Tiranë, hapet ekspozita për dekoratat dhe medaljet

Tiranë, hapet ekspozita për dekoratat dhe medaljet

Në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë është hapur ekspozita me dekorata dhe medalje të ndryshme, që janë përdorur dhe dhënë gjatë periudha të ndryshme të historisë së Shqipërisë. Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave të Shqipërisë në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar sjellin për publikun ekspozitën "Dekorata dhe medalje", e cila do të qëndrojë e hapur për dy javë për vizitorët, dukë përfshirë qytetarë, por edhe studiues. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Tiranë, hapet ekspozita për dekoratat dhe medaljet
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë është hapur ekspozita me dekorata dhe medalje të ndryshme, që janë përdorur dhe dhënë gjatë periudha të ndryshme të historisë së Shqipërisë. Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave të Shqipërisë në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar sjellin për publikun ekspozitën "Dekorata dhe medalje", e cila do të qëndrojë e hapur për dy javë për vizitorët, dukë përfshirë qytetarë, por edhe studiues. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Tiranë, hapet ekspozita për dekoratat dhe medaljet
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë është hapur ekspozita me dekorata dhe medalje të ndryshme, që janë përdorur dhe dhënë gjatë periudha të ndryshme të historisë së Shqipërisë. Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave të Shqipërisë në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar sjellin për publikun ekspozitën "Dekorata dhe medalje", e cila do të qëndrojë e hapur për dy javë për vizitorët, dukë përfshirë qytetarë, por edhe studiues. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Tiranë, hapet ekspozita për dekoratat dhe medaljet
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë është hapur ekspozita me dekorata dhe medalje të ndryshme, që janë përdorur dhe dhënë gjatë periudha të ndryshme të historisë së Shqipërisë. Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave të Shqipërisë në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar sjellin për publikun ekspozitën "Dekorata dhe medalje", e cila do të qëndrojë e hapur për dy javë për vizitorët, dukë përfshirë qytetarë, por edhe studiues. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Tiranë, hapet ekspozita për dekoratat dhe medaljet
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë është hapur ekspozita me dekorata dhe medalje të ndryshme, që janë përdorur dhe dhënë gjatë periudha të ndryshme të historisë së Shqipërisë. Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave të Shqipërisë në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar sjellin për publikun ekspozitën "Dekorata dhe medalje", e cila do të qëndrojë e hapur për dy javë për vizitorët, dukë përfshirë qytetarë, por edhe studiues. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Tiranë, hapet ekspozita për dekoratat dhe medaljet
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë është hapur ekspozita me dekorata dhe medalje të ndryshme, që janë përdorur dhe dhënë gjatë periudha të ndryshme të historisë së Shqipërisë. Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave të Shqipërisë në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar sjellin për publikun ekspozitën "Dekorata dhe medalje", e cila do të qëndrojë e hapur për dy javë për vizitorët, dukë përfshirë qytetarë, por edhe studiues. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit