Turqi, balonat shfaqen përsëri ne qiell pas ndalesës disamujore

Turqi, balonat shfaqen përsëri ne qiell pas ndalesës disamujore

Balonat shumëngjyrëshe me ajër pushtuan qiejt e Pamukkales në Turqinë jugperëndimore të shtunën në mëngjes, pasi aktiviteti i famshëm turistik rifilloi pas një pauze prej mbi pesë muajsh për shkak të pandemisë koronavirusit. Destinacioni i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s në provincën Denizli është i famshëm për ujërat termale të pasura me minerale dhe tarracat e bardha të travertës. ( Sebahatdin Zeyrek - Anadolu Agency )

Turqi, balonat shfaqen përsëri ne qiell pas ndalesës disamujore Fotoğraf: Sebahatdin Zeyrek

Balonat shumëngjyrëshe me ajër pushtuan qiejt e Pamukkales në Turqinë jugperëndimore të shtunën në mëngjes, pasi aktiviteti i famshëm turistik rifilloi pas një pauze prej mbi pesë muajsh për shkak të pandemisë koronavirusit. Destinacioni i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s në provincën Denizli është i famshëm për ujërat termale të pasura me minerale dhe tarracat e bardha të travertës. ( Sebahatdin Zeyrek - Anadolu Agency )

Turqi, balonat shfaqen përsëri ne qiell pas ndalesës disamujore Fotoğraf: Sebahatdin Zeyrek

Balonat shumëngjyrëshe me ajër pushtuan qiejt e Pamukkales në Turqinë jugperëndimore të shtunën në mëngjes, pasi aktiviteti i famshëm turistik rifilloi pas një pauze prej mbi pesë muajsh për shkak të pandemisë koronavirusit. Destinacioni i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s në provincën Denizli është i famshëm për ujërat termale të pasura me minerale dhe tarracat e bardha të travertës. ( Sebahatdin Zeyrek - Anadolu Agency )

Turqi, balonat shfaqen përsëri ne qiell pas ndalesës disamujore Fotoğraf: Sebahatdin Zeyrek

Balonat shumëngjyrëshe me ajër pushtuan qiejt e Pamukkales në Turqinë jugperëndimore të shtunën në mëngjes, pasi aktiviteti i famshëm turistik rifilloi pas një pauze prej mbi pesë muajsh për shkak të pandemisë koronavirusit. Destinacioni i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s në provincën Denizli është i famshëm për ujërat termale të pasura me minerale dhe tarracat e bardha të travertës. ( Sebahatdin Zeyrek - Anadolu Agency )

Turqi, balonat shfaqen përsëri ne qiell pas ndalesës disamujore Fotoğraf: Sebahatdin Zeyrek

Balonat shumëngjyrëshe me ajër pushtuan qiejt e Pamukkales në Turqinë jugperëndimore të shtunën në mëngjes, pasi aktiviteti i famshëm turistik rifilloi pas një pauze prej mbi pesë muajsh për shkak të pandemisë koronavirusit. Destinacioni i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s në provincën Denizli është i famshëm për ujërat termale të pasura me minerale dhe tarracat e bardha të travertës. ( Sebahatdin Zeyrek - Anadolu Agency )

Turqi, balonat shfaqen përsëri ne qiell pas ndalesës disamujore Fotoğraf: Sebahatdin Zeyrek

Balonat shumëngjyrëshe me ajër pushtuan qiejt e Pamukkales në Turqinë jugperëndimore të shtunën në mëngjes, pasi aktiviteti i famshëm turistik rifilloi pas një pauze prej mbi pesë muajsh për shkak të pandemisë koronavirusit. Destinacioni i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s në provincën Denizli është i famshëm për ujërat termale të pasura me minerale dhe tarracat e bardha të travertës. ( Sebahatdin Zeyrek - Anadolu Agency )

Turqi, balonat shfaqen përsëri ne qiell pas ndalesës disamujore Fotoğraf: Sebahatdin Zeyrek

Balonat shumëngjyrëshe me ajër pushtuan qiejt e Pamukkales në Turqinë jugperëndimore të shtunën në mëngjes, pasi aktiviteti i famshëm turistik rifilloi pas një pauze prej mbi pesë muajsh për shkak të pandemisë koronavirusit. Destinacioni i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s në provincën Denizli është i famshëm për ujërat termale të pasura me minerale dhe tarracat e bardha të travertës. ( Sebahatdin Zeyrek - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit