Shqipëri, Instituti “Yunus Emre” organizon Shkollën Verore të Turqishtes

Shqipëri, Instituti “Yunus Emre” organizon Shkollën Verore të Turqishtes

Shkolla Verore e Turqishtes për fëmijët e moshave 9-15 vjeç e cila ka filluar prej disa ditësh dhe që organizohet nga Instituti “Yunus Emre” Tiranë, përveç mësimit të turqishtes përfshin edhe aktivitete të ndryshme në sport, pikturë dhe ebru. Shkolla ka filluar më 28 qershor dhe do të përfundojë më 9 korrik, ndërkohë pjesë e saj janë fëmijë të moshave të ndryshme të cilët e shikojnë këtë shkollë si një mundësi për formimin e tyre, por edhe për angazhimin në aktivitete të ndryshme sportive dhe kulturore. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, Instituti “Yunus Emre” organizon Shkollën Verore të Turqishtes
Fotoğraf: Olsi Shehu

Shkolla Verore e Turqishtes për fëmijët e moshave 9-15 vjeç e cila ka filluar prej disa ditësh dhe që organizohet nga Instituti “Yunus Emre” Tiranë, përveç mësimit të turqishtes përfshin edhe aktivitete të ndryshme në sport, pikturë dhe ebru. Shkolla ka filluar më 28 qershor dhe do të përfundojë më 9 korrik, ndërkohë pjesë e saj janë fëmijë të moshave të ndryshme të cilët e shikojnë këtë shkollë si një mundësi për formimin e tyre, por edhe për angazhimin në aktivitete të ndryshme sportive dhe kulturore. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, Instituti “Yunus Emre” organizon Shkollën Verore të Turqishtes
Fotoğraf: Olsi Shehu

Shkolla Verore e Turqishtes për fëmijët e moshave 9-15 vjeç e cila ka filluar prej disa ditësh dhe që organizohet nga Instituti “Yunus Emre” Tiranë, përveç mësimit të turqishtes përfshin edhe aktivitete të ndryshme në sport, pikturë dhe ebru. Shkolla ka filluar më 28 qershor dhe do të përfundojë më 9 korrik, ndërkohë pjesë e saj janë fëmijë të moshave të ndryshme të cilët e shikojnë këtë shkollë si një mundësi për formimin e tyre, por edhe për angazhimin në aktivitete të ndryshme sportive dhe kulturore. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, Instituti “Yunus Emre” organizon Shkollën Verore të Turqishtes
Fotoğraf: Olsi Shehu

Shkolla Verore e Turqishtes për fëmijët e moshave 9-15 vjeç e cila ka filluar prej disa ditësh dhe që organizohet nga Instituti “Yunus Emre” Tiranë, përveç mësimit të turqishtes përfshin edhe aktivitete të ndryshme në sport, pikturë dhe ebru. Shkolla ka filluar më 28 qershor dhe do të përfundojë më 9 korrik, ndërkohë pjesë e saj janë fëmijë të moshave të ndryshme të cilët e shikojnë këtë shkollë si një mundësi për formimin e tyre, por edhe për angazhimin në aktivitete të ndryshme sportive dhe kulturore. Foto: Ajni Kaçeli, nxënës i shkollës verore ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, Instituti “Yunus Emre” organizon Shkollën Verore të Turqishtes
Fotoğraf: Olsi Shehu

Shkolla Verore e Turqishtes për fëmijët e moshave 9-15 vjeç e cila ka filluar prej disa ditësh dhe që organizohet nga Instituti “Yunus Emre” Tiranë, përveç mësimit të turqishtes përfshin edhe aktivitete të ndryshme në sport, pikturë dhe ebru. Shkolla ka filluar më 28 qershor dhe do të përfundojë më 9 korrik, ndërkohë pjesë e saj janë fëmijë të moshave të ndryshme të cilët e shikojnë këtë shkollë si një mundësi për formimin e tyre, por edhe për angazhimin në aktivitete të ndryshme sportive dhe kulturore. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, Instituti “Yunus Emre” organizon Shkollën Verore të Turqishtes
Fotoğraf: Olsi Shehu

Shkolla Verore e Turqishtes për fëmijët e moshave 9-15 vjeç e cila ka filluar prej disa ditësh dhe që organizohet nga Instituti “Yunus Emre” Tiranë, përveç mësimit të turqishtes përfshin edhe aktivitete të ndryshme në sport, pikturë dhe ebru. Shkolla ka filluar më 28 qershor dhe do të përfundojë më 9 korrik, ndërkohë pjesë e saj janë fëmijë të moshave të ndryshme të cilët e shikojnë këtë shkollë si një mundësi për formimin e tyre, por edhe për angazhimin në aktivitete të ndryshme sportive dhe kulturore. Foto: Lediola Kuka, përgjegjëse e Shkollës Verore të Turqishtes ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, Instituti “Yunus Emre” organizon Shkollën Verore të Turqishtes
Fotoğraf: Olsi Shehu

Shkolla Verore e Turqishtes për fëmijët e moshave 9-15 vjeç e cila ka filluar prej disa ditësh dhe që organizohet nga Instituti “Yunus Emre” Tiranë, përveç mësimit të turqishtes përfshin edhe aktivitete të ndryshme në sport, pikturë dhe ebru. Shkolla ka filluar më 28 qershor dhe do të përfundojë më 9 korrik, ndërkohë pjesë e saj janë fëmijë të moshave të ndryshme të cilët e shikojnë këtë shkollë si një mundësi për formimin e tyre, por edhe për angazhimin në aktivitete të ndryshme sportive dhe kulturore. Foto: Sea Lamllari nxënëse e shkollës verore ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, Instituti “Yunus Emre” organizon Shkollën Verore të Turqishtes
Fotoğraf: Olsi Shehu

Shkolla Verore e Turqishtes për fëmijët e moshave 9-15 vjeç e cila ka filluar prej disa ditësh dhe që organizohet nga Instituti “Yunus Emre” Tiranë, përveç mësimit të turqishtes përfshin edhe aktivitete të ndryshme në sport, pikturë dhe ebru. Shkolla ka filluar më 28 qershor dhe do të përfundojë më 9 korrik, ndërkohë pjesë e saj janë fëmijë të moshave të ndryshme të cilët e shikojnë këtë shkollë si një mundësi për formimin e tyre, por edhe për angazhimin në aktivitete të ndryshme sportive dhe kulturore. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, Instituti “Yunus Emre” organizon Shkollën Verore të Turqishtes
Fotoğraf: Olsi Shehu

Shkolla Verore e Turqishtes për fëmijët e moshave 9-15 vjeç e cila ka filluar prej disa ditësh dhe që organizohet nga Instituti “Yunus Emre” Tiranë, përveç mësimit të turqishtes përfshin edhe aktivitete të ndryshme në sport, pikturë dhe ebru. Shkolla ka filluar më 28 qershor dhe do të përfundojë më 9 korrik, ndërkohë pjesë e saj janë fëmijë të moshave të ndryshme të cilët e shikojnë këtë shkollë si një mundësi për formimin e tyre, por edhe për angazhimin në aktivitete të ndryshme sportive dhe kulturore. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, Instituti “Yunus Emre” organizon Shkollën Verore të Turqishtes
Fotoğraf: Olsi Shehu

Shkolla Verore e Turqishtes për fëmijët e moshave 9-15 vjeç e cila ka filluar prej disa ditësh dhe që organizohet nga Instituti “Yunus Emre” Tiranë, përveç mësimit të turqishtes përfshin edhe aktivitete të ndryshme në sport, pikturë dhe ebru. Shkolla ka filluar më 28 qershor dhe do të përfundojë më 9 korrik, ndërkohë pjesë e saj janë fëmijë të moshave të ndryshme të cilët e shikojnë këtë shkollë si një mundësi për formimin e tyre, por edhe për angazhimin në aktivitete të ndryshme sportive dhe kulturore. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, Instituti “Yunus Emre” organizon Shkollën Verore të Turqishtes
Fotoğraf: Olsi Shehu

Shkolla Verore e Turqishtes për fëmijët e moshave 9-15 vjeç e cila ka filluar prej disa ditësh dhe që organizohet nga Instituti “Yunus Emre” Tiranë, përveç mësimit të turqishtes përfshin edhe aktivitete të ndryshme në sport, pikturë dhe ebru. Shkolla ka filluar më 28 qershor dhe do të përfundojë më 9 korrik, ndërkohë pjesë e saj janë fëmijë të moshave të ndryshme të cilët e shikojnë këtë shkollë si një mundësi për formimin e tyre, por edhe për angazhimin në aktivitete të ndryshme sportive dhe kulturore. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, Instituti “Yunus Emre” organizon Shkollën Verore të Turqishtes
Fotoğraf: Olsi Shehu

Shkolla Verore e Turqishtes për fëmijët e moshave 9-15 vjeç e cila ka filluar prej disa ditësh dhe që organizohet nga Instituti “Yunus Emre” Tiranë, përveç mësimit të turqishtes përfshin edhe aktivitete të ndryshme në sport, pikturë dhe ebru. Shkolla ka filluar më 28 qershor dhe do të përfundojë më 9 korrik, ndërkohë pjesë e saj janë fëmijë të moshave të ndryshme të cilët e shikojnë këtë shkollë si një mundësi për formimin e tyre, por edhe për angazhimin në aktivitete të ndryshme sportive dhe kulturore. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit