SHBA, mbi 50 të arrestuar në protestën kundër politikave të migracionit

SHBA, mbi 50 të arrestuar në protestën kundër politikave të migracionit

Më shumë se 50 persona u arrestuan gjatë protestës që u zhvillua në New York të SHBA-së për mbylljen e Zyrës amerikane të Emigracionit dhe Doganës (ICE). Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Times" që ndodhet në një prej zonave më të frekuentuara të New Yorkut për të protestuar kundër praktikave të institucionit ICE për emigrantët që ndodhen nën arrest. Disa nga pjesëmarrësit në protestën që filloi në orët e para të mëngjesit u përballën me policinë dhe u arrestuan të paktën 50 persona. ( Lokman Vural Elibol - Anadolu Agency )

SHBA, mbi 50 të arrestuar në protestën kundër politikave të migracionit Fotoğraf: Lokman Vural Elibol

Më shumë se 50 persona u arrestuan gjatë protestës që u zhvillua në New York të SHBA-së për mbylljen e Zyrës amerikane të Emigracionit dhe Doganës (ICE). Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Times" që ndodhet në një prej zonave më të frekuentuara të New Yorkut për të protestuar kundër praktikave të institucionit ICE për emigrantët që ndodhen nën arrest. Disa nga pjesëmarrësit në protestën që filloi në orët e para të mëngjesit u përballën me policinë dhe u arrestuan të paktën 50 persona. ( Lokman Vural Elibol - Anadolu Agency )

SHBA, mbi 50 të arrestuar në protestën kundër politikave të migracionit Fotoğraf: Lokman Vural Elibol

Më shumë se 50 persona u arrestuan gjatë protestës që u zhvillua në New York të SHBA-së për mbylljen e Zyrës amerikane të Emigracionit dhe Doganës (ICE). Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Times" që ndodhet në një prej zonave më të frekuentuara të New Yorkut për të protestuar kundër praktikave të institucionit ICE për emigrantët që ndodhen nën arrest. Disa nga pjesëmarrësit në protestën që filloi në orët e para të mëngjesit u përballën me policinë dhe u arrestuan të paktën 50 persona. ( Lokman Vural Elibol - Anadolu Agency )

SHBA, mbi 50 të arrestuar në protestën kundër politikave të migracionit Fotoğraf: Lokman Vural Elibol

Më shumë se 50 persona u arrestuan gjatë protestës që u zhvillua në New York të SHBA-së për mbylljen e Zyrës amerikane të Emigracionit dhe Doganës (ICE). Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Times" që ndodhet në një prej zonave më të frekuentuara të New Yorkut për të protestuar kundër praktikave të institucionit ICE për emigrantët që ndodhen nën arrest. Disa nga pjesëmarrësit në protestën që filloi në orët e para të mëngjesit u përballën me policinë dhe u arrestuan të paktën 50 persona. ( Lokman Vural Elibol - Anadolu Agency )

SHBA, mbi 50 të arrestuar në protestën kundër politikave të migracionit Fotoğraf: Lokman Vural Elibol

Më shumë se 50 persona u arrestuan gjatë protestës që u zhvillua në New York të SHBA-së për mbylljen e Zyrës amerikane të Emigracionit dhe Doganës (ICE). Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Times" që ndodhet në një prej zonave më të frekuentuara të New Yorkut për të protestuar kundër praktikave të institucionit ICE për emigrantët që ndodhen nën arrest. Disa nga pjesëmarrësit në protestën që filloi në orët e para të mëngjesit u përballën me policinë dhe u arrestuan të paktën 50 persona. ( Lokman Vural Elibol - Anadolu Agency )

SHBA, mbi 50 të arrestuar në protestën kundër politikave të migracionit Fotoğraf: Lokman Vural Elibol

Më shumë se 50 persona u arrestuan gjatë protestës që u zhvillua në New York të SHBA-së për mbylljen e Zyrës amerikane të Emigracionit dhe Doganës (ICE). Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Times" që ndodhet në një prej zonave më të frekuentuara të New Yorkut për të protestuar kundër praktikave të institucionit ICE për emigrantët që ndodhen nën arrest. Disa nga pjesëmarrësit në protestën që filloi në orët e para të mëngjesit u përballën me policinë dhe u arrestuan të paktën 50 persona. ( Lokman Vural Elibol - Anadolu Agency )

SHBA, mbi 50 të arrestuar në protestën kundër politikave të migracionit Fotoğraf: Lokman Vural Elibol

Më shumë se 50 persona u arrestuan gjatë protestës që u zhvillua në New York të SHBA-së për mbylljen e Zyrës amerikane të Emigracionit dhe Doganës (ICE). Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Times" që ndodhet në një prej zonave më të frekuentuara të New Yorkut për të protestuar kundër praktikave të institucionit ICE për emigrantët që ndodhen nën arrest. Disa nga pjesëmarrësit në protestën që filloi në orët e para të mëngjesit u përballën me policinë dhe u arrestuan të paktën 50 persona. ( Lokman Vural Elibol - Anadolu Agency )

SHBA, mbi 50 të arrestuar në protestën kundër politikave të migracionit Fotoğraf: Lokman Vural Elibol

Më shumë se 50 persona u arrestuan gjatë protestës që u zhvillua në New York të SHBA-së për mbylljen e Zyrës amerikane të Emigracionit dhe Doganës (ICE). Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Times" që ndodhet në një prej zonave më të frekuentuara të New Yorkut për të protestuar kundër praktikave të institucionit ICE për emigrantët që ndodhen nën arrest. Disa nga pjesëmarrësit në protestën që filloi në orët e para të mëngjesit u përballën me policinë dhe u arrestuan të paktën 50 persona. ( Lokman Vural Elibol - Anadolu Agency )

SHBA, mbi 50 të arrestuar në protestën kundër politikave të migracionit Fotoğraf: Lokman Vural Elibol

Më shumë se 50 persona u arrestuan gjatë protestës që u zhvillua në New York të SHBA-së për mbylljen e Zyrës amerikane të Emigracionit dhe Doganës (ICE). Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Times" që ndodhet në një prej zonave më të frekuentuara të New Yorkut për të protestuar kundër praktikave të institucionit ICE për emigrantët që ndodhen nën arrest. Disa nga pjesëmarrësit në protestën që filloi në orët e para të mëngjesit u përballën me policinë dhe u arrestuan të paktën 50 persona. ( Lokman Vural Elibol - Anadolu Agency )

SHBA, mbi 50 të arrestuar në protestën kundër politikave të migracionit Fotoğraf: Lokman Vural Elibol

Më shumë se 50 persona u arrestuan gjatë protestës që u zhvillua në New York të SHBA-së për mbylljen e Zyrës amerikane të Emigracionit dhe Doganës (ICE). Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Times" që ndodhet në një prej zonave më të frekuentuara të New Yorkut për të protestuar kundër praktikave të institucionit ICE për emigrantët që ndodhen nën arrest. Disa nga pjesëmarrësit në protestën që filloi në orët e para të mëngjesit u përballën me policinë dhe u arrestuan të paktën 50 persona. ( Lokman Vural Elibol - Anadolu Agency )

SHBA, mbi 50 të arrestuar në protestën kundër politikave të migracionit Fotoğraf: Lokman Vural Elibol

Më shumë se 50 persona u arrestuan gjatë protestës që u zhvillua në New York të SHBA-së për mbylljen e Zyrës amerikane të Emigracionit dhe Doganës (ICE). Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Times" që ndodhet në një prej zonave më të frekuentuara të New Yorkut për të protestuar kundër praktikave të institucionit ICE për emigrantët që ndodhen nën arrest. Disa nga pjesëmarrësit në protestën që filloi në orët e para të mëngjesit u përballën me policinë dhe u arrestuan të paktën 50 persona. ( Lokman Vural Elibol - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit