Turqisë, përveç rreth 300 llojeve të shpendëve dhe llojeve të gjera të bimëve është shtëpi edhe e kuajve të egër. Më parë banorët e Anadollit gjatë verës i kanë shfrytëzuar për bujqësi dhe punë tjera ndërsa gjatë dimrit, nga mungesa e ushqimit, i kanë lëshuar në natyrë. ( Mahmut Serdar Alakuş - Anadolu Agency )

Turqi, kuajt e egër në Deltën Gediz pjesë e diversitetit biologjik Fotoğraf: Mahmut Serdar Alakuş

Delta Gediz në Izmir të Turqisë, përveç rreth 300 llojeve të shpendëve dhe llojeve të gjera të bimëve është shtëpi edhe e kuajve të egër. Më parë banorët e Anadollit gjatë verës i kanë shfrytëzuar për bujqësi dhe punë tjera ndërsa gjatë dimrit, nga mungesa e ushqimit, i kanë lëshuar në natyrë. ( Mahmut Serdar Alakuş - Anadolu Agency )

Turqi, kuajt e egër në Deltën Gediz pjesë e diversitetit biologjik Fotoğraf: Mahmut Serdar Alakuş

Delta Gediz në Izmir të Turqisë, përveç rreth 300 llojeve të shpendëve dhe llojeve të gjera të bimëve është shtëpi edhe e kuajve të egër. Më parë banorët e Anadollit gjatë verës i kanë shfrytëzuar për bujqësi dhe punë tjera ndërsa gjatë dimrit, nga mungesa e ushqimit, i kanë lëshuar në natyrë. ( Mahmut Serdar Alakuş - Anadolu Agency )

Turqi, kuajt e egër në Deltën Gediz pjesë e diversitetit biologjik Fotoğraf: Mahmut Serdar Alakuş

Delta Gediz në Izmir të Turqisë, përveç rreth 300 llojeve të shpendëve dhe llojeve të gjera të bimëve është shtëpi edhe e kuajve të egër. Më parë banorët e Anadollit gjatë verës i kanë shfrytëzuar për bujqësi dhe punë tjera ndërsa gjatë dimrit, nga mungesa e ushqimit, i kanë lëshuar në natyrë. ( Mahmut Serdar Alakuş - Anadolu Agency )

Turqi, kuajt e egër në Deltën Gediz pjesë e diversitetit biologjik Fotoğraf: Mahmut Serdar Alakuş

Delta Gediz në Izmir të Turqisë, përveç rreth 300 llojeve të shpendëve dhe llojeve të gjera të bimëve është shtëpi edhe e kuajve të egër. Më parë banorët e Anadollit gjatë verës i kanë shfrytëzuar për bujqësi dhe punë tjera ndërsa gjatë dimrit, nga mungesa e ushqimit, i kanë lëshuar në natyrë. ( Mahmut Serdar Alakuş - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit