Tiranë, tensione gjatë shembjes së godinës së Teatrit Kombëtar

Tiranë, tensione gjatë shembjes së godinës së Teatrit Kombëtar

TIRANË (AA) - Në orët e mëngjesit të së dielës filloi shembja e godinës së Teatrit Kombëtar të Shqipërisë, ndërsa aksioni është shoqëruar me tensione. Pas vendimit të Këshillit Bashkiak të Tiranës, sot vazhdoi shembja e godinës së teatrit, ku aksioni është shoqëruar me përplasje mes policisë dhe disa artistëve, qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile që kundërshtuan prishjen e godinës. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Tiranë, tensione gjatë shembjes së godinës së Teatrit Kombëtar
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Në orët e mëngjesit të së dielës filloi shembja e godinës së Teatrit Kombëtar të Shqipërisë, ndërsa aksioni është shoqëruar me tensione. Pas vendimit të Këshillit Bashkiak të Tiranës, sot vazhdoi shembja e godinës së teatrit, ku aksioni është shoqëruar me përplasje mes policisë dhe disa artistëve, qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile që kundërshtuan prishjen e godinës. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Tiranë, tensione gjatë shembjes së godinës së Teatrit Kombëtar
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Në orët e mëngjesit të së dielës filloi shembja e godinës së Teatrit Kombëtar të Shqipërisë, ndërsa aksioni është shoqëruar me tensione. Pas vendimit të Këshillit Bashkiak të Tiranës, sot vazhdoi shembja e godinës së teatrit, ku aksioni është shoqëruar me përplasje mes policisë dhe disa artistëve, qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile që kundërshtuan prishjen e godinës. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Tiranë, tensione gjatë shembjes së godinës së Teatrit Kombëtar
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Në orët e mëngjesit të së dielës filloi shembja e godinës së Teatrit Kombëtar të Shqipërisë, ndërsa aksioni është shoqëruar me tensione. Pas vendimit të Këshillit Bashkiak të Tiranës, sot vazhdoi shembja e godinës së teatrit, ku aksioni është shoqëruar me përplasje mes policisë dhe disa artistëve, qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile që kundërshtuan prishjen e godinës. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Tiranë, tensione gjatë shembjes së godinës së Teatrit Kombëtar
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Në orët e mëngjesit të së dielës filloi shembja e godinës së Teatrit Kombëtar të Shqipërisë, ndërsa aksioni është shoqëruar me tensione. Pas vendimit të Këshillit Bashkiak të Tiranës, sot vazhdoi shembja e godinës së teatrit, ku aksioni është shoqëruar me përplasje mes policisë dhe disa artistëve, qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile që kundërshtuan prishjen e godinës. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Tiranë, tensione gjatë shembjes së godinës së Teatrit Kombëtar
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Në orët e mëngjesit të së dielës filloi shembja e godinës së Teatrit Kombëtar të Shqipërisë, ndërsa aksioni është shoqëruar me tensione. Pas vendimit të Këshillit Bashkiak të Tiranës, sot vazhdoi shembja e godinës së teatrit, ku aksioni është shoqëruar me përplasje mes policisë dhe disa artistëve, qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile që kundërshtuan prishjen e godinës. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Tiranë, tensione gjatë shembjes së godinës së Teatrit Kombëtar
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Në orët e mëngjesit të së dielës filloi shembja e godinës së Teatrit Kombëtar të Shqipërisë, ndërsa aksioni është shoqëruar me tensione. Pas vendimit të Këshillit Bashkiak të Tiranës, sot vazhdoi shembja e godinës së teatrit, ku aksioni është shoqëruar me përplasje mes policisë dhe disa artistëve, qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile që kundërshtuan prishjen e godinës. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Tiranë, tensione gjatë shembjes së godinës së Teatrit Kombëtar
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Në orët e mëngjesit të së dielës filloi shembja e godinës së Teatrit Kombëtar të Shqipërisë, ndërsa aksioni është shoqëruar me tensione. Pas vendimit të Këshillit Bashkiak të Tiranës, sot vazhdoi shembja e godinës së teatrit, ku aksioni është shoqëruar me përplasje mes policisë dhe disa artistëve, qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile që kundërshtuan prishjen e godinës. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Tiranë, tensione gjatë shembjes së godinës së Teatrit Kombëtar
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Në orët e mëngjesit të së dielës filloi shembja e godinës së Teatrit Kombëtar të Shqipërisë, ndërsa aksioni është shoqëruar me tensione. Pas vendimit të Këshillit Bashkiak të Tiranës, sot vazhdoi shembja e godinës së teatrit, ku aksioni është shoqëruar me përplasje mes policisë dhe disa artistëve, qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile që kundërshtuan prishjen e godinës. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Tiranë, tensione gjatë shembjes së godinës së Teatrit Kombëtar
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Në orët e mëngjesit të së dielës filloi shembja e godinës së Teatrit Kombëtar të Shqipërisë, ndërsa aksioni është shoqëruar me tensione. Pas vendimit të Këshillit Bashkiak të Tiranës, sot vazhdoi shembja e godinës së teatrit, ku aksioni është shoqëruar me përplasje mes policisë dhe disa artistëve, qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile që kundërshtuan prishjen e godinës. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Tiranë, tensione gjatë shembjes së godinës së Teatrit Kombëtar
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Në orët e mëngjesit të së dielës filloi shembja e godinës së Teatrit Kombëtar të Shqipërisë, ndërsa aksioni është shoqëruar me tensione. Pas vendimit të Këshillit Bashkiak të Tiranës, sot vazhdoi shembja e godinës së teatrit, ku aksioni është shoqëruar me përplasje mes policisë dhe disa artistëve, qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile që kundërshtuan prishjen e godinës. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Tiranë, tensione gjatë shembjes së godinës së Teatrit Kombëtar
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Në orët e mëngjesit të së dielës filloi shembja e godinës së Teatrit Kombëtar të Shqipërisë, ndërsa aksioni është shoqëruar me tensione. Pas vendimit të Këshillit Bashkiak të Tiranës, sot vazhdoi shembja e godinës së teatrit, ku aksioni është shoqëruar me përplasje mes policisë dhe disa artistëve, qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile që kundërshtuan prishjen e godinës. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Tiranë, tensione gjatë shembjes së godinës së Teatrit Kombëtar
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Në orët e mëngjesit të së dielës filloi shembja e godinës së Teatrit Kombëtar të Shqipërisë, ndërsa aksioni është shoqëruar me tensione. Pas vendimit të Këshillit Bashkiak të Tiranës, sot vazhdoi shembja e godinës së teatrit, ku aksioni është shoqëruar me përplasje mes policisë dhe disa artistëve, qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile që kundërshtuan prishjen e godinës. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit