Turistët interesim të lartë për "ylberin në tokë"

Turistët interesim të lartë për "ylberin në tokë"

Fushat e tulipanëve në një sipërfaqe prej 50 hektarësh të një kompanie në qytetin Konya të Turqisë është vizituar nga mijëra turistë vendas dhe të huaj në dy javët e fundit. ( Yavuz Görür - Anadolu Agency )

Turistët interesim të lartë për "ylberin në tokë" Fotoğraf: Abdullah Coşkun

Fushat e tulipanëve në një sipërfaqe prej 50 hektarësh të një kompanie në qytetin Konya të Turqisë është vizituar nga mijëra turistë vendas dhe të huaj në dy javët e fundit. ( Abdullah Coşkun - Anadolu Agency )

Turistët interesim të lartë për "ylberin në tokë" Fotoğraf: Abdullah Coşkun

Fushat e tulipanëve në një sipërfaqe prej 50 hektarësh të një kompanie në qytetin Konya të Turqisë është vizituar nga mijëra turistë vendas dhe të huaj në dy javët e fundit. ( Abdullah Coşkun - Anadolu Agency )

Turistët interesim të lartë për "ylberin në tokë" Fotoğraf: Abdullah Coşkun

Fushat e tulipanëve në një sipërfaqe prej 50 hektarësh të një kompanie në qytetin Konya të Turqisë është vizituar nga mijëra turistë vendas dhe të huaj në dy javët e fundit. ( Abdullah Coşkun - Anadolu Agency )

Turistët interesim të lartë për "ylberin në tokë" Fotoğraf: Abdullah Coşkun

Fushat e tulipanëve në një sipërfaqe prej 50 hektarësh të një kompanie në qytetin Konya të Turqisë është vizituar nga mijëra turistë vendas dhe të huaj në dy javët e fundit. ( Abdullah Coşkun - Anadolu Agency )

Turistët interesim të lartë për "ylberin në tokë" Fotoğraf: Abdullah Coşkun

Fushat e tulipanëve në një sipërfaqe prej 50 hektarësh të një kompanie në qytetin Konya të Turqisë është vizituar nga mijëra turistë vendas dhe të huaj në dy javët e fundit. ( Abdullah Coşkun - Anadolu Agency )

Turistët interesim të lartë për "ylberin në tokë" Fotoğraf: Abdullah Coşkun

Fushat e tulipanëve në një sipërfaqe prej 50 hektarësh të një kompanie në qytetin Konya të Turqisë është vizituar nga mijëra turistë vendas dhe të huaj në dy javët e fundit. ( Abdullah Coşkun - Anadolu Agency )

Turistët interesim të lartë për "ylberin në tokë" Fotoğraf: Abdullah Coşkun

Fushat e tulipanëve në një sipërfaqe prej 50 hektarësh të një kompanie në qytetin Konya të Turqisë është vizituar nga mijëra turistë vendas dhe të huaj në dy javët e fundit. ( Abdullah Coşkun - Anadolu Agency )

Turistët interesim të lartë për "ylberin në tokë" Fotoğraf: Abdullah Coşkun

Fushat e tulipanëve në një sipërfaqe prej 50 hektarësh të një kompanie në qytetin Konya të Turqisë është vizituar nga mijëra turistë vendas dhe të huaj në dy javët e fundit. ( Abdullah Coşkun - Anadolu Agency )

Turistët interesim të lartë për "ylberin në tokë" Fotoğraf: Abdullah Coşkun

Fushat e tulipanëve në një sipërfaqe prej 50 hektarësh të një kompanie në qytetin Konya të Turqisë është vizituar nga mijëra turistë vendas dhe të huaj në dy javët e fundit. ( Abdullah Coşkun - Anadolu Agency )

Turistët interesim të lartë për "ylberin në tokë" Fotoğraf: Abdullah Coşkun

Fushat e tulipanëve në një sipërfaqe prej 50 hektarësh të një kompanie në qytetin Konya të Turqisë është vizituar nga mijëra turistë vendas dhe të huaj në dy javët e fundit. ( Abdullah Coşkun - Anadolu Agency )

Turistët interesim të lartë për "ylberin në tokë" Fotoğraf: Yavuz Görür

Fushat e tulipanëve në një sipërfaqe prej 50 hektarësh të një kompanie në qytetin Konya të Turqisë është vizituar nga mijëra turistë vendas dhe të huaj në dy javët e fundit. ( Yavuz Görür - Anadolu Agency )

Turistët interesim të lartë për "ylberin në tokë" Fotoğraf: Yavuz Görür

Fushat e tulipanëve në një sipërfaqe prej 50 hektarësh të një kompanie në qytetin Konya të Turqisë është vizituar nga mijëra turistë vendas dhe të huaj në dy javët e fundit. ( Yavuz Görür - Anadolu Agency )

Turistët interesim të lartë për "ylberin në tokë" Fotoğraf: Abdullah Coşkun

Fushat e tulipanëve në një sipërfaqe prej 50 hektarësh të një kompanie në qytetin Konya të Turqisë është vizituar nga mijëra turistë vendas dhe të huaj në dy javët e fundit. ( Abdullah Coşkun - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit