Stamboll, hapet zyrtarisht xhamia më e madhe në Turqi

Stamboll, hapet zyrtarisht xhamia më e madhe në Turqi

Turqia zyrtarisht ka inauguruar xhaminë më të madhe të vendit, e cila ndodhet në një kodër me pamje nga ngushtica e Bosforit dhe e dukshme nga i gjithë Stambolli. Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, mbërriti për namazin e xhumasë në kompleksin e xhamisë "Çamlıca", xhami e cila është projektuar me një kapacitet prej 63 mijë besimtarëve. ( Murat Kula - Anadolu Agency )

Stamboll, hapet zyrtarisht xhamia më e madhe në Turqi Fotoğraf: Murat Kula

Turqia zyrtarisht ka inauguruar xhaminë më të madhe të vendit, e cila ndodhet në një kodër me pamje nga ngushtica e Bosforit dhe e dukshme nga i gjithë Stambolli. Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, mbërriti për namazin e xhumasë në kompleksin e xhamisë "Çamlıca", xhami e cila është projektuar me një kapacitet prej 63 mijë besimtarëve. ( Murat Kula - Anadolu Agency )

Stamboll, hapet zyrtarisht xhamia më e madhe në Turqi Fotoğraf: Murat Kula

Turqia zyrtarisht ka inauguruar xhaminë më të madhe të vendit, e cila ndodhet në një kodër me pamje nga ngushtica e Bosforit dhe e dukshme nga i gjithë Stambolli. Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, mbërriti për namazin e xhumasë në kompleksin e xhamisë "Çamlıca", xhami e cila është projektuar me një kapacitet prej 63 mijë besimtarëve. ( Murat Kula - Anadolu Agency )

Stamboll, hapet zyrtarisht xhamia më e madhe në Turqi Fotoğraf: Murat Kula

Turqia zyrtarisht ka inauguruar xhaminë më të madhe të vendit, e cila ndodhet në një kodër me pamje nga ngushtica e Bosforit dhe e dukshme nga i gjithë Stambolli. Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, mbërriti për namazin e xhumasë në kompleksin e xhamisë "Çamlıca", xhami e cila është projektuar me një kapacitet prej 63 mijë besimtarëve. ( Murat Kula - Anadolu Agency )

Stamboll, hapet zyrtarisht xhamia më e madhe në Turqi Fotoğraf: Murat Kula

Turqia zyrtarisht ka inauguruar xhaminë më të madhe të vendit, e cila ndodhet në një kodër me pamje nga ngushtica e Bosforit dhe e dukshme nga i gjithë Stambolli. Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, mbërriti për namazin e xhumasë në kompleksin e xhamisë "Çamlıca", xhami e cila është projektuar me një kapacitet prej 63 mijë besimtarëve. ( Murat Kula - Anadolu Agency )

Stamboll, hapet zyrtarisht xhamia më e madhe në Turqi Fotoğraf: Murat Kula

Turqia zyrtarisht ka inauguruar xhaminë më të madhe të vendit, e cila ndodhet në një kodër me pamje nga ngushtica e Bosforit dhe e dukshme nga i gjithë Stambolli. Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, mbërriti për namazin e xhumasë në kompleksin e xhamisë "Çamlıca", xhami e cila është projektuar me një kapacitet prej 63 mijë besimtarëve. ( Murat Kula - Anadolu Agency )

Stamboll, hapet zyrtarisht xhamia më e madhe në Turqi Fotoğraf: Murat Kula

Turqia zyrtarisht ka inauguruar xhaminë më të madhe të vendit, e cila ndodhet në një kodër me pamje nga ngushtica e Bosforit dhe e dukshme nga i gjithë Stambolli. Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, mbërriti për namazin e xhumasë në kompleksin e xhamisë "Çamlıca", xhami e cila është projektuar me një kapacitet prej 63 mijë besimtarëve. ( Murat Kula - Anadolu Agency )

Stamboll, hapet zyrtarisht xhamia më e madhe në Turqi Fotoğraf: Arda Küçükkaya

Turqia zyrtarisht ka inauguruar xhaminë më të madhe të vendit, e cila ndodhet në një kodër me pamje nga ngushtica e Bosforit dhe e dukshme nga i gjithë Stambolli. Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, mbërriti për namazin e xhumasë në kompleksin e xhamisë "Çamlıca", xhami e cila është projektuar me një kapacitet prej 63 mijë besimtarëve. ( Arda Küçükkaya - Anadolu Agency )

Stamboll, hapet zyrtarisht xhamia më e madhe në Turqi Fotoğraf: Arda Küçükkaya

Turqia zyrtarisht ka inauguruar xhaminë më të madhe të vendit, e cila ndodhet në një kodër me pamje nga ngushtica e Bosforit dhe e dukshme nga i gjithë Stambolli. Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, mbërriti për namazin e xhumasë në kompleksin e xhamisë "Çamlıca", xhami e cila është projektuar me një kapacitet prej 63 mijë besimtarëve. ( Arda Küçükkaya - Anadolu Agency )

Stamboll, hapet zyrtarisht xhamia më e madhe në Turqi Fotoğraf: Arda Küçükkaya

Turqia zyrtarisht ka inauguruar xhaminë më të madhe të vendit, e cila ndodhet në një kodër me pamje nga ngushtica e Bosforit dhe e dukshme nga i gjithë Stambolli. Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, mbërriti për namazin e xhumasë në kompleksin e xhamisë "Çamlıca", xhami e cila është projektuar me një kapacitet prej 63 mijë besimtarëve. ( Arda Küçükkaya - Anadolu Agency )

Stamboll, hapet zyrtarisht xhamia më e madhe në Turqi Fotoğraf: Arda Küçükkaya

Turqia zyrtarisht ka inauguruar xhaminë më të madhe të vendit, e cila ndodhet në një kodër me pamje nga ngushtica e Bosforit dhe e dukshme nga i gjithë Stambolli. Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, mbërriti për namazin e xhumasë në kompleksin e xhamisë "Çamlıca", xhami e cila është projektuar me një kapacitet prej 63 mijë besimtarëve. ( Arda Küçükkaya - Anadolu Agency )

Stamboll, hapet zyrtarisht xhamia më e madhe në Turqi Fotoğraf: Arda Küçükkaya

Turqia zyrtarisht ka inauguruar xhaminë më të madhe të vendit, e cila ndodhet në një kodër me pamje nga ngushtica e Bosforit dhe e dukshme nga i gjithë Stambolli. Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, mbërriti për namazin e xhumasë në kompleksin e xhamisë "Çamlıca", xhami e cila është projektuar me një kapacitet prej 63 mijë besimtarëve. ( Arda Küçükkaya - Anadolu Agency )

Stamboll, hapet zyrtarisht xhamia më e madhe në Turqi Fotoğraf: Arda Küçükkaya

Turqia zyrtarisht ka inauguruar xhaminë më të madhe të vendit, e cila ndodhet në një kodër me pamje nga ngushtica e Bosforit dhe e dukshme nga i gjithë Stambolli. Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, mbërriti për namazin e xhumasë në kompleksin e xhamisë "Çamlıca", xhami e cila është projektuar me një kapacitet prej 63 mijë besimtarëve. ( Arda Küçükkaya - Anadolu Agency )

Stamboll, hapet zyrtarisht xhamia më e madhe në Turqi Fotoğraf: Presidenca e Turqisë / Kayhan Ozer / Handout

Turqia zyrtarisht ka inauguruar xhaminë më të madhe të vendit, e cila ndodhet në një kodër me pamje nga ngushtica e Bosforit dhe e dukshme nga i gjithë Stambolli. Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, mbërriti për namazin e xhumasë në kompleksin e xhamisë "Çamlıca", xhami e cila është projektuar me një kapacitet prej 63 mijë besimtarëve. ( Presidenca e Turqisë / Kayhan Ozer / Handout - Anadolu Agency )

Stamboll, hapet zyrtarisht xhamia më e madhe në Turqi Fotoğraf: Presidenca e Turqisë / Kayhan Ozer / Handout

Turqia zyrtarisht ka inauguruar xhaminë më të madhe të vendit, e cila ndodhet në një kodër me pamje nga ngushtica e Bosforit dhe e dukshme nga i gjithë Stambolli. Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, mbërriti për namazin e xhumasë në kompleksin e xhamisë "Çamlıca", xhami e cila është projektuar me një kapacitet prej 63 mijë besimtarëve. ( Presidenca e Turqisë / Kayhan Ozer / Handout - Anadolu Agency )

Stamboll, hapet zyrtarisht xhamia më e madhe në Turqi Fotoğraf: Presidenca e Turqisë / Kayhan Ozer / Handout

Turqia zyrtarisht ka inauguruar xhaminë më të madhe të vendit, e cila ndodhet në një kodër me pamje nga ngushtica e Bosforit dhe e dukshme nga i gjithë Stambolli. Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, mbërriti për namazin e xhumasë në kompleksin e xhamisë "Çamlıca", xhami e cila është projektuar me një kapacitet prej 63 mijë besimtarëve. ( Presidenca e Turqisë / Kayhan Ozer / Handout - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit