Tentativë për grusht shteti në Venezuelë

Tentativë për grusht shteti në Venezuelë

Qeveria e Venezuelës njoftoi se një grup ushtarësh të lidhur me opozitën kanë nisur një tentativë për grusht shteti dhe se po bëhen përpjekje për shtypjen e tentativës. ( Daniel Blanco - Anadolu Agency )

Tentativë për grusht shteti në Venezuelë Fotoğraf: Daniel Blanco

Qeveria e Venezuelës njoftoi se një grup ushtarësh të lidhur me opozitën kanë nisur një tentativë për grusht shteti dhe se po bëhen përpjekje për shtypjen e tentativës. ( Daniel Blanco - Anadolu Agency )

Tentativë për grusht shteti në Venezuelë Fotoğraf: Daniel Blanco

Qeveria e Venezuelës njoftoi se një grup ushtarësh të lidhur me opozitën kanë nisur një tentativë për grusht shteti dhe se po bëhen përpjekje për shtypjen e tentativës. ( Daniel Blanco - Anadolu Agency )

Tentativë për grusht shteti në Venezuelë Fotoğraf: Daniel Blanco

Qeveria e Venezuelës njoftoi se një grup ushtarësh të lidhur me opozitën kanë nisur një tentativë për grusht shteti dhe se po bëhen përpjekje për shtypjen e tentativës. ( Daniel Blanco - Anadolu Agency )

Tentativë për grusht shteti në Venezuelë Fotoğraf: Daniel Blanco

Qeveria e Venezuelës njoftoi se një grup ushtarësh të lidhur me opozitën kanë nisur një tentativë për grusht shteti dhe se po bëhen përpjekje për shtypjen e tentativës. ( Daniel Blanco - Anadolu Agency )

Tentativë për grusht shteti në Venezuelë Fotoğraf: Daniel Blanco

Qeveria e Venezuelës njoftoi se një grup ushtarësh të lidhur me opozitën kanë nisur një tentativë për grusht shteti dhe se po bëhen përpjekje për shtypjen e tentativës. ( Daniel Blanco - Anadolu Agency )

Tentativë për grusht shteti në Venezuelë Fotoğraf: Daniel Blanco

Qeveria e Venezuelës njoftoi se një grup ushtarësh të lidhur me opozitën kanë nisur një tentativë për grusht shteti dhe se po bëhen përpjekje për shtypjen e tentativës. ( Daniel Blanco - Anadolu Agency )

Tentativë për grusht shteti në Venezuelë Fotoğraf: Daniel Blanco

Qeveria e Venezuelës njoftoi se një grup ushtarësh të lidhur me opozitën kanë nisur një tentativë për grusht shteti dhe se po bëhen përpjekje për shtypjen e tentativës. ( Daniel Blanco - Anadolu Agency )

Tentativë për grusht shteti në Venezuelë Fotoğraf: Rafael Briceno

Qeveria e Venezuelës njoftoi se një grup ushtarësh të lidhur me opozitën kanë nisur një tentativë për grusht shteti dhe se po bëhen përpjekje për shtypjen e tentativës. Kryetari i Parlamentit në Venezuelë, Juan Guaido, i cili ka shpallur veten si president i vendit në rrjetin social Twitter publikoi një video 3 minutëshe dhe u bëri thirrje ushtarëve dhe qytetarëve për të dalë në rrugë. ( Rafael Briceno - Anadolu Agency )

Tentativë për grusht shteti në Venezuelë Fotoğraf: Rafael Briceno

Qeveria e Venezuelës njoftoi se një grup ushtarësh të lidhur me opozitën kanë nisur një tentativë për grusht shteti dhe se po bëhen përpjekje për shtypjen e tentativës. Kryetari i Parlamentit në Venezuelë, Juan Guaido, i cili ka shpallur veten si president i vendit në rrjetin social Twitter publikoi një video 3 minutëshe dhe u bëri thirrje ushtarëve dhe qytetarëve për të dalë në rrugë. ( Rafael Briceno - Anadolu Agency )

Tentativë për grusht shteti në Venezuelë Fotoğraf: Rafael Briceno

Qeveria e Venezuelës njoftoi se një grup ushtarësh të lidhur me opozitën kanë nisur një tentativë për grusht shteti dhe se po bëhen përpjekje për shtypjen e tentativës. Kryetari i Parlamentit në Venezuelë, Juan Guaido, i cili ka shpallur veten si president i vendit në rrjetin social Twitter publikoi një video 3 minutëshe dhe u bëri thirrje ushtarëve dhe qytetarëve për të dalë në rrugë. ( Rafael Briceno - Anadolu Agency )

Tentativë për grusht shteti në Venezuelë Fotoğraf: Rafael Briceno

Qeveria e Venezuelës njoftoi se një grup ushtarësh të lidhur me opozitën kanë nisur një tentativë për grusht shteti dhe se po bëhen përpjekje për shtypjen e tentativës. Kryetari i Parlamentit në Venezuelë, Juan Guaido, i cili ka shpallur veten si president i vendit në rrjetin social Twitter publikoi një video 3 minutëshe dhe u bëri thirrje ushtarëve dhe qytetarëve për të dalë në rrugë. ( Rafael Briceno - Anadolu Agency )

Tentativë për grusht shteti në Venezuelë Fotoğraf: Rafael Briceno

Qeveria e Venezuelës njoftoi se një grup ushtarësh të lidhur me opozitën kanë nisur një tentativë për grusht shteti dhe se po bëhen përpjekje për shtypjen e tentativës. Kryetari i Parlamentit në Venezuelë, Juan Guaido, i cili ka shpallur veten si president i vendit në rrjetin social Twitter publikoi një video 3 minutëshe dhe u bëri thirrje ushtarëve dhe qytetarëve për të dalë në rrugë. ( Rafael Briceno - Anadolu Agency )

Tentativë për grusht shteti në Venezuelë Fotoğraf: Rafael Briceno

Qeveria e Venezuelës njoftoi se një grup ushtarësh të lidhur me opozitën kanë nisur një tentativë për grusht shteti dhe se po bëhen përpjekje për shtypjen e tentativës. Kryetari i Parlamentit në Venezuelë, Juan Guaido, i cili ka shpallur veten si president i vendit në rrjetin social Twitter publikoi një video 3 minutëshe dhe u bëri thirrje ushtarëve dhe qytetarëve për të dalë në rrugë. ( Rafael Briceno - Anadolu Agency )

Tentativë për grusht shteti në Venezuelë Fotoğraf: Rafael Briceno

Qeveria e Venezuelës njoftoi se një grup ushtarësh të lidhur me opozitën kanë nisur një tentativë për grusht shteti dhe se po bëhen përpjekje për shtypjen e tentativës. Kryetari i Parlamentit në Venezuelë, Juan Guaido, i cili ka shpallur veten si president i vendit në rrjetin social Twitter publikoi një video 3 minutëshe dhe u bëri thirrje ushtarëve dhe qytetarëve për të dalë në rrugë. ( Rafael Briceno - Anadolu Agency )

Tentativë për grusht shteti në Venezuelë Fotoğraf: Rafael Briceno

Qeveria e Venezuelës njoftoi se një grup ushtarësh të lidhur me opozitën kanë nisur një tentativë për grusht shteti dhe se po bëhen përpjekje për shtypjen e tentativës. Kryetari i Parlamentit në Venezuelë, Juan Guaido, i cili ka shpallur veten si president i vendit në rrjetin social Twitter publikoi një video 3 minutëshe dhe u bëri thirrje ushtarëve dhe qytetarëve për të dalë në rrugë. ( Rafael Briceno - Anadolu Agency )

Tentativë për grusht shteti në Venezuelë Fotoğraf: Rafael Briceno

Qeveria e Venezuelës njoftoi se një grup ushtarësh të lidhur me opozitën kanë nisur një tentativë për grusht shteti dhe se po bëhen përpjekje për shtypjen e tentativës. Kryetari i Parlamentit në Venezuelë, Juan Guaido, i cili ka shpallur veten si president i vendit në rrjetin social Twitter publikoi një video 3 minutëshe dhe u bëri thirrje ushtarëve dhe qytetarëve për të dalë në rrugë. ( Rafael Briceno - Anadolu Agency )

Tentativë për grusht shteti në Venezuelë Fotoğraf: Rafael Briceno

Qeveria e Venezuelës njoftoi se një grup ushtarësh të lidhur me opozitën kanë nisur një tentativë për grusht shteti dhe se po bëhen përpjekje për shtypjen e tentativës. Kryetari i Parlamentit në Venezuelë, Juan Guaido, i cili ka shpallur veten si president i vendit në rrjetin social Twitter publikoi një video 3 minutëshe dhe u bëri thirrje ushtarëve dhe qytetarëve për të dalë në rrugë. ( Rafael Briceno - Anadolu Agency )

Tentativë për grusht shteti në Venezuelë Fotoğraf: Rafael Briceno

Qeveria e Venezuelës njoftoi se një grup ushtarësh të lidhur me opozitën kanë nisur një tentativë për grusht shteti dhe se po bëhen përpjekje për shtypjen e tentativës. Kryetari i Parlamentit në Venezuelë, Juan Guaido, i cili ka shpallur veten si president i vendit në rrjetin social Twitter publikoi një video 3 minutëshe dhe u bëri thirrje ushtarëve dhe qytetarëve për të dalë në rrugë. ( Rafael Briceno - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit