Shqipëri, 30 të vdekur nga tërmeti

Shqipëri, 30 të vdekur nga tërmeti

Operacionet e kërkimit dhe shpëtimit në zonat e prekura nga tërmeti në Shqipëri vazhdojnë edhe gjatë ditës së sotme, ndërsa numri i viktimave është rritur në 30. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Shqipëri, 30 të vdekur nga tërmeti Fotoğraf: Furkan Abdula

Operacionet e kërkimit dhe shpëtimit në zonat e prekura nga tërmeti në Shqipëri vazhdojnë edhe gjatë ditës së sotme, ndërsa numri i viktimave është rritur në 30. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Shqipëri, 30 të vdekur nga tërmeti Fotoğraf: Furkan Abdula

Operacionet e kërkimit dhe shpëtimit në zonat e prekura nga tërmeti në Shqipëri vazhdojnë edhe gjatë ditës së sotme, ndërsa numri i viktimave është rritur në 30. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Shqipëri, 30 të vdekur nga tërmeti Fotoğraf: Furkan Abdula

Operacionet e kërkimit dhe shpëtimit në zonat e prekura nga tërmeti në Shqipëri vazhdojnë edhe gjatë ditës së sotme, ndërsa numri i viktimave është rritur në 30. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Shqipëri, 30 të vdekur nga tërmeti Fotoğraf: Furkan Abdula

Operacionet e kërkimit dhe shpëtimit në zonat e prekura nga tërmeti në Shqipëri vazhdojnë edhe gjatë ditës së sotme, ndërsa numri i viktimave është rritur në 30. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Shqipëri, 30 të vdekur nga tërmeti Fotoğraf: Furkan Abdula

Operacionet e kërkimit dhe shpëtimit në zonat e prekura nga tërmeti në Shqipëri vazhdojnë edhe gjatë ditës së sotme, ndërsa numri i viktimave është rritur në 30. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Shqipëri, 30 të vdekur nga tërmeti Fotoğraf: Furkan Abdula

Operacionet e kërkimit dhe shpëtimit në zonat e prekura nga tërmeti në Shqipëri vazhdojnë edhe gjatë ditës së sotme, ndërsa numri i viktimave është rritur në 30. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Shqipëri, 30 të vdekur nga tërmeti Fotoğraf: Furkan Abdula

Operacionet e kërkimit dhe shpëtimit në zonat e prekura nga tërmeti në Shqipëri vazhdojnë edhe gjatë ditës së sotme, ndërsa numri i viktimave është rritur në 30. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit