Shpërthim i fuqishëm në një hotel në Kubë, 18 të vdekur
07.05.2022

Shpërthim i fuqishëm në një hotel në Kubë, 18 të vdekur

Shpërthim i fuqishëm në një hotel në Kubë, 18 të vdekur
Fotoğraf: Yander Zamora

Shpërthim i fuqishëm në një hotel në Kubë, 18 të vdekur

Shpërthim i fuqishëm në një hotel në Kubë, 18 të vdekur
Fotoğraf: Yander Zamora

Shpërthim i fuqishëm në një hotel në Kubë, 18 të vdekur

Shpërthim i fuqishëm në një hotel në Kubë, 18 të vdekur
Fotoğraf: Yander Zamora

Shpërthim i fuqishëm në një hotel në Kubë, 18 të vdekur

Shpërthim i fuqishëm në një hotel në Kubë, 18 të vdekur
Fotoğraf: Yander Zamora

Shpërthim i fuqishëm në një hotel në Kubë, 18 të vdekur

Shpërthim i fuqishëm në një hotel në Kubë, 18 të vdekur
Fotoğraf: Yander Zamora

Shpërthim i fuqishëm në një hotel në Kubë, 18 të vdekur

Shpërthim i fuqishëm në një hotel në Kubë, 18 të vdekur
Fotoğraf: Yander Zamora

Shpërthim i fuqishëm në një hotel në Kubë, 18 të vdekur

Shpërthim i fuqishëm në një hotel në Kubë, 18 të vdekur
Fotoğraf: Yander Zamora

Shpërthim i fuqishëm në një hotel në Kubë, 18 të vdekur

Shpërthim i fuqishëm në një hotel në Kubë, 18 të vdekur
Fotoğraf: Yander Zamora

Shpërthim i fuqishëm në një hotel në Kubë, 18 të vdekur

Shpërthim i fuqishëm në një hotel në Kubë, 18 të vdekur
Fotoğraf: Yander Zamora

Shpërthim i fuqishëm në një hotel në Kubë, 18 të vdekur

Shpërthim i fuqishëm në një hotel në Kubë, 18 të vdekur
Fotoğraf: Yander Zamora

Shpërthim i fuqishëm në një hotel në Kubë, 18 të vdekur

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit