Presidenti Erdoğan hap spitalin gjigant në Stamboll

Presidenti Erdoğan hap spitalin gjigant në Stamboll

Duke thënë se disa nga ventilatorët e testuar janë dorëzuar në Ministrinë e Shëndetësisë të hënën, Mustafa Varank, ministër i teknologjisë dhe industrisë, shtoi: "Shpresojmë se 5,000 pajisje do të prodhohen deri në fund të majit". “Ndërsa pandemia e koronavirusit ua ka zbehur fuqinë shumë vendeve të zhvilluara, Turqia vazhdon të qëndrojë lartë”, theksoi ai. Ventilatorët janë pothuajse të pamundur për t'u blerë, tha ai, duke shtuar: "Prandaj ne morëm masa që në fillimin e procesit për të prodhuar këto pajisje me përdorimin e mjeteve tona". ( Raşid Necati Aslım - Anadolu Agency )

Presidenti Erdoğan hap spitalin gjigant në Stamboll
Fotoğraf: Raşid Necati Aslım

Duke thënë se disa nga ventilatorët e testuar janë dorëzuar në Ministrinë e Shëndetësisë të hënën, Mustafa Varank, ministër i teknologjisë dhe industrisë, shtoi: "Shpresojmë se 5,000 pajisje do të prodhohen deri në fund të majit". “Ndërsa pandemia e koronavirusit ua ka zbehur fuqinë shumë vendeve të zhvilluara, Turqia vazhdon të qëndrojë lartë”, theksoi ai. Ventilatorët janë pothuajse të pamundur për t'u blerë, tha ai, duke shtuar: "Prandaj ne morëm masa që në fillimin e procesit për të prodhuar këto pajisje me përdorimin e mjeteve tona". ( Raşid Necati Aslım - Anadolu Agency )

Presidenti Erdoğan hap spitalin gjigant në Stamboll
Fotoğraf: Raşid Necati Aslım

Duke thënë se disa nga ventilatorët e testuar janë dorëzuar në Ministrinë e Shëndetësisë të hënën, Mustafa Varank, ministër i teknologjisë dhe industrisë, shtoi: "Shpresojmë se 5,000 pajisje do të prodhohen deri në fund të majit". “Ndërsa pandemia e koronavirusit ua ka zbehur fuqinë shumë vendeve të zhvilluara, Turqia vazhdon të qëndrojë lartë”, theksoi ai. Ventilatorët janë pothuajse të pamundur për t'u blerë, tha ai, duke shtuar: "Prandaj ne morëm masa që në fillimin e procesit për të prodhuar këto pajisje me përdorimin e mjeteve tona". ( Raşid Necati Aslım - Anadolu Agency )

Presidenti Erdoğan hap spitalin gjigant në Stamboll
Fotoğraf: Aytuğ Can Sencar

Duke folur gjithashtu në këtë ngjarje, ministri i Shëndetësisë, Fahrettin Koca, në objektin e ri të ndërtuar për të luftuar COVID-19, tha: "Ashtu si të gjitha spitalet e qytetit në Turqi, të gjitha shtretërit në Spitalin e qytetit në Başakşehir, 2.686 shtretër, kanë pajisje të kujdesit intensiv, dhe të gjitha mund të përdoren për kujdes intensiv kur është e nevojshme”. ( Aytuğ Can Sencar - Anadolu Agency )

Presidenti Erdoğan hap spitalin gjigant në Stamboll
Fotoğraf: Aytuğ Can Sencar

Duke folur gjithashtu në këtë ngjarje, ministri i Shëndetësisë, Fahrettin Koca, në objektin e ri të ndërtuar për të luftuar COVID-19, tha: "Ashtu si të gjitha spitalet e qytetit në Turqi, të gjitha shtretërit në Spitalin e qytetit në Başakşehir, 2.686 shtretër, kanë pajisje të kujdesit intensiv, dhe të gjitha mund të përdoren për kujdes intensiv kur është e nevojshme”. ( Aytuğ Can Sencar - Anadolu Agency )

Presidenti Erdoğan hap spitalin gjigant në Stamboll
Fotoğraf: Aytuğ Can Sencar

Duke folur gjithashtu në këtë ngjarje, ministri i Shëndetësisë, Fahrettin Koca, në objektin e ri të ndërtuar për të luftuar COVID-19, tha: "Ashtu si të gjitha spitalet e qytetit në Turqi, të gjitha shtretërit në Spitalin e qytetit në Başakşehir, 2.686 shtretër, kanë pajisje të kujdesit intensiv, dhe të gjitha mund të përdoren për kujdes intensiv kur është e nevojshme”. ( Aytuğ Can Sencar - Anadolu Agency )

Presidenti Erdoğan hap spitalin gjigant në Stamboll
Fotoğraf: Murat Kula

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, përuroi të hënën spitalin gjigant të qytetit në Stamboll, ndërsa vendi intensifikon luftën kundër shpërthimit të koronavirusit të ri (COVID-19). ( Murat Kula - Anadolu Agency )

Presidenti Erdoğan hap spitalin gjigant në Stamboll
Fotoğraf: Murat Kula

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, përuroi të hënën spitalin gjigant të qytetit në Stamboll, ndërsa vendi intensifikon luftën kundër shpërthimit të koronavirusit të ri (COVID-19). ( Murat Kula - Anadolu Agency )

Presidenti Erdoğan hap spitalin gjigant në Stamboll
Fotoğraf: Murat Kula

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, përuroi të hënën spitalin gjigant të qytetit në Stamboll, ndërsa vendi intensifikon luftën kundër shpërthimit të koronavirusit të ri (COVID-19). ( Murat Kula - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit