Spanjë, ushtarët protestojnë për rritje të pagave

Spanjë, ushtarët protestojnë për rritje të pagave

Anëtarët e Forcave të Armatosura në Spanjë zhvillojnë protestë në kryeqytetin Madrid me kërkesën për rritje të pagës. Në kuadër të protestës së organizuar nga shoqatat lidhur me ushtarët, marshimi filloi përpara ndërtesës së Parlamentit dhe përfundoi përpara Ministrisë së Financave. Ushtarët marshuan bashkë me pankartën me mbishkrimin "Më pak fjalë, më shumë veprime, një pagë dinjitoze". Ata u bënë thirrje të gjitha partive politike që t'i mbështesin për një rritjeje të pagës për personelin e Forcave të Armatosura në buxhetin shtetëror për vitin 2021. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Spanjë, ushtarët protestojnë për rritje të pagave Fotoğraf: Burak Akbulut

Anëtarët e Forcave të Armatosura në Spanjë zhvillojnë protestë në kryeqytetin Madrid me kërkesën për rritje të pagës. Në kuadër të protestës së organizuar nga shoqatat lidhur me ushtarët, marshimi filloi përpara ndërtesës së Parlamentit dhe përfundoi përpara Ministrisë së Financave. Ushtarët marshuan bashkë me pankartën me mbishkrimin "Më pak fjalë, më shumë veprime, një pagë dinjitoze". Ata u bënë thirrje të gjitha partive politike që t'i mbështesin për një rritjeje të pagës për personelin e Forcave të Armatosura në buxhetin shtetëror për vitin 2021. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Spanjë, ushtarët protestojnë për rritje të pagave Fotoğraf: Burak Akbulut

Anëtarët e Forcave të Armatosura në Spanjë zhvillojnë protestë në kryeqytetin Madrid me kërkesën për rritje të pagës. Në kuadër të protestës së organizuar nga shoqatat lidhur me ushtarët, marshimi filloi përpara ndërtesës së Parlamentit dhe përfundoi përpara Ministrisë së Financave. Ushtarët marshuan bashkë me pankartën me mbishkrimin "Më pak fjalë, më shumë veprime, një pagë dinjitoze". Ata u bënë thirrje të gjitha partive politike që t'i mbështesin për një rritjeje të pagës për personelin e Forcave të Armatosura në buxhetin shtetëror për vitin 2021. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Spanjë, ushtarët protestojnë për rritje të pagave Fotoğraf: Burak Akbulut

Anëtarët e Forcave të Armatosura në Spanjë zhvillojnë protestë në kryeqytetin Madrid me kërkesën për rritje të pagës. Në kuadër të protestës së organizuar nga shoqatat lidhur me ushtarët, marshimi filloi përpara ndërtesës së Parlamentit dhe përfundoi përpara Ministrisë së Financave. Ushtarët marshuan bashkë me pankartën me mbishkrimin "Më pak fjalë, më shumë veprime, një pagë dinjitoze". Ata u bënë thirrje të gjitha partive politike që t'i mbështesin për një rritjeje të pagës për personelin e Forcave të Armatosura në buxhetin shtetëror për vitin 2021. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Spanjë, ushtarët protestojnë për rritje të pagave Fotoğraf: Burak Akbulut

Anëtarët e Forcave të Armatosura në Spanjë zhvillojnë protestë në kryeqytetin Madrid me kërkesën për rritje të pagës. Në kuadër të protestës së organizuar nga shoqatat lidhur me ushtarët, marshimi filloi përpara ndërtesës së Parlamentit dhe përfundoi përpara Ministrisë së Financave. Ushtarët marshuan bashkë me pankartën me mbishkrimin "Më pak fjalë, më shumë veprime, një pagë dinjitoze". Ata u bënë thirrje të gjitha partive politike që t'i mbështesin për një rritjeje të pagës për personelin e Forcave të Armatosura në buxhetin shtetëror për vitin 2021. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Spanjë, ushtarët protestojnë për rritje të pagave Fotoğraf: Burak Akbulut

Anëtarët e Forcave të Armatosura në Spanjë zhvillojnë protestë në kryeqytetin Madrid me kërkesën për rritje të pagës. Në kuadër të protestës së organizuar nga shoqatat lidhur me ushtarët, marshimi filloi përpara ndërtesës së Parlamentit dhe përfundoi përpara Ministrisë së Financave. Ushtarët marshuan bashkë me pankartën me mbishkrimin "Më pak fjalë, më shumë veprime, një pagë dinjitoze". Ata u bënë thirrje të gjitha partive politike që t'i mbështesin për një rritjeje të pagës për personelin e Forcave të Armatosura në buxhetin shtetëror për vitin 2021. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Spanjë, ushtarët protestojnë për rritje të pagave Fotoğraf: Burak Akbulut

Anëtarët e Forcave të Armatosura në Spanjë zhvillojnë protestë në kryeqytetin Madrid me kërkesën për rritje të pagës. Në kuadër të protestës së organizuar nga shoqatat lidhur me ushtarët, marshimi filloi përpara ndërtesës së Parlamentit dhe përfundoi përpara Ministrisë së Financave. Ushtarët marshuan bashkë me pankartën me mbishkrimin "Më pak fjalë, më shumë veprime, një pagë dinjitoze". Ata u bënë thirrje të gjitha partive politike që t'i mbështesin për një rritjeje të pagës për personelin e Forcave të Armatosura në buxhetin shtetëror për vitin 2021. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Spanjë, ushtarët protestojnë për rritje të pagave Fotoğraf: Burak Akbulut

Anëtarët e Forcave të Armatosura në Spanjë zhvillojnë protestë në kryeqytetin Madrid me kërkesën për rritje të pagës. Në kuadër të protestës së organizuar nga shoqatat lidhur me ushtarët, marshimi filloi përpara ndërtesës së Parlamentit dhe përfundoi përpara Ministrisë së Financave. Ushtarët marshuan bashkë me pankartën me mbishkrimin "Më pak fjalë, më shumë veprime, një pagë dinjitoze". Ata u bënë thirrje të gjitha partive politike që t'i mbështesin për një rritjeje të pagës për personelin e Forcave të Armatosura në buxhetin shtetëror për vitin 2021. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Spanjë, ushtarët protestojnë për rritje të pagave Fotoğraf: Burak Akbulut

Anëtarët e Forcave të Armatosura në Spanjë zhvillojnë protestë në kryeqytetin Madrid me kërkesën për rritje të pagës. Në kuadër të protestës së organizuar nga shoqatat lidhur me ushtarët, marshimi filloi përpara ndërtesës së Parlamentit dhe përfundoi përpara Ministrisë së Financave. Ushtarët marshuan bashkë me pankartën me mbishkrimin "Më pak fjalë, më shumë veprime, një pagë dinjitoze". Ata u bënë thirrje të gjitha partive politike që t'i mbështesin për një rritjeje të pagës për personelin e Forcave të Armatosura në buxhetin shtetëror për vitin 2021. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Spanjë, ushtarët protestojnë për rritje të pagave Fotoğraf: Burak Akbulut

Anëtarët e Forcave të Armatosura në Spanjë zhvillojnë protestë në kryeqytetin Madrid me kërkesën për rritje të pagës. Në kuadër të protestës së organizuar nga shoqatat lidhur me ushtarët, marshimi filloi përpara ndërtesës së Parlamentit dhe përfundoi përpara Ministrisë së Financave. Ushtarët marshuan bashkë me pankartën me mbishkrimin "Më pak fjalë, më shumë veprime, një pagë dinjitoze". Ata u bënë thirrje të gjitha partive politike që t'i mbështesin për një rritjeje të pagës për personelin e Forcave të Armatosura në buxhetin shtetëror për vitin 2021. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Spanjë, ushtarët protestojnë për rritje të pagave Fotoğraf: Burak Akbulut

Anëtarët e Forcave të Armatosura në Spanjë zhvillojnë protestë në kryeqytetin Madrid me kërkesën për rritje të pagës. Në kuadër të protestës së organizuar nga shoqatat lidhur me ushtarët, marshimi filloi përpara ndërtesës së Parlamentit dhe përfundoi përpara Ministrisë së Financave. Ushtarët marshuan bashkë me pankartën me mbishkrimin "Më pak fjalë, më shumë veprime, një pagë dinjitoze". Ata u bënë thirrje të gjitha partive politike që t'i mbështesin për një rritjeje të pagës për personelin e Forcave të Armatosura në buxhetin shtetëror për vitin 2021. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit