Siri, forcat e regjimit shkatërrojnë në tërësi dy qyteza në Idlib

Siri, forcat e regjimit shkatërrojnë në tërësi dy qyteza në Idlib

Dy qyteza të Idlibit në veri të Sirisë janë shkatërruar në tërësi si pasojë e sulmeve të ashpra të regjimit të Bashar al-Asadit në dy muajt e fundit. QytezatTuh është përballur me sulme intensive të forcave të regjimit në dy muajt e fundit, përkundër pastrimit të armëve të rënda të parapara nga marrëveshja e Soçit e nënshkruar midis Turqisë dhe Rusisë. ( Ekrem Masry - Anadolu Agency )

Siri, forcat e regjimit shkatërrojnë në tërësi dy qyteza në Idlib Fotoğraf: Ekrem Masry

Dy qyteza të Idlibit në veri të Sirisë janë shkatërruar në tërësi si pasojë e sulmeve të ashpra të regjimit të Bashar al-Asadit në dy muajt e fundit. QytezatTuh është përballur me sulme intensive të forcave të regjimit në dy muajt e fundit, përkundër pastrimit të armëve të rënda të parapara nga marrëveshja e Soçit e nënshkruar midis Turqisë dhe Rusisë. ( Ekrem Masry - Anadolu Agency )

Siri, forcat e regjimit shkatërrojnë në tërësi dy qyteza në Idlib Fotoğraf: Ekrem Masry

Dy qyteza të Idlibit në veri të Sirisë janë shkatërruar në tërësi si pasojë e sulmeve të ashpra të regjimit të Bashar al-Asadit në dy muajt e fundit. QytezatTuh është përballur me sulme intensive të forcave të regjimit në dy muajt e fundit, përkundër pastrimit të armëve të rënda të parapara nga marrëveshja e Soçit e nënshkruar midis Turqisë dhe Rusisë. ( Ekrem Masry - Anadolu Agency )

Siri, forcat e regjimit shkatërrojnë në tërësi dy qyteza në Idlib Fotoğraf: Ekrem Masry

Dy qyteza të Idlibit në veri të Sirisë janë shkatërruar në tërësi si pasojë e sulmeve të ashpra të regjimit të Bashar al-Asadit në dy muajt e fundit. QytezatTuh është përballur me sulme intensive të forcave të regjimit në dy muajt e fundit, përkundër pastrimit të armëve të rënda të parapara nga marrëveshja e Soçit e nënshkruar midis Turqisë dhe Rusisë. ( Ekrem Masry - Anadolu Agency )

Siri, forcat e regjimit shkatërrojnë në tërësi dy qyteza në Idlib Fotoğraf: Ekrem Masry

Dy qyteza të Idlibit në veri të Sirisë janë shkatërruar në tërësi si pasojë e sulmeve të ashpra të regjimit të Bashar al-Asadit në dy muajt e fundit. QytezatTuh është përballur me sulme intensive të forcave të regjimit në dy muajt e fundit, përkundër pastrimit të armëve të rënda të parapara nga marrëveshja e Soçit e nënshkruar midis Turqisë dhe Rusisë. ( Ekrem Masry - Anadolu Agency )

Siri, forcat e regjimit shkatërrojnë në tërësi dy qyteza në Idlib Fotoğraf: Ekrem Masry

Dy qyteza të Idlibit në veri të Sirisë janë shkatërruar në tërësi si pasojë e sulmeve të ashpra të regjimit të Bashar al-Asadit në dy muajt e fundit. QytezatTuh është përballur me sulme intensive të forcave të regjimit në dy muajt e fundit, përkundër pastrimit të armëve të rënda të parapara nga marrëveshja e Soçit e nënshkruar midis Turqisë dhe Rusisë. ( Ekrem Masry - Anadolu Agency )

Siri, forcat e regjimit shkatërrojnë në tërësi dy qyteza në Idlib Fotoğraf: Ekrem Masry

Dy qyteza të Idlibit në veri të Sirisë janë shkatërruar në tërësi si pasojë e sulmeve të ashpra të regjimit të Bashar al-Asadit në dy muajt e fundit. QytezatTuh është përballur me sulme intensive të forcave të regjimit në dy muajt e fundit, përkundër pastrimit të armëve të rënda të parapara nga marrëveshja e Soçit e nënshkruar midis Turqisë dhe Rusisë. ( Ekrem Masry - Anadolu Agency )

Siri, forcat e regjimit shkatërrojnë në tërësi dy qyteza në Idlib Fotoğraf: Ekrem Masry

Dy qyteza të Idlibit në veri të Sirisë janë shkatërruar në tërësi si pasojë e sulmeve të ashpra të regjimit të Bashar al-Asadit në dy muajt e fundit. QytezatTuh është përballur me sulme intensive të forcave të regjimit në dy muajt e fundit, përkundër pastrimit të armëve të rënda të parapara nga marrëveshja e Soçit e nënshkruar midis Turqisë dhe Rusisë. ( Ekrem Masry - Anadolu Agency )

Siri, forcat e regjimit shkatërrojnë në tërësi dy qyteza në Idlib Fotoğraf: Baraa Al-Razzouk

Dy qyteza të Idlibit në veri të Sirisë janë shkatërruar në tërësi si pasojë e sulmeve të ashpra të regjimit të Bashar al-Asadit në dy muajt e fundit. Qyteza Jarjanaz është përballur me sulme intensive të forcave të regjimit në dy muajt e fundit, përkundër pastrimit të armëve të rënda të parapara nga marrëveshja e Soçit e nënshkruar midis Turqisë dhe Rusisë. ( Baraa Al-Razzouk - Anadolu Agency )

Siri, forcat e regjimit shkatërrojnë në tërësi dy qyteza në Idlib Fotoğraf: Baraa Al-Razzouk

Dy qyteza të Idlibit në veri të Sirisë janë shkatërruar në tërësi si pasojë e sulmeve të ashpra të regjimit të Bashar al-Asadit në dy muajt e fundit. Qyteza Jarjanaz është përballur me sulme intensive të forcave të regjimit në dy muajt e fundit, përkundër pastrimit të armëve të rënda të parapara nga marrëveshja e Soçit e nënshkruar midis Turqisë dhe Rusisë. ( Baraa Al-Razzouk - Anadolu Agency )

Siri, forcat e regjimit shkatërrojnë në tërësi dy qyteza në Idlib Fotoğraf: Baraa Al-Razzouk

Dy qyteza të Idlibit në veri të Sirisë janë shkatërruar në tërësi si pasojë e sulmeve të ashpra të regjimit të Bashar al-Asadit në dy muajt e fundit. Qyteza Jarjanaz është përballur me sulme intensive të forcave të regjimit në dy muajt e fundit, përkundër pastrimit të armëve të rënda të parapara nga marrëveshja e Soçit e nënshkruar midis Turqisë dhe Rusisë. ( Baraa Al-Razzouk - Anadolu Agency )

Siri, forcat e regjimit shkatërrojnë në tërësi dy qyteza në Idlib Fotoğraf: Baraa Al-Razzouk

Dy qyteza të Idlibit në veri të Sirisë janë shkatërruar në tërësi si pasojë e sulmeve të ashpra të regjimit të Bashar al-Asadit në dy muajt e fundit. Qyteza Jarjanaz është përballur me sulme intensive të forcave të regjimit në dy muajt e fundit, përkundër pastrimit të armëve të rënda të parapara nga marrëveshja e Soçit e nënshkruar midis Turqisë dhe Rusisë. ( Baraa Al-Razzouk - Anadolu Agency )

Siri, forcat e regjimit shkatërrojnë në tërësi dy qyteza në Idlib Fotoğraf: Baraa Al-Razzouk

Dy qyteza të Idlibit në veri të Sirisë janë shkatërruar në tërësi si pasojë e sulmeve të ashpra të regjimit të Bashar al-Asadit në dy muajt e fundit. Qyteza Jarjanaz është përballur me sulme intensive të forcave të regjimit në dy muajt e fundit, përkundër pastrimit të armëve të rënda të parapara nga marrëveshja e Soçit e nënshkruar midis Turqisë dhe Rusisë. ( Baraa Al-Razzouk - Anadolu Agency )

Siri, forcat e regjimit shkatërrojnë në tërësi dy qyteza në Idlib Fotoğraf: Baraa Al-Razzouk

Dy qyteza të Idlibit në veri të Sirisë janë shkatërruar në tërësi si pasojë e sulmeve të ashpra të regjimit të Bashar al-Asadit në dy muajt e fundit. Qyteza Jarjanaz është përballur me sulme intensive të forcave të regjimit në dy muajt e fundit, përkundër pastrimit të armëve të rënda të parapara nga marrëveshja e Soçit e nënshkruar midis Turqisë dhe Rusisë. ( Baraa Al-Razzouk - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit