Të rinjtë palestinezë në Gaza dhe Bregun Perëndimor në atmosferë festive për "armëpushimin"

Të rinjtë palestinezë në Gaza dhe Bregun Perëndimor në atmosferë festive për "armëpushimin"

Të rinjtë palestinezë në Rripin e Gazës dhe Bregun Perëndimor nën pushtim kanë shfaqur atmosferë festive nëpër rrugë pas hyrjes në fuqi të marrëveshjes për armëpushimin të arritur mes Izraelit dhe Hamasit. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Të rinjtë palestinezë në Gaza dhe Bregun Perëndimor në atmosferë festive për "armëpushimin"
Fotoğraf: Issam Rimawi

Të rinjtë palestinezë në Rripin e Gazës dhe Bregun Perëndimor nën pushtim kanë shfaqur atmosferë festive nëpër rrugë pas hyrjes në fuqi të marrëveshjes për armëpushimin të arritur mes Izraelit dhe Hamasit. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Të rinjtë palestinezë në Gaza dhe Bregun Perëndimor në atmosferë festive për "armëpushimin"
Fotoğraf: Issam Rimawi

Të rinjtë palestinezë në Rripin e Gazës dhe Bregun Perëndimor nën pushtim kanë shfaqur atmosferë festive nëpër rrugë pas hyrjes në fuqi të marrëveshjes për armëpushimin të arritur mes Izraelit dhe Hamasit. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Të rinjtë palestinezë në Gaza dhe Bregun Perëndimor në atmosferë festive për "armëpushimin"
Fotoğraf: Issam Rimawi

Të rinjtë palestinezë në Rripin e Gazës dhe Bregun Perëndimor nën pushtim kanë shfaqur atmosferë festive nëpër rrugë pas hyrjes në fuqi të marrëveshjes për armëpushimin të arritur mes Izraelit dhe Hamasit. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Të rinjtë palestinezë në Gaza dhe Bregun Perëndimor në atmosferë festive për "armëpushimin"
Fotoğraf: Issam Rimawi

Të rinjtë palestinezë në Rripin e Gazës dhe Bregun Perëndimor nën pushtim kanë shfaqur atmosferë festive nëpër rrugë pas hyrjes në fuqi të marrëveshjes për armëpushimin të arritur mes Izraelit dhe Hamasit. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Të rinjtë palestinezë në Gaza dhe Bregun Perëndimor në atmosferë festive për "armëpushimin"
Fotoğraf: Issam Rimawi

Të rinjtë palestinezë në Rripin e Gazës dhe Bregun Perëndimor nën pushtim kanë shfaqur atmosferë festive nëpër rrugë pas hyrjes në fuqi të marrëveshjes për armëpushimin të arritur mes Izraelit dhe Hamasit. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Të rinjtë palestinezë në Gaza dhe Bregun Perëndimor në atmosferë festive për "armëpushimin"
Fotoğraf: Issam Rimawi

Të rinjtë palestinezë në Rripin e Gazës dhe Bregun Perëndimor nën pushtim kanë shfaqur atmosferë festive nëpër rrugë pas hyrjes në fuqi të marrëveshjes për armëpushimin të arritur mes Izraelit dhe Hamasit. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Të rinjtë palestinezë në Gaza dhe Bregun Perëndimor në atmosferë festive për "armëpushimin"
Fotoğraf: Issam Rimawi

Të rinjtë palestinezë në Rripin e Gazës dhe Bregun Perëndimor nën pushtim kanë shfaqur atmosferë festive nëpër rrugë pas hyrjes në fuqi të marrëveshjes për armëpushimin të arritur mes Izraelit dhe Hamasit. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Të rinjtë palestinezë në Gaza dhe Bregun Perëndimor në atmosferë festive për "armëpushimin"
Fotoğraf: Issam Rimawi

Të rinjtë palestinezë në Rripin e Gazës dhe Bregun Perëndimor nën pushtim kanë shfaqur atmosferë festive nëpër rrugë pas hyrjes në fuqi të marrëveshjes për armëpushimin të arritur mes Izraelit dhe Hamasit. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Të rinjtë palestinezë në Gaza dhe Bregun Perëndimor në atmosferë festive për "armëpushimin"
Fotoğraf: Issam Rimawi

Të rinjtë palestinezë në Rripin e Gazës dhe Bregun Perëndimor nën pushtim kanë shfaqur atmosferë festive nëpër rrugë pas hyrjes në fuqi të marrëveshjes për armëpushimin të arritur mes Izraelit dhe Hamasit. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Të rinjtë palestinezë në Gaza dhe Bregun Perëndimor në atmosferë festive për "armëpushimin"
Fotoğraf: Issam Rimawi

Të rinjtë palestinezë në Rripin e Gazës dhe Bregun Perëndimor nën pushtim kanë shfaqur atmosferë festive nëpër rrugë pas hyrjes në fuqi të marrëveshjes për armëpushimin të arritur mes Izraelit dhe Hamasit. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit