Skijimi në shkretëtirat e Egjiptit gjithnjë e më popullor

Skijimi në shkretëtirat e Egjiptit gjithnjë e më popullor

Egjipti, një vend ku në sasi të vogla dhe shumë rrallë bie shi, e lëre më borë, vështirë është të pritet që të bëhet një vend që tërheq admiruesit e skijimit dhe të snoubordit. Vendi i cili është i njohur për piramidat dhe faraonët, kohët e fundit ka punuar në promovimin dhe përparimin e turizmit të shkretëtirës. Pra, egjiptianët kuptuan që shkretëtirat e bollshme, kodrat e rërës dhe luginat t'i përdorin për skijim dhe të tërheqin shumë aventurierë. ( Ahmed Al Sayed - Anadolu Agency )

Skijimi në shkretëtirat e Egjiptit gjithnjë e më popullor
Fotoğraf: Ahmed Al Sayed

Egjipti, një vend ku në sasi të vogla dhe shumë rrallë bie shi, e lëre më borë, vështirë është të pritet që të bëhet një vend që tërheq admiruesit e skijimit dhe të snoubordit. Vendi i cili është i njohur për piramidat dhe faraonët, kohët e fundit ka punuar në promovimin dhe përparimin e turizmit të shkretëtirës. Pra, egjiptianët kuptuan që shkretëtirat e bollshme, kodrat e rërës dhe luginat t'i përdorin për skijim dhe të tërheqin shumë aventurierë. ( Ahmed Al Sayed - Anadolu Agency )

Skijimi në shkretëtirat e Egjiptit gjithnjë e më popullor
Fotoğraf: Ahmed Al Sayed

Egjipti, një vend ku në sasi të vogla dhe shumë rrallë bie shi, e lëre më borë, vështirë është të pritet që të bëhet një vend që tërheq admiruesit e skijimit dhe të snoubordit. Vendi i cili është i njohur për piramidat dhe faraonët, kohët e fundit ka punuar në promovimin dhe përparimin e turizmit të shkretëtirës. Pra, egjiptianët kuptuan që shkretëtirat e bollshme, kodrat e rërës dhe luginat t'i përdorin për skijim dhe të tërheqin shumë aventurierë. ( Ahmed Al Sayed - Anadolu Agency )

Skijimi në shkretëtirat e Egjiptit gjithnjë e më popullor
Fotoğraf: Ahmed Al Sayed

Egjipti, një vend ku në sasi të vogla dhe shumë rrallë bie shi, e lëre më borë, vështirë është të pritet që të bëhet një vend që tërheq admiruesit e skijimit dhe të snoubordit. Vendi i cili është i njohur për piramidat dhe faraonët, kohët e fundit ka punuar në promovimin dhe përparimin e turizmit të shkretëtirës. Pra, egjiptianët kuptuan që shkretëtirat e bollshme, kodrat e rërës dhe luginat t'i përdorin për skijim dhe të tërheqin shumë aventurierë. ( Ahmed Al Sayed - Anadolu Agency )

Skijimi në shkretëtirat e Egjiptit gjithnjë e më popullor
Fotoğraf: Ahmed Al Sayed

Egjipti, një vend ku në sasi të vogla dhe shumë rrallë bie shi, e lëre më borë, vështirë është të pritet që të bëhet një vend që tërheq admiruesit e skijimit dhe të snoubordit. Vendi i cili është i njohur për piramidat dhe faraonët, kohët e fundit ka punuar në promovimin dhe përparimin e turizmit të shkretëtirës. Pra, egjiptianët kuptuan që shkretëtirat e bollshme, kodrat e rërës dhe luginat t'i përdorin për skijim dhe të tërheqin shumë aventurierë. ( Ahmed Al Sayed - Anadolu Agency )

Skijimi në shkretëtirat e Egjiptit gjithnjë e më popullor
Fotoğraf: Ahmed Al Sayed

Egjipti, një vend ku në sasi të vogla dhe shumë rrallë bie shi, e lëre më borë, vështirë është të pritet që të bëhet një vend që tërheq admiruesit e skijimit dhe të snoubordit. Vendi i cili është i njohur për piramidat dhe faraonët, kohët e fundit ka punuar në promovimin dhe përparimin e turizmit të shkretëtirës. Pra, egjiptianët kuptuan që shkretëtirat e bollshme, kodrat e rërës dhe luginat t'i përdorin për skijim dhe të tërheqin shumë aventurierë. ( Ahmed Al Sayed - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit