"Skardu", parajsa e alpinistëve në Pakistan

"Skardu", parajsa e alpinistëve në Pakistan

SKARDU (AA) - Skardu, një luginë me pamje mbresëlënëse të peisazheve me ujë të kaltër dhe male të larta, gjendet në një lartësi prej mbi 2.225 metra në rajonin verior Gilgit-Balistan. Bukuria e luginës shumëzohet edhe më tej nga uji i saj i freskët i burimit, frutat e shijshme, uji i kaltër i lumit Indus, vendet historike, liqenet dhe moti i këndshëm, të cilat së bashku tërheqin turistë nga e gjithë bota. ( Islamuddin Sajid - Anadolu Agency )

"Skardu", parajsa e alpinistëve në Pakistan Fotoğraf: Islamuddin Sajid

SKARDU (AA) - Skardu, një luginë me pamje mbresëlënëse të peisazheve me ujë të kaltër dhe male të larta, gjendet në një lartësi prej mbi 2.225 metra në rajonin verior Gilgit-Balistan. Bukuria e luginës shumëzohet edhe më tej nga uji i saj i freskët i burimit, frutat e shijshme, uji i kaltër i lumit Indus, vendet historike, liqenet dhe moti i këndshëm, të cilat së bashku tërheqin turistë nga e gjithë bota. ( Islamuddin Sajid - Anadolu Agency )

"Skardu", parajsa e alpinistëve në Pakistan Fotoğraf: Islamuddin Sajid

SKARDU (AA) - Skardu, një luginë me pamje mbresëlënëse të peisazheve me ujë të kaltër dhe male të larta, gjendet në një lartësi prej mbi 2.225 metra në rajonin verior Gilgit-Balistan. Bukuria e luginës shumëzohet edhe më tej nga uji i saj i freskët i burimit, frutat e shijshme, uji i kaltër i lumit Indus, vendet historike, liqenet dhe moti i këndshëm, të cilat së bashku tërheqin turistë nga e gjithë bota. ( Islamuddin Sajid - Anadolu Agency )

"Skardu", parajsa e alpinistëve në Pakistan Fotoğraf: Islamuddin Sajid

SKARDU (AA) - Skardu, një luginë me pamje mbresëlënëse të peisazheve me ujë të kaltër dhe male të larta, gjendet në një lartësi prej mbi 2.225 metra në rajonin verior Gilgit-Balistan. Bukuria e luginës shumëzohet edhe më tej nga uji i saj i freskët i burimit, frutat e shijshme, uji i kaltër i lumit Indus, vendet historike, liqenet dhe moti i këndshëm, të cilat së bashku tërheqin turistë nga e gjithë bota. ( Islamuddin Sajid - Anadolu Agency )

"Skardu", parajsa e alpinistëve në Pakistan Fotoğraf: Islamuddin Sajid

SKARDU (AA) - Skardu, një luginë me pamje mbresëlënëse të peisazheve me ujë të kaltër dhe male të larta, gjendet në një lartësi prej mbi 2.225 metra në rajonin verior Gilgit-Balistan. Bukuria e luginës shumëzohet edhe më tej nga uji i saj i freskët i burimit, frutat e shijshme, uji i kaltër i lumit Indus, vendet historike, liqenet dhe moti i këndshëm, të cilat së bashku tërheqin turistë nga e gjithë bota. ( Islamuddin Sajid - Anadolu Agency )

"Skardu", parajsa e alpinistëve në Pakistan Fotoğraf: Islamuddin Sajid

SKARDU (AA) - Skardu, një luginë me pamje mbresëlënëse të peisazheve me ujë të kaltër dhe male të larta, gjendet në një lartësi prej mbi 2.225 metra në rajonin verior Gilgit-Balistan. Bukuria e luginës shumëzohet edhe më tej nga uji i saj i freskët i burimit, frutat e shijshme, uji i kaltër i lumit Indus, vendet historike, liqenet dhe moti i këndshëm, të cilat së bashku tërheqin turistë nga e gjithë bota. ( Islamuddin Sajid - Anadolu Agency )

"Skardu", parajsa e alpinistëve në Pakistan Fotoğraf: Islamuddin Sajid

SKARDU (AA) - Skardu, një luginë me pamje mbresëlënëse të peisazheve me ujë të kaltër dhe male të larta, gjendet në një lartësi prej mbi 2.225 metra në rajonin verior Gilgit-Balistan. Bukuria e luginës shumëzohet edhe më tej nga uji i saj i freskët i burimit, frutat e shijshme, uji i kaltër i lumit Indus, vendet historike, liqenet dhe moti i këndshëm, të cilat së bashku tërheqin turistë nga e gjithë bota. ( Islamuddin Sajid - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit