Turqi, 14 të vdekur nga tërmeti i fuqishëm

Turqi, 14 të vdekur nga tërmeti i fuqishëm

Agjencia turke për Menaxhimin e Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) njoftoi se sipas të dhënave paraprake, nga tërmeti me magnitudë 6,8 ballë që goditi Turqinë lindore, në provincën Elazığ kanë humbur jetën tetë persona, ndërsa në Malatya gjashtë të tjerë. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Agency )

Turqi, 14 të vdekur nga tërmeti i fuqishëm Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Agjencia turke për Menaxhimin e Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) njoftoi se sipas të dhënave paraprake, nga tërmeti me magnitudë 6,8 ballë që goditi Turqinë lindore, në provincën Elazığ kanë humbur jetën tetë persona, ndërsa në Malatya gjashtë të tjerë. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Agency )

Turqi, 14 të vdekur nga tërmeti i fuqishëm Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Agjencia turke për Menaxhimin e Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) njoftoi se sipas të dhënave paraprake, nga tërmeti me magnitudë 6,8 ballë që goditi Turqinë lindore, në provincën Elazığ kanë humbur jetën tetë persona, ndërsa në Malatya gjashtë të tjerë. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Agency )

Turqi, 14 të vdekur nga tërmeti i fuqishëm Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Agjencia turke për Menaxhimin e Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) njoftoi se sipas të dhënave paraprake, nga tërmeti me magnitudë 6,8 ballë që goditi Turqinë lindore, në provincën Elazığ kanë humbur jetën tetë persona, ndërsa në Malatya gjashtë të tjerë. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Agency )

Turqi, 14 të vdekur nga tërmeti i fuqishëm Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Agjencia turke për Menaxhimin e Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) njoftoi se sipas të dhënave paraprake, nga tërmeti me magnitudë 6,8 ballë që goditi Turqinë lindore, në provincën Elazığ kanë humbur jetën tetë persona, ndërsa në Malatya gjashtë të tjerë. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Agency )

Turqi, 14 të vdekur nga tërmeti i fuqishëm Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Agjencia turke për Menaxhimin e Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) njoftoi se sipas të dhënave paraprake, nga tërmeti me magnitudë 6,8 ballë që goditi Turqinë lindore, në provincën Elazığ kanë humbur jetën tetë persona, ndërsa në Malatya gjashtë të tjerë. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Agency )

Turqi, 14 të vdekur nga tërmeti i fuqishëm Fotoğraf: Ömer Yasin Ergin

Agjencia turke për Menaxhimin e Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) njoftoi se sipas të dhënave paraprake, nga tërmeti me magnitudë 6,8 ballë që goditi Turqinë lindore, në provincën Elazığ kanë humbur jetën tetë persona, ndërsa në Malatya gjashtë të tjerë. ( Ömer Yasin Ergin - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit