Rajoni i operacionit "Burimi i Paqes" gati për Kurban Bajramin e parë

Rajoni i operacionit "Burimi i Paqes" gati për Kurban Bajramin e parë

Teksa rajonet Tal Abyad dhe Ras al-Ayn që u pastruan nga organizata terroriste YPG/PKK me operacionin “Burimi i Paqes” në veri të Sirisë janë përgatitur të hyjnë në Kurban Bajramin e parë larg terrorit, banorët e rajonit janë të shqetësuar se organizata terroriste mund të përgjakë me akte me bomba gëzimin e Bajramit. ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

Rajoni i operacionit "Burimi i Paqes" gati për Kurban Bajramin e parë Fotoğraf: Hişam el Homsi

Teksa rajonet Tal Abyad dhe Ras al-Ayn që u pastruan nga organizata terroriste YPG/PKK me operacionin “Burimi i Paqes” në veri të Sirisë janë përgatitur të hyjnë në Kurban Bajramin e parë larg terrorit, banorët e rajonit janë të shqetësuar se organizata terroriste mund të përgjakë me akte me bomba gëzimin e Bajramit. ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

Rajoni i operacionit "Burimi i Paqes" gati për Kurban Bajramin e parë Fotoğraf: Hişam el Homsi

Teksa rajonet Tal Abyad dhe Ras al-Ayn që u pastruan nga organizata terroriste YPG/PKK me operacionin “Burimi i Paqes” në veri të Sirisë janë përgatitur të hyjnë në Kurban Bajramin e parë larg terrorit, banorët e rajonit janë të shqetësuar se organizata terroriste mund të përgjakë me akte me bomba gëzimin e Bajramit. ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

Rajoni i operacionit "Burimi i Paqes" gati për Kurban Bajramin e parë Fotoğraf: Hişam el Homsi

Teksa rajonet Tal Abyad dhe Ras al-Ayn që u pastruan nga organizata terroriste YPG/PKK me operacionin “Burimi i Paqes” në veri të Sirisë janë përgatitur të hyjnë në Kurban Bajramin e parë larg terrorit, banorët e rajonit janë të shqetësuar se organizata terroriste mund të përgjakë me akte me bomba gëzimin e Bajramit. ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

Rajoni i operacionit "Burimi i Paqes" gati për Kurban Bajramin e parë Fotoğraf: Hişam el Homsi

Teksa rajonet Tal Abyad dhe Ras al-Ayn që u pastruan nga organizata terroriste YPG/PKK me operacionin “Burimi i Paqes” në veri të Sirisë janë përgatitur të hyjnë në Kurban Bajramin e parë larg terrorit, banorët e rajonit janë të shqetësuar se organizata terroriste mund të përgjakë me akte me bomba gëzimin e Bajramit. ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

Rajoni i operacionit "Burimi i Paqes" gati për Kurban Bajramin e parë Fotoğraf: Hişam el Homsi

Teksa rajonet Tal Abyad dhe Ras al-Ayn që u pastruan nga organizata terroriste YPG/PKK me operacionin “Burimi i Paqes” në veri të Sirisë janë përgatitur të hyjnë në Kurban Bajramin e parë larg terrorit, banorët e rajonit janë të shqetësuar se organizata terroriste mund të përgjakë me akte me bomba gëzimin e Bajramit. ( Hişam el Homsi - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit