Restoranti më i vjetër në botë, Botin, në luftë të mbijetesës kundër COVID-19

Restoranti më i vjetër në botë, Botin, në luftë të mbijetesës kundër COVID-19

Restoranti më i vjetër sipas librit "Guinness" të rekordeve botërore, restoranti 295-vjeçar "Botin" në kryeqytetin e Spanjës, Madrid, përballet me luftën e mbijetesës kundër problemeve socio-ekonomike që ka shkaktuar pandemia e koronavirusit të ri (COVID-19). Përderisa Spanja vazhdon të qëndrojë si fokusi i pandemisë në Evropë, turizmi ka ardhur në pikën e ngecjes dhe masat e rrepta rrit edhe më shumë problemet e sektorit të restorantëve. Foto: Antonio Gonzalez, një ndër anëtarët e gjeneratës së tretë të familjes spanjolle që janë në krye të restorantit që nga vitet 1930-ta. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Restoranti më i vjetër në botë, Botin, në luftë të mbijetesës kundër COVID-19
Fotoğraf: Burak Akbulut

Restoranti më i vjetër sipas librit "Guinness" të rekordeve botërore, restoranti 295-vjeçar "Botin" në kryeqytetin e Spanjës, Madrid, përballet me luftën e mbijetesës kundër problemeve socio-ekonomike që ka shkaktuar pandemia e koronavirusit të ri (COVID-19). Përderisa Spanja vazhdon të qëndrojë si fokusi i pandemisë në Evropë, turizmi ka ardhur në pikën e ngecjes dhe masat e rrepta rrit edhe më shumë problemet e sektorit të restorantëve. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Restoranti më i vjetër në botë, Botin, në luftë të mbijetesës kundër COVID-19
Fotoğraf: Burak Akbulut

Restoranti më i vjetër sipas librit "Guinness" të rekordeve botërore, restoranti 295-vjeçar "Botin" në kryeqytetin e Spanjës, Madrid, përballet me luftën e mbijetesës kundër problemeve socio-ekonomike që ka shkaktuar pandemia e koronavirusit të ri (COVID-19). Përderisa Spanja vazhdon të qëndrojë si fokusi i pandemisë në Evropë, turizmi ka ardhur në pikën e ngecjes dhe masat e rrepta rrit edhe më shumë problemet e sektorit të restorantëve. Foto: Antonio Gonzalez, një ndër anëtarët e gjeneratës së tretë të familjes spanjolle që janë në krye të restorantit që nga vitet 1930-ta. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Restoranti më i vjetër në botë, Botin, në luftë të mbijetesës kundër COVID-19
Fotoğraf: Burak Akbulut

Restoranti më i vjetër sipas librit "Guinness" të rekordeve botërore, restoranti 295-vjeçar "Botin" në kryeqytetin e Spanjës, Madrid, përballet me luftën e mbijetesës kundër problemeve socio-ekonomike që ka shkaktuar pandemia e koronavirusit të ri (COVID-19). Përderisa Spanja vazhdon të qëndrojë si fokusi i pandemisë në Evropë, turizmi ka ardhur në pikën e ngecjes dhe masat e rrepta rrit edhe më shumë problemet e sektorit të restorantëve. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Restoranti më i vjetër në botë, Botin, në luftë të mbijetesës kundër COVID-19
Fotoğraf: Burak Akbulut

Restoranti më i vjetër sipas librit "Guinness" të rekordeve botërore, restoranti 295-vjeçar "Botin" në kryeqytetin e Spanjës, Madrid, përballet me luftën e mbijetesës kundër problemeve socio-ekonomike që ka shkaktuar pandemia e koronavirusit të ri (COVID-19). Përderisa Spanja vazhdon të qëndrojë si fokusi i pandemisë në Evropë, turizmi ka ardhur në pikën e ngecjes dhe masat e rrepta rrit edhe më shumë problemet e sektorit të restorantëve. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Restoranti më i vjetër në botë, Botin, në luftë të mbijetesës kundër COVID-19
Fotoğraf: Burak Akbulut

Restoranti më i vjetër sipas librit "Guinness" të rekordeve botërore, restoranti 295-vjeçar "Botin" në kryeqytetin e Spanjës, Madrid, përballet me luftën e mbijetesës kundër problemeve socio-ekonomike që ka shkaktuar pandemia e koronavirusit të ri (COVID-19). Përderisa Spanja vazhdon të qëndrojë si fokusi i pandemisë në Evropë, turizmi ka ardhur në pikën e ngecjes dhe masat e rrepta rrit edhe më shumë problemet e sektorit të restorantëve. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Restoranti më i vjetër në botë, Botin, në luftë të mbijetesës kundër COVID-19
Fotoğraf: Burak Akbulut

Restoranti më i vjetër sipas librit "Guinness" të rekordeve botërore, restoranti 295-vjeçar "Botin" në kryeqytetin e Spanjës, Madrid, përballet me luftën e mbijetesës kundër problemeve socio-ekonomike që ka shkaktuar pandemia e koronavirusit të ri (COVID-19). Përderisa Spanja vazhdon të qëndrojë si fokusi i pandemisë në Evropë, turizmi ka ardhur në pikën e ngecjes dhe masat e rrepta rrit edhe më shumë problemet e sektorit të restorantëve. Foto: Antonio Gonzalez, një ndër anëtarët e gjeneratës së tretë të familjes spanjolle që janë në krye të restorantit që nga vitet 1930-ta. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Restoranti më i vjetër në botë, Botin, në luftë të mbijetesës kundër COVID-19
Fotoğraf: Burak Akbulut

Restoranti më i vjetër sipas librit "Guinness" të rekordeve botërore, restoranti 295-vjeçar "Botin" në kryeqytetin e Spanjës, Madrid, përballet me luftën e mbijetesës kundër problemeve socio-ekonomike që ka shkaktuar pandemia e koronavirusit të ri (COVID-19). Përderisa Spanja vazhdon të qëndrojë si fokusi i pandemisë në Evropë, turizmi ka ardhur në pikën e ngecjes dhe masat e rrepta rrit edhe më shumë problemet e sektorit të restorantëve. Foto: Antonio Gonzalez, një ndër anëtarët e gjeneratës së tretë të familjes spanjolle që janë në krye të restorantit që nga vitet 1930-ta. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Restoranti më i vjetër në botë, Botin, në luftë të mbijetesës kundër COVID-19
Fotoğraf: Burak Akbulut

Restoranti më i vjetër sipas librit "Guinness" të rekordeve botërore, restoranti 295-vjeçar "Botin" në kryeqytetin e Spanjës, Madrid, përballet me luftën e mbijetesës kundër problemeve socio-ekonomike që ka shkaktuar pandemia e koronavirusit të ri (COVID-19). Përderisa Spanja vazhdon të qëndrojë si fokusi i pandemisë në Evropë, turizmi ka ardhur në pikën e ngecjes dhe masat e rrepta rrit edhe më shumë problemet e sektorit të restorantëve. Foto: Antonio Gonzalez, një ndër anëtarët e gjeneratës së tretë të familjes spanjolle që janë në krye të restorantit që nga vitet 1930-ta. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Restoranti më i vjetër në botë, Botin, në luftë të mbijetesës kundër COVID-19
Fotoğraf: Burak Akbulut

Restoranti më i vjetër sipas librit "Guinness" të rekordeve botërore, restoranti 295-vjeçar "Botin" në kryeqytetin e Spanjës, Madrid, përballet me luftën e mbijetesës kundër problemeve socio-ekonomike që ka shkaktuar pandemia e koronavirusit të ri (COVID-19). Përderisa Spanja vazhdon të qëndrojë si fokusi i pandemisë në Evropë, turizmi ka ardhur në pikën e ngecjes dhe masat e rrepta rrit edhe më shumë problemet e sektorit të restorantëve. Foto: Antonio Gonzalez, një ndër anëtarët e gjeneratës së tretë të familjes spanjolle që janë në krye të restorantit që nga vitet 1930-ta. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit