Stevo Pendarovski - Ilir Meta

Stevo Pendarovski - Ilir Meta

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski (R), zhvilloi takime të ndara me liderët e vendeve fqinje dhe të rajonit, si dhe diplomatë nga Turqia, Mali i Zi dhe Polonia. Pendarovski në vilën presidenciale realizoi takim bilateral me presidentin e Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta (L). ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Stevo Pendarovski - Ilir Meta Fotoğraf: Furkan Abdula

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, zhvilloi takime të ndara me liderët e vendeve fqinje dhe të rajonit, si dhe diplomatë nga Turqia, Mali i Zi dhe Polonia. Pendarovski në vilën presidenciale realizoi takim bilateral me presidentin e Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Stevo Pendarovski - Ilir Meta Fotoğraf: Furkan Abdula

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, zhvilloi takime të ndara me liderët e vendeve fqinje dhe të rajonit, si dhe diplomatë nga Turqia, Mali i Zi dhe Polonia. Pendarovski në vilën presidenciale realizoi takim bilateral me presidentin e Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Stevo Pendarovski - Ilir Meta Fotoğraf: Furkan Abdula

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, zhvilloi takime të ndara me liderët e vendeve fqinje dhe të rajonit, si dhe diplomatë nga Turqia, Mali i Zi dhe Polonia. Pendarovski në vilën presidenciale realizoi takim bilateral me presidentin e Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta (foto). ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Stevo Pendarovski - Faruk Kaymakcı Fotoğraf: Furkan Abdula

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski (2nd R), zhvilloi takime të ndara me liderët e vendeve fqinje dhe të rajonit, si dhe diplomatë nga Turqia, Mali i Zi dhe Polonia. Pendarovski priti në takim zv/ministrin e jashtëm të Turqisë, Faruk Kaymakçı (2nd L), i cili ishte i shoqëruar nga ambasadorja e Republikës së Turqisë në Shkup, Tülin Erkal Kara (L). ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Stevo Pendarovski - Faruk Kaymakcı Fotoğraf: Furkan Abdula

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski (R), zhvilloi takime të ndara me liderët e vendeve fqinje dhe të rajonit, si dhe diplomatë nga Turqia, Mali i Zi dhe Polonia. Pendarovski priti në takim zv/ministrin e jashtëm të Turqisë, Faruk Kaymakçı (L), i cili ishte i shoqëruar nga ambasadorja e Republikës së Turqisë në Shkup, Tülin Erkal Kara. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Stevo Pendarovski - Rumen Radev Fotoğraf: Furkan Abdula

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski (R), zhvilloi takime të ndara me liderët e vendeve fqinje dhe të rajonit, si dhe diplomatë nga Turqia, Mali i Zi dhe Polonia. Pendarovski në vilën presidenciale realizoi takim bilateral me presidentin e Republikës së Bullgarisë Rumen Radev (L). ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Stevo Pendarovski - Rumen Radev Fotoğraf: Furkan Abdula

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski (R), zhvilloi takime të ndara me liderët e vendeve fqinje dhe të rajonit, si dhe diplomatë nga Turqia, Mali i Zi dhe Polonia. Pendarovski në vilën presidenciale realizoi takim bilateral me presidentin e Republikës së Bullgarisë Rumen Radev (L). ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Stevo Pendarovski - Faruk Kaymakcı Fotoğraf: Furkan Abdula

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski (R), zhvilloi takime të ndara me liderët e vendeve fqinje dhe të rajonit, si dhe diplomatë nga Turqia, Mali i Zi dhe Polonia. Pendarovski priti në takim zv/ministrin e jashtëm të Turqisë, Faruk Kaymakçı (L), i cili ishte i shoqëruar nga ambasadorja e Republikës së Turqisë në Shkup, Tülin Erkal Kara. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Stevo Pendarovski - Sërgjan Darmanoviq Fotoğraf: Furkan Abdula

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski (R), zhvilloi takime të ndara me liderët e vendeve fqinje dhe të rajonit, si dhe diplomatë nga Turqia, Mali i Zi dhe Polonia. Presidenti i sapoemëruar i Maqedonisë së Veriut në "Villa Vodno" realizoi takime dypalëshe edhe me ministrin e punëve të jashtme të Malit të Zi, Sërxhan Darmanoviq (L). ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit