SHBA, 5 të vdekur nga tornadoja në Alabama

SHBA, 5 të vdekur nga tornadoja në Alabama

Të paktën pesë persona humbën jetën nga tornadoja në shtetin amerikan Alabama. ( Ben Hendren - Anadolu Agency )

SHBA, 5 të vdekur nga tornadoja në Alabama Fotoğraf: Ben Hendren

Të paktën pesë persona humbën jetën nga tornadoja në shtetin amerikan Alabama. ( Ben Hendren - Anadolu Agency )

SHBA, 5 të vdekur nga tornadoja në Alabama Fotoğraf: Ben Hendren

Të paktën pesë persona humbën jetën nga tornadoja në shtetin amerikan Alabama. ( Ben Hendren - Anadolu Agency )

SHBA, 5 të vdekur nga tornadoja në Alabama Fotoğraf: Ben Hendren

Të paktën pesë persona humbën jetën nga tornadoja në shtetin amerikan Alabama. ( Ben Hendren - Anadolu Agency )

SHBA, 5 të vdekur nga tornadoja në Alabama Fotoğraf: Ben Hendren

Të paktën pesë persona humbën jetën nga tornadoja në shtetin amerikan Alabama. ( Ben Hendren - Anadolu Agency )

SHBA, 5 të vdekur nga tornadoja në Alabama Fotoğraf: Ben Hendren

Të paktën pesë persona humbën jetën nga tornadoja në shtetin amerikan Alabama. ( Ben Hendren - Anadolu Agency )

SHBA, 5 të vdekur nga tornadoja në Alabama Fotoğraf: Ben Hendren

Të paktën pesë persona humbën jetën nga tornadoja në shtetin amerikan Alabama. ( Ben Hendren - Anadolu Agency )

SHBA, 5 të vdekur nga tornadoja në Alabama Fotoğraf: Ben Hendren

Të paktën pesë persona humbën jetën nga tornadoja në shtetin amerikan Alabama. ( Ben Hendren - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit