Shqipëri, shënohet Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe

Shqipëri, shënohet Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe

Me aktivitete të ndryshme në Shqipëri është shënuar Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe, me fokus përhapjen e vlerave humanitare dhe edukimin e brezit të ri. Kryqi i Kuq Shqiptar me rastin e kësaj dite organizoi ekspozitën kombëtare të vizatimit "Fëmijët dhe Kryqi i Kuq", e cila u prezantua në një ceremoni në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, shënohet Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe 
Fotoğraf: Olsi Shehu

Me aktivitete të ndryshme në Shqipëri është shënuar Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe, me fokus përhapjen e vlerave humanitare dhe edukimin e brezit të ri. Kryqi i Kuq Shqiptar me rastin e kësaj dite organizoi ekspozitën kombëtare të vizatimit "Fëmijët dhe Kryqi i Kuq", e cila u prezantua në një ceremoni në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, shënohet Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe 
Fotoğraf: Olsi Shehu

Me aktivitete të ndryshme në Shqipëri është shënuar Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe, me fokus përhapjen e vlerave humanitare dhe edukimin e brezit të ri. Kryqi i Kuq Shqiptar me rastin e kësaj dite organizoi ekspozitën kombëtare të vizatimit "Fëmijët dhe Kryqi i Kuq", e cila u prezantua në një ceremoni në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, shënohet Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe 
Fotoğraf: Olsi Shehu

Me aktivitete të ndryshme në Shqipëri është shënuar Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe, me fokus përhapjen e vlerave humanitare dhe edukimin e brezit të ri. Kryqi i Kuq Shqiptar me rastin e kësaj dite organizoi ekspozitën kombëtare të vizatimit "Fëmijët dhe Kryqi i Kuq", e cila u prezantua në një ceremoni në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, shënohet Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe 
Fotoğraf: Olsi Shehu

Me aktivitete të ndryshme në Shqipëri është shënuar Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe, me fokus përhapjen e vlerave humanitare dhe edukimin e brezit të ri. Kryqi i Kuq Shqiptar me rastin e kësaj dite organizoi ekspozitën kombëtare të vizatimit "Fëmijët dhe Kryqi i Kuq", e cila u prezantua në një ceremoni në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, shënohet Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe 
Fotoğraf: Olsi Shehu

Me aktivitete të ndryshme në Shqipëri është shënuar Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe, me fokus përhapjen e vlerave humanitare dhe edukimin e brezit të ri. Kryqi i Kuq Shqiptar me rastin e kësaj dite organizoi ekspozitën kombëtare të vizatimit "Fëmijët dhe Kryqi i Kuq", e cila u prezantua në një ceremoni në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, shënohet Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe 
Fotoğraf: Olsi Shehu

Me aktivitete të ndryshme në Shqipëri është shënuar Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe, me fokus përhapjen e vlerave humanitare dhe edukimin e brezit të ri. Kryqi i Kuq Shqiptar me rastin e kësaj dite organizoi ekspozitën kombëtare të vizatimit "Fëmijët dhe Kryqi i Kuq", e cila u prezantua në një ceremoni në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, shënohet Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe 
Fotoğraf: Olsi Shehu

Me aktivitete të ndryshme në Shqipëri është shënuar Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe, me fokus përhapjen e vlerave humanitare dhe edukimin e brezit të ri. Kryqi i Kuq Shqiptar me rastin e kësaj dite organizoi ekspozitën kombëtare të vizatimit "Fëmijët dhe Kryqi i Kuq", e cila u prezantua në një ceremoni në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, shënohet Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe 
Fotoğraf: Olsi Shehu

Me aktivitete të ndryshme në Shqipëri është shënuar Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe, me fokus përhapjen e vlerave humanitare dhe edukimin e brezit të ri. Kryqi i Kuq Shqiptar me rastin e kësaj dite organizoi ekspozitën kombëtare të vizatimit "Fëmijët dhe Kryqi i Kuq", e cila u prezantua në një ceremoni në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit