Shqipëri, masa të reja kundër përhapjes së koronavirusit

Shqipëri, masa të reja kundër përhapjes së koronavirusit

TIRANË (AA) - Në kuadër të masave kundër përhapjes së koronavirusit të ri (COVID-19), në Shqipëri do të kufizohet edhe lëvijza e qytetarëve. Pas masave rrugët e Tiranës janë të boshatisura, ndërsa shumica e bizneseve janë të mbyllura.  ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, masa të reja kundër përhapjes së koronavirusit
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Në kuadër të masave kundër përhapjes së koronavirusit të ri (COVID-19), në Shqipëri do të kufizohet edhe lëvijza e qytetarëve. Pas masave rrugët e Tiranës janë të boshatisura, ndërsa shumica e bizneseve janë të mbyllura.  ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, masa të reja kundër përhapjes së koronavirusit
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Në kuadër të masave kundër përhapjes së koronavirusit të ri (COVID-19), në Shqipëri do të kufizohet edhe lëvijza e qytetarëve. Pas masave rrugët e Tiranës janë të boshatisura, ndërsa shumica e bizneseve janë të mbyllura.  ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, masa të reja kundër përhapjes së koronavirusit
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Në kuadër të masave kundër përhapjes së koronavirusit të ri (COVID-19), në Shqipëri do të kufizohet edhe lëvijza e qytetarëve. Pas masave rrugët e Tiranës janë të boshatisura, ndërsa shumica e bizneseve janë të mbyllura.  ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, masa të reja kundër përhapjes së koronavirusit
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Në kuadër të masave kundër përhapjes së koronavirusit të ri (COVID-19), në Shqipëri do të kufizohet edhe lëvijza e qytetarëve. Pas masave rrugët e Tiranës janë të boshatisura, ndërsa shumica e bizneseve janë të mbyllura.  ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, masa të reja kundër përhapjes së koronavirusit
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Në kuadër të masave kundër përhapjes së koronavirusit të ri (COVID-19), në Shqipëri do të kufizohet edhe lëvijza e qytetarëve. Pas masave rrugët e Tiranës janë të boshatisura, ndërsa shumica e bizneseve janë të mbyllura.  ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, masa të reja kundër përhapjes së koronavirusit
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Në kuadër të masave kundër përhapjes së koronavirusit të ri (COVID-19), në Shqipëri do të kufizohet edhe lëvijza e qytetarëve. Pas masave rrugët e Tiranës janë të boshatisura, ndërsa shumica e bizneseve janë të mbyllura.  ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, masa të reja kundër përhapjes së koronavirusit
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Në kuadër të masave kundër përhapjes së koronavirusit të ri (COVID-19), në Shqipëri do të kufizohet edhe lëvijza e qytetarëve. Pas masave rrugët e Tiranës janë të boshatisura, ndërsa shumica e bizneseve janë të mbyllura.  ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Qytetarët në Maqedoninë e Veriut në kuadër të masave mbrojtëse ndaj koronavirusit
Fotoğraf: Furkan Abdula

Qytetarët në Maqedoninë e Veriut në kuadër të masave mbrojtëse ndaj koronavirusit të ri (Covid-19) marrin masa me dorëza dhe maska. Qytetarët gjithashtu përshëndeten në mënyra të ndryshme për të parandaluar shpërndarjen e virusit. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Qytetarët në Maqedoninë e Veriut në kuadër të masave mbrojtëse ndaj koronavirusit
Fotoğraf: Furkan Abdula

Qytetarët në Maqedoninë e Veriut në kuadër të masave mbrojtëse ndaj koronavirusit të ri (Covid-19) marrin masa me dorëza dhe maska. Qytetarët gjithashtu përshëndeten në mënyra të ndryshme për të parandaluar shpërndarjen e virusit. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Qytetarët në Maqedoninë e Veriut në kuadër të masave mbrojtëse ndaj koronavirusit
Fotoğraf: Furkan Abdula

Qytetarët në Maqedoninë e Veriut në kuadër të masave mbrojtëse ndaj koronavirusit të ri (Covid-19) marrin masa me dorëza dhe maska. Qytetarët gjithashtu përshëndeten në mënyra të ndryshme për të parandaluar shpërndarjen e virusit. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Qytetarët në Maqedoninë e Veriut në kuadër të masave mbrojtëse ndaj koronavirusit
Fotoğraf: Furkan Abdula

Qytetarët në Maqedoninë e Veriut në kuadër të masave mbrojtëse ndaj koronavirusit të ri (Covid-19) marrin masa me dorëza dhe maska. Qytetarët gjithashtu përshëndeten në mënyra të ndryshme për të parandaluar shpërndarjen e virusit. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Qytetarët në Maqedoninë e Veriut në kuadër të masave mbrojtëse ndaj koronavirusit
Fotoğraf: Furkan Abdula

Qytetarët në Maqedoninë e Veriut në kuadër të masave mbrojtëse ndaj koronavirusit të ri (Covid-19) marrin masa me dorëza dhe maska. Qytetarët gjithashtu përshëndeten në mënyra të ndryshme për të parandaluar shpërndarjen e virusit. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Qytetarët në Maqedoninë e Veriut në kuadër të masave mbrojtëse ndaj koronavirusit
Fotoğraf: Furkan Abdula

Qytetarët në Maqedoninë e Veriut në kuadër të masave mbrojtëse ndaj koronavirusit të ri (Covid-19) marrin masa me dorëza dhe maska. Qytetarët gjithashtu përshëndeten në mënyra të ndryshme për të parandaluar shpërndarjen e virusit. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Qytetarët në Maqedoninë e Veriut në kuadër të masave mbrojtëse ndaj koronavirusit
Fotoğraf: Furkan Abdula

Qytetarët në Maqedoninë e Veriut në kuadër të masave mbrojtëse ndaj koronavirusit të ri (Covid-19) marrin masa me dorëza dhe maska. Qytetarët gjithashtu përshëndeten në mënyra të ndryshme për të parandaluar shpërndarjen e virusit. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Qytetarët në Maqedoninë e Veriut në kuadër të masave mbrojtëse ndaj koronavirusit
Fotoğraf: Furkan Abdula

Qytetarët në Maqedoninë e Veriut në kuadër të masave mbrojtëse ndaj koronavirusit të ri (Covid-19) marrin masa me dorëza dhe maska. Qytetarët gjithashtu përshëndeten në mënyra të ndryshme për të parandaluar shpërndarjen e virusit. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Kryeqendra e Kosovës në ditën e katërt në përballje me koronavirusin
Fotoğraf: Erkin Keçi

Kryeqendra e Kosovës në ditën e katërt në përballje me koronavirusin ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kryeqendra e Kosovës në ditën e katërt në përballje me koronavirusin
Fotoğraf: Erkin Keçi

Kryeqendra e Kosovës në ditën e katërt në përballje me koronavirusin ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kryeqendra e Kosovës në ditën e katërt në përballje me koronavirusin
Fotoğraf: Erkin Keçi

Kryeqendra e Kosovës në ditën e katërt në përballje me koronavirusin ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kryeqendra e Kosovës në ditën e katërt në përballje me koronavirusin
Fotoğraf: Erkin Keçi

Kryeqendra e Kosovës në ditën e katërt në përballje me koronavirusin ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kryeqendra e Kosovës në ditën e katërt në përballje me koronavirusin
Fotoğraf: Erkin Keçi

Kryeqendra e Kosovës në ditën e katërt në përballje me koronavirusin ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit