SHBA, furgonët dhe avionët rrisin ndërgjegjësimin mbi "15 Korrikun"

SHBA, furgonët dhe avionët rrisin ndërgjegjësimin mbi "15 Korrikun"

NEW YORK (AA) - Me rastin e përvjetorit të katërt të tentativës së grushtit të shtetit, të orkestruar nga organizata terroriste FETO më 15 korrik të vitit 2016, në SHBA furgonët për njoftime dixhitale dhe avionët që bartin pankarta gjatë gjithë ditës në shtete të ndryshme kalojnë nëpër rrugë për të rritur ndërgjegjësimin. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

SHBA, furgonët dhe avionët rrisin ndërgjegjësimin mbi "15 Korrikun" Fotoğraf: Tayfun Coşkun

NEW YORK (AA) - Me rastin e përvjetorit të katërt të tentativës së grushtit të shtetit, të orkestruar nga organizata terroriste FETO më 15 korrik të vitit 2016, në SHBA furgonët për njoftime dixhitale dhe avionët që bartin pankarta gjatë gjithë ditës në shtete të ndryshme kalojnë nëpër rrugë për të rritur ndërgjegjësimin. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

SHBA, furgonët dhe avionët rrisin ndërgjegjësimin mbi "15 Korrikun" Fotoğraf: Tayfun Coşkun

NEW YORK (AA) - Me rastin e përvjetorit të katërt të tentativës së grushtit të shtetit, të orkestruar nga organizata terroriste FETO më 15 korrik të vitit 2016, në SHBA furgonët për njoftime dixhitale dhe avionët që bartin pankarta gjatë gjithë ditës në shtete të ndryshme kalojnë nëpër rrugë për të rritur ndërgjegjësimin. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

SHBA, furgonët dhe avionët rrisin ndërgjegjësimin mbi "15 Korrikun" Fotoğraf: Tayfun Coşkun

NEW YORK (AA) - Me rastin e përvjetorit të katërt të tentativës së grushtit të shtetit, të orkestruar nga organizata terroriste FETO më 15 korrik të vitit 2016, në SHBA furgonët për njoftime dixhitale dhe avionët që bartin pankarta gjatë gjithë ditës në shtete të ndryshme kalojnë nëpër rrugë për të rritur ndërgjegjësimin. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

SHBA, furgonët dhe avionët rrisin ndërgjegjësimin mbi "15 Korrikun" Fotoğraf: Tayfun Coşkun

NEW YORK (AA) - Me rastin e përvjetorit të katërt të tentativës së grushtit të shtetit, të orkestruar nga organizata terroriste FETO më 15 korrik të vitit 2016, në SHBA furgonët për njoftime dixhitale dhe avionët që bartin pankarta gjatë gjithë ditës në shtete të ndryshme kalojnë nëpër rrugë për të rritur ndërgjegjësimin. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

SHBA, furgonët dhe avionët rrisin ndërgjegjësimin mbi "15 Korrikun" Fotoğraf: Tayfun Coşkun

NEW YORK (AA) - Me rastin e përvjetorit të katërt të tentativës së grushtit të shtetit, të orkestruar nga organizata terroriste FETO më 15 korrik të vitit 2016, në SHBA furgonët për njoftime dixhitale dhe avionët që bartin pankarta gjatë gjithë ditës në shtete të ndryshme kalojnë nëpër rrugë për të rritur ndërgjegjësimin. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

SHBA, furgonët dhe avionët rrisin ndërgjegjësimin mbi "15 Korrikun" Fotoğraf: Tayfun Coşkun

NEW YORK (AA) - Me rastin e përvjetorit të katërt të tentativës së grushtit të shtetit, të orkestruar nga organizata terroriste FETO më 15 korrik të vitit 2016, në SHBA furgonët për njoftime dixhitale dhe avionët që bartin pankarta gjatë gjithë ditës në shtete të ndryshme kalojnë nëpër rrugë për të rritur ndërgjegjësimin. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

SHBA, furgonët dhe avionët rrisin ndërgjegjësimin mbi "15 Korrikun" Fotoğraf: Tayfun Coşkun

NEW YORK (AA) - Me rastin e përvjetorit të katërt të tentativës së grushtit të shtetit, të orkestruar nga organizata terroriste FETO më 15 korrik të vitit 2016, në SHBA furgonët për njoftime dixhitale dhe avionët që bartin pankarta gjatë gjithë ditës në shtete të ndryshme kalojnë nëpër rrugë për të rritur ndërgjegjësimin. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

SHBA, furgonët dhe avionët rrisin ndërgjegjësimin mbi "15 Korrikun" Fotoğraf: Yasin Öztürk

NEW YORK (AA) - Me rastin e përvjetorit të katërt të tentativës së grushtit të shtetit, të orkestruar nga organizata terroriste FETO më 15 korrik të vitit 2016, në SHBA furgonët për njoftime dixhitale dhe avionët që bartin pankarta gjatë gjithë ditës në shtete të ndryshme kalojnë nëpër rrugë për të rritur ndërgjegjësimin. ( Yasin Öztürk - Anadolu Agency )

SHBA, furgonët dhe avionët rrisin ndërgjegjësimin mbi "15 Korrikun" Fotoğraf: Yasin Öztürk

NEW YORK (AA) - Me rastin e përvjetorit të katërt të tentativës së grushtit të shtetit, të orkestruar nga organizata terroriste FETO më 15 korrik të vitit 2016, në SHBA furgonët për njoftime dixhitale dhe avionët që bartin pankarta gjatë gjithë ditës në shtete të ndryshme kalojnë nëpër rrugë për të rritur ndërgjegjësimin. ( Yasin Öztürk - Anadolu Agency )

SHBA, furgonët dhe avionët rrisin ndërgjegjësimin mbi "15 Korrikun" Fotoğraf: Yasin Öztürk

NEW YORK (AA) - Me rastin e përvjetorit të katërt të tentativës së grushtit të shtetit, të orkestruar nga organizata terroriste FETO më 15 korrik të vitit 2016, në SHBA furgonët për njoftime dixhitale dhe avionët që bartin pankarta gjatë gjithë ditës në shtete të ndryshme kalojnë nëpër rrugë për të rritur ndërgjegjësimin. ( Yasin Öztürk - Anadolu Agency )

SHBA, furgonët dhe avionët rrisin ndërgjegjësimin mbi "15 Korrikun" Fotoğraf: Yasin Öztürk

NEW YORK (AA) - Me rastin e përvjetorit të katërt të tentativës së grushtit të shtetit, të orkestruar nga organizata terroriste FETO më 15 korrik të vitit 2016, në SHBA furgonët për njoftime dixhitale dhe avionët që bartin pankarta gjatë gjithë ditës në shtete të ndryshme kalojnë nëpër rrugë për të rritur ndërgjegjësimin. ( Yasin Öztürk - Anadolu Agency )

SHBA, furgonët dhe avionët rrisin ndërgjegjësimin mbi "15 Korrikun" Fotoğraf: Yasin Öztürk

NEW YORK (AA) - Me rastin e përvjetorit të katërt të tentativës së grushtit të shtetit, të orkestruar nga organizata terroriste FETO më 15 korrik të vitit 2016, në SHBA furgonët për njoftime dixhitale dhe avionët që bartin pankarta gjatë gjithë ditës në shtete të ndryshme kalojnë nëpër rrugë për të rritur ndërgjegjësimin. ( Yasin Öztürk - Anadolu Agency )

SHBA, furgonët dhe avionët rrisin ndërgjegjësimin mbi "15 Korrikun" Fotoğraf: Yasin Öztürk

NEW YORK (AA) - Me rastin e përvjetorit të katërt të tentativës së grushtit të shtetit, të orkestruar nga organizata terroriste FETO më 15 korrik të vitit 2016, në SHBA furgonët për njoftime dixhitale dhe avionët që bartin pankarta gjatë gjithë ditës në shtete të ndryshme kalojnë nëpër rrugë për të rritur ndërgjegjësimin. ( Yasin Öztürk - Anadolu Agency )

SHBA, furgonët dhe avionët rrisin ndërgjegjësimin mbi "15 Korrikun" Fotoğraf: Yasin Öztürk

NEW YORK (AA) - Me rastin e përvjetorit të katërt të tentativës së grushtit të shtetit, të orkestruar nga organizata terroriste FETO më 15 korrik të vitit 2016, në SHBA furgonët për njoftime dixhitale dhe avionët që bartin pankarta gjatë gjithë ditës në shtete të ndryshme kalojnë nëpër rrugë për të rritur ndërgjegjësimin. ( Yasin Öztürk - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit