Projekti artistik “Beautiful Prishtina” zbukuron këndet e kryeqytetit kosovar

Projekti artistik “Beautiful Prishtina” zbukuron këndet e kryeqytetit kosovar

Projekti artistik “Beautiful Prishtina” i organizuar nga festivali i muraleve “Mural Fest Kosova” dhe i mbështetur nga Komuna e Prishtinës, tash e disa ditë i ka zbukuruar me grafite “këndet e shëmtuara të kryeqytetit kosovar”. Mbi 60 grafite të vogla dhe të mëdha janë krijuar nga një grup studentësh kosovarë të arteve, kryesisht në pjesët që janë konsideruar si "të shëmtuara" në Prishtinë, si në trafo elektrike, shtylla betoni, zebra e të tjera. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Projekti artistik “Beautiful Prishtina” zbukuron këndet e kryeqytetit kosovar
Fotoğraf: Erkin Keçi

Projekti artistik “Beautiful Prishtina” i organizuar nga festivali i muraleve “Mural Fest Kosova” dhe i mbështetur nga Komuna e Prishtinës, tash e disa ditë i ka zbukuruar me grafite “këndet e shëmtuara të kryeqytetit kosovar”. Mbi 60 grafite të vogla dhe të mëdha janë krijuar nga një grup studentësh kosovarë të arteve, kryesisht në pjesët që janë konsideruar si "të shëmtuara" në Prishtinë, si në trafo elektrike, shtylla betoni, zebra e të tjera. Foto: Studentja e Fakultetit të Arteve në Universitetin e Prishtinës, Ermira Murati ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Projekti artistik “Beautiful Prishtina” zbukuron këndet e kryeqytetit kosovar
Fotoğraf: Erkin Keçi

Projekti artistik “Beautiful Prishtina” i organizuar nga festivali i muraleve “Mural Fest Kosova” dhe i mbështetur nga Komuna e Prishtinës, tash e disa ditë i ka zbukuruar me grafite “këndet e shëmtuara të kryeqytetit kosovar”. Mbi 60 grafite të vogla dhe të mëdha janë krijuar nga një grup studentësh kosovarë të arteve, kryesisht në pjesët që janë konsideruar si "të shëmtuara" në Prishtinë, si në trafo elektrike, shtylla betoni, zebra e të tjera. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Projekti artistik “Beautiful Prishtina” zbukuron këndet e kryeqytetit kosovar
Fotoğraf: Erkin Keçi

Projekti artistik “Beautiful Prishtina” i organizuar nga festivali i muraleve “Mural Fest Kosova” dhe i mbështetur nga Komuna e Prishtinës, tash e disa ditë i ka zbukuruar me grafite “këndet e shëmtuara të kryeqytetit kosovar”. Mbi 60 grafite të vogla dhe të mëdha janë krijuar nga një grup studentësh kosovarë të arteve, kryesisht në pjesët që janë konsideruar si "të shëmtuara" në Prishtinë, si në trafo elektrike, shtylla betoni, zebra e të tjera. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Projekti artistik “Beautiful Prishtina” zbukuron këndet e kryeqytetit kosovar
Fotoğraf: Erkin Keçi

Projekti artistik “Beautiful Prishtina” i organizuar nga festivali i muraleve “Mural Fest Kosova” dhe i mbështetur nga Komuna e Prishtinës, tash e disa ditë i ka zbukuruar me grafite “këndet e shëmtuara të kryeqytetit kosovar”. Mbi 60 grafite të vogla dhe të mëdha janë krijuar nga një grup studentësh kosovarë të arteve, kryesisht në pjesët që janë konsideruar si "të shëmtuara" në Prishtinë, si në trafo elektrike, shtylla betoni, zebra e të tjera. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Projekti artistik “Beautiful Prishtina” zbukuron këndet e kryeqytetit kosovar
Fotoğraf: Erkin Keçi

Projekti artistik “Beautiful Prishtina” i organizuar nga festivali i muraleve “Mural Fest Kosova” dhe i mbështetur nga Komuna e Prishtinës, tash e disa ditë i ka zbukuruar me grafite “këndet e shëmtuara të kryeqytetit kosovar”. Mbi 60 grafite të vogla dhe të mëdha janë krijuar nga një grup studentësh kosovarë të arteve, kryesisht në pjesët që janë konsideruar si "të shëmtuara" në Prishtinë, si në trafo elektrike, shtylla betoni, zebra e të tjera. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Projekti artistik “Beautiful Prishtina” zbukuron këndet e kryeqytetit kosovar
Fotoğraf: Erkin Keçi

Projekti artistik “Beautiful Prishtina” i organizuar nga festivali i muraleve “Mural Fest Kosova” dhe i mbështetur nga Komuna e Prishtinës, tash e disa ditë i ka zbukuruar me grafite “këndet e shëmtuara të kryeqytetit kosovar”. Mbi 60 grafite të vogla dhe të mëdha janë krijuar nga një grup studentësh kosovarë të arteve, kryesisht në pjesët që janë konsideruar si "të shëmtuara" në Prishtinë, si në trafo elektrike, shtylla betoni, zebra e të tjera. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Projekti artistik “Beautiful Prishtina” zbukuron këndet e kryeqytetit kosovar Fotoğraf: Erkin Keçi

Projekti artistik “Beautiful Prishtina” i organizuar nga festivali i muraleve “Mural Fest Kosova” dhe i mbështetur nga Komuna e Prishtinës, tash e disa ditë i ka zbukuruar me grafite “këndet e shëmtuara të kryeqytetit kosovar”. Mbi 60 grafite të vogla dhe të mëdha janë krijuar nga një grup studentësh kosovarë të arteve, kryesisht në pjesët që janë konsideruar si "të shëmtuara" në Prishtinë, si në trafo elektrike, shtylla betoni, zebra e të tjera. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit