Shqipëri, hapet ekspozita "Libra të ndaluar në komunizëm"

Shqipëri, hapet ekspozita "Libra të ndaluar në komunizëm"

Muzeu Kombëtar i Përgjimeve "Shtëpia me Gjethe" në bashkëpunim me Bibliotekën Kombëtare të Shqipërisë dhe Drejtorinë e Përgjithshme të Arkivave të Shqipërisë ka hapur ekspozitën "Libra të ndaluar në komunizëm". Ministrja e Kulturës e Shqipërisë, Elva Margariti, gjatë fjalës në ceremoninë e hapjes së ekspozitës tha se me ketë ekspozitë synojnë t'i rikthehen edhe një herë "dijes së mohuar", dhe sipas saj autorëve që iu është mohuar liria e fjalës. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, hapet ekspozita "Libra të ndaluar në komunizëm"
Fotoğraf: Olsi Shehu

Muzeu Kombëtar i Përgjimeve "Shtëpia me Gjethe" në bashkëpunim me Bibliotekën Kombëtare të Shqipërisë dhe Drejtorinë e Përgjithshme të Arkivave të Shqipërisë ka hapur ekspozitën "Libra të ndaluar në komunizëm". Ministrja e Kulturës e Shqipërisë, Elva Margariti, gjatë fjalës në ceremoninë e hapjes së ekspozitës tha se me ketë ekspozitë synojnë t'i rikthehen edhe një herë "dijes së mohuar", dhe sipas saj autorëve që iu është mohuar liria e fjalës. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, hapet ekspozita "Libra të ndaluar në komunizëm"
Fotoğraf: Olsi Shehu

Muzeu Kombëtar i Përgjimeve "Shtëpia me Gjethe" në bashkëpunim me Bibliotekën Kombëtare të Shqipërisë dhe Drejtorinë e Përgjithshme të Arkivave të Shqipërisë ka hapur ekspozitën "Libra të ndaluar në komunizëm". Ministrja e Kulturës e Shqipërisë, Elva Margariti, gjatë fjalës në ceremoninë e hapjes së ekspozitës tha se me ketë ekspozitë synojnë t'i rikthehen edhe një herë "dijes së mohuar", dhe sipas saj autorëve që iu është mohuar liria e fjalës. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, hapet ekspozita "Libra të ndaluar në komunizëm"
Fotoğraf: Olsi Shehu

Muzeu Kombëtar i Përgjimeve "Shtëpia me Gjethe" në bashkëpunim me Bibliotekën Kombëtare të Shqipërisë dhe Drejtorinë e Përgjithshme të Arkivave të Shqipërisë ka hapur ekspozitën "Libra të ndaluar në komunizëm". Ministrja e Kulturës e Shqipërisë, Elva Margariti, gjatë fjalës në ceremoninë e hapjes së ekspozitës tha se me ketë ekspozitë synojnë t'i rikthehen edhe një herë "dijes së mohuar", dhe sipas saj autorëve që iu është mohuar liria e fjalës. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, hapet ekspozita "Libra të ndaluar në komunizëm"
Fotoğraf: Olsi Shehu

Muzeu Kombëtar i Përgjimeve "Shtëpia me Gjethe" në bashkëpunim me Bibliotekën Kombëtare të Shqipërisë dhe Drejtorinë e Përgjithshme të Arkivave të Shqipërisë ka hapur ekspozitën "Libra të ndaluar në komunizëm". Ministrja e Kulturës e Shqipërisë, Elva Margariti, gjatë fjalës në ceremoninë e hapjes së ekspozitës tha se me ketë ekspozitë synojnë t'i rikthehen edhe një herë "dijes së mohuar", dhe sipas saj autorëve që iu është mohuar liria e fjalës. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, hapet ekspozita "Libra të ndaluar në komunizëm"
Fotoğraf: Olsi Shehu

Muzeu Kombëtar i Përgjimeve "Shtëpia me Gjethe" në bashkëpunim me Bibliotekën Kombëtare të Shqipërisë dhe Drejtorinë e Përgjithshme të Arkivave të Shqipërisë ka hapur ekspozitën "Libra të ndaluar në komunizëm". Ministrja e Kulturës e Shqipërisë, Elva Margariti, gjatë fjalës në ceremoninë e hapjes së ekspozitës tha se me ketë ekspozitë synojnë t'i rikthehen edhe një herë "dijes së mohuar", dhe sipas saj autorëve që iu është mohuar liria e fjalës. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, hapet ekspozita "Libra të ndaluar në komunizëm"
Fotoğraf: Olsi Shehu

Muzeu Kombëtar i Përgjimeve "Shtëpia me Gjethe" në bashkëpunim me Bibliotekën Kombëtare të Shqipërisë dhe Drejtorinë e Përgjithshme të Arkivave të Shqipërisë ka hapur ekspozitën "Libra të ndaluar në komunizëm". Ministrja e Kulturës e Shqipërisë, Elva Margariti, gjatë fjalës në ceremoninë e hapjes së ekspozitës tha se me ketë ekspozitë synojnë t'i rikthehen edhe një herë "dijes së mohuar", dhe sipas saj autorëve që iu është mohuar liria e fjalës. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit