Siri, 8 të vdekur në sulmet ajrore në Idlib

Siri, 8 të vdekur në sulmet ajrore në Idlib

Të paktën tetë civilë janë vrarë dhe rreth 20 të tjerë janë plagosur në sulmet e kryera nga regjimi sirian i Bashar al-Asadit në zonat e banuara të Idlib mëngjesin e sotëm. Aeroplanët e regjimit të Asadit bombarduan fshatrat Maarratunnuman, Serakib, Han es Subul, Bidama, Marsimse, Reyyan, Marsurin, Sirman dhe Katra, të cilat shtrihen në zonën e deeskalimit në Idlib. ( Hüseyin Fazıl - Anadolu Agency )

Siri, 8 të vdekur në sulmet ajrore në Idlib
Fotoğraf: Hüseyin Fazıl

Të paktën tetë civilë janë vrarë dhe rreth 20 të tjerë janë plagosur në sulmet e kryera nga regjimi sirian i Bashar al-Asadit në zonat e banuara të Idlib mëngjesin e sotëm. Aeroplanët e regjimit të Asadit bombarduan fshatrat Maarratunnuman, Serakib, Han es Subul, Bidama, Marsimse, Reyyan, Marsurin, Sirman dhe Katra, të cilat shtrihen në zonën e deeskalimit në Idlib. ( Hüseyin Fazıl - Anadolu Agency )

Siri, 8 të vdekur në sulmet ajrore në Idlib
Fotoğraf: Hüseyin Fazıl

Të paktën tetë civilë janë vrarë dhe rreth 20 të tjerë janë plagosur në sulmet e kryera nga regjimi sirian i Bashar al-Asadit në zonat e banuara të Idlib mëngjesin e sotëm. Aeroplanët e regjimit të Asadit bombarduan fshatrat Maarratunnuman, Serakib, Han es Subul, Bidama, Marsimse, Reyyan, Marsurin, Sirman dhe Katra, të cilat shtrihen në zonën e deeskalimit në Idlib. ( Hüseyin Fazıl - Anadolu Agency )

Siri, 8 të vdekur në sulmet ajrore në Idlib
Fotoğraf: Hüseyin Fazıl

Të paktën tetë civilë janë vrarë dhe rreth 20 të tjerë janë plagosur në sulmet e kryera nga regjimi sirian i Bashar al-Asadit në zonat e banuara të Idlib mëngjesin e sotëm. Aeroplanët e regjimit të Asadit bombarduan fshatrat Maarratunnuman, Serakib, Han es Subul, Bidama, Marsimse, Reyyan, Marsurin, Sirman dhe Katra, të cilat shtrihen në zonën e deeskalimit në Idlib. ( Hüseyin Fazıl - Anadolu Agency )

Siri, 8 të vdekur në sulmet ajrore në Idlib
Fotoğraf: Hüseyin Fazıl

Të paktën tetë civilë janë vrarë dhe rreth 20 të tjerë janë plagosur në sulmet e kryera nga regjimi sirian i Bashar al-Asadit në zonat e banuara të Idlib mëngjesin e sotëm. Aeroplanët e regjimit të Asadit bombarduan fshatrat Maarratunnuman, Serakib, Han es Subul, Bidama, Marsimse, Reyyan, Marsurin, Sirman dhe Katra, të cilat shtrihen në zonën e deeskalimit në Idlib. ( Hüseyin Fazıl - Anadolu Agency )

Siri, 8 të vdekur në sulmet ajrore në Idlib
Fotoğraf: Hüseyin Fazıl

Të paktën tetë civilë janë vrarë dhe rreth 20 të tjerë janë plagosur në sulmet e kryera nga regjimi sirian i Bashar al-Asadit në zonat e banuara të Idlib mëngjesin e sotëm. Aeroplanët e regjimit të Asadit bombarduan fshatrat Maarratunnuman, Serakib, Han es Subul, Bidama, Marsimse, Reyyan, Marsurin, Sirman dhe Katra, të cilat shtrihen në zonën e deeskalimit në Idlib. ( Hüseyin Fazıl - Anadolu Agency )

Siri, 8 të vdekur në sulmet ajrore në Idlib
Fotoğraf: Hüseyin Fazıl

Të paktën tetë civilë janë vrarë dhe rreth 20 të tjerë janë plagosur në sulmet e kryera nga regjimi sirian i Bashar al-Asadit në zonat e banuara të Idlib mëngjesin e sotëm. Aeroplanët e regjimit të Asadit bombarduan fshatrat Maarratunnuman, Serakib, Han es Subul, Bidama, Marsimse, Reyyan, Marsurin, Sirman dhe Katra, të cilat shtrihen në zonën e deeskalimit në Idlib. ( Hüseyin Fazıl - Anadolu Agency )

Siri, 8 të vdekur në sulmet ajrore në Idlib
Fotoğraf: Hüseyin Fazıl

Të paktën tetë civilë janë vrarë dhe rreth 20 të tjerë janë plagosur në sulmet e kryera nga regjimi sirian i Bashar al-Asadit në zonat e banuara të Idlib mëngjesin e sotëm. Aeroplanët e regjimit të Asadit bombarduan fshatrat Maarratunnuman, Serakib, Han es Subul, Bidama, Marsimse, Reyyan, Marsurin, Sirman dhe Katra, të cilat shtrihen në zonën e deeskalimit në Idlib. ( Hüseyin Fazıl - Anadolu Agency )

Siri, 8 të vdekur në sulmet ajrore në Idlib
Fotoğraf: Hüseyin Fazıl

Të paktën tetë civilë janë vrarë dhe rreth 20 të tjerë janë plagosur në sulmet e kryera nga regjimi sirian i Bashar al-Asadit në zonat e banuara të Idlib mëngjesin e sotëm. Aeroplanët e regjimit të Asadit bombarduan fshatrat Maarratunnuman, Serakib, Han es Subul, Bidama, Marsimse, Reyyan, Marsurin, Sirman dhe Katra, të cilat shtrihen në zonën e deeskalimit në Idlib. ( Hüseyin Fazıl - Anadolu Agency )

Siri, 8 të vdekur në sulmet ajrore në Idlib
Fotoğraf: Hüseyin Fazıl

Të paktën tetë civilë janë vrarë dhe rreth 20 të tjerë janë plagosur në sulmet e kryera nga regjimi sirian i Bashar al-Asadit në zonat e banuara të Idlib mëngjesin e sotëm. Aeroplanët e regjimit të Asadit bombarduan fshatrat Maarratunnuman, Serakib, Han es Subul, Bidama, Marsimse, Reyyan, Marsurin, Sirman dhe Katra, të cilat shtrihen në zonën e deeskalimit në Idlib. ( Hüseyin Fazıl - Anadolu Agency )

Siri, 8 të vdekur në sulmet ajrore në Idlib
Fotoğraf: Hüseyin Fazıl

Të paktën tetë civilë janë vrarë dhe rreth 20 të tjerë janë plagosur në sulmet e kryera nga regjimi sirian i Bashar al-Asadit në zonat e banuara të Idlib mëngjesin e sotëm. Aeroplanët e regjimit të Asadit bombarduan fshatrat Maarratunnuman, Serakib, Han es Subul, Bidama, Marsimse, Reyyan, Marsurin, Sirman dhe Katra, të cilat shtrihen në zonën e deeskalimit në Idlib. ( Hüseyin Fazıl - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit