Shqipëria fiton ndeshjen ndaj Andorrës
16.11.2021

TIRANË (AA) - Shqipëria ka fituar sfidën ndaj Andorrës të zhvilluar në kuadër të ndeshjeve eliminatore të Botërorit “Katar 2022”. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëria fiton ndeshjen ndaj Andorrës
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Shqipëria ka fituar sfidën ndaj Andorrës të zhvilluar në kuadër të ndeshjeve eliminatore të Botërorit “Katar 2022”. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëria fiton ndeshjen ndaj Andorrës
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Shqipëria ka fituar sfidën ndaj Andorrës të zhvilluar në kuadër të ndeshjeve eliminatore të Botërorit “Katar 2022”. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëria fiton ndeshjen ndaj Andorrës
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Shqipëria ka fituar sfidën ndaj Andorrës të zhvilluar në kuadër të ndeshjeve eliminatore të Botërorit “Katar 2022”. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëria fiton ndeshjen ndaj Andorrës
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Shqipëria ka fituar sfidën ndaj Andorrës të zhvilluar në kuadër të ndeshjeve eliminatore të Botërorit “Katar 2022”. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëria fiton ndeshjen ndaj Andorrës
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Shqipëria ka fituar sfidën ndaj Andorrës të zhvilluar në kuadër të ndeshjeve eliminatore të Botërorit “Katar 2022”. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit