Potoçari, falet namazi i 33 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë

Potoçari, falet namazi i 33 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë

Në varrezat e Qendrës Memoriale të Srebrenicës - Potoçari është falur namazi i xhenazes dhe është bërë varrimi i 33 viktimave të fundit të identifikuara të gjenocidit të kryer në verën e vitit 1995 në Srebrenicë. ( Samir Yordamoviç - Anadolu Agency )

Potoçari, falet namazi i 33 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë
Fotoğraf: Samir Yordamoviç

Në varrezat e Qendrës Memoriale të Srebrenicës - Potoçari është falur namazi i xhenazes dhe është bërë varrimi i 33 viktimave të fundit të identifikuara të gjenocidit të kryer në verën e vitit 1995 në Srebrenicë. ( Samir Yordamoviç - Anadolu Agency )

Potoçari, falet namazi i 33 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë
Fotoğraf: Samir Yordamoviç

Në varrezat e Qendrës Memoriale të Srebrenicës - Potoçari është falur namazi i xhenazes dhe është bërë varrimi i 33 viktimave të fundit të identifikuara të gjenocidit të kryer në verën e vitit 1995 në Srebrenicë. ( Samir Yordamoviç - Anadolu Agency )

Potoçari, falet namazi i 33 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë
Fotoğraf: Samir Yordamoviç

Në varrezat e Qendrës Memoriale të Srebrenicës - Potoçari është falur namazi i xhenazes dhe është bërë varrimi i 33 viktimave të fundit të identifikuara të gjenocidit të kryer në verën e vitit 1995 në Srebrenicë. ( Samir Yordamoviç - Anadolu Agency )

Potoçari, falet namazi i 33 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë
Fotoğraf: Samir Yordamoviç

Në varrezat e Qendrës Memoriale të Srebrenicës - Potoçari është falur namazi i xhenazes dhe është bërë varrimi i 33 viktimave të fundit të identifikuara të gjenocidit të kryer në verën e vitit 1995 në Srebrenicë. ( Samir Yordamoviç - Anadolu Agency )

Potoçari, falet namazi i 33 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë
Fotoğraf: Samir Yordamoviç

Në varrezat e Qendrës Memoriale të Srebrenicës - Potoçari është falur namazi i xhenazes dhe është bërë varrimi i 33 viktimave të fundit të identifikuara të gjenocidit të kryer në verën e vitit 1995 në Srebrenicë. ( Samir Yordamoviç - Anadolu Agency )

Potoçari, falet namazi i 33 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë
Fotoğraf: Samir Yordamoviç

Në varrezat e Qendrës Memoriale të Srebrenicës - Potoçari është falur namazi i xhenazes dhe është bërë varrimi i 33 viktimave të fundit të identifikuara të gjenocidit të kryer në verën e vitit 1995 në Srebrenicë. ( Samir Yordamoviç - Anadolu Agency )

Potoçari, falet namazi i 33 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë
Fotoğraf: Samir Yordamoviç

Në varrezat e Qendrës Memoriale të Srebrenicës - Potoçari është falur namazi i xhenazes dhe është bërë varrimi i 33 viktimave të fundit të identifikuara të gjenocidit të kryer në verën e vitit 1995 në Srebrenicë. ( Samir Yordamoviç - Anadolu Agency )

Potoçari, falet namazi i 33 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë
Fotoğraf: Samir Yordamoviç

Në varrezat e Qendrës Memoriale të Srebrenicës - Potoçari është falur namazi i xhenazes dhe është bërë varrimi i 33 viktimave të fundit të identifikuara të gjenocidit të kryer në verën e vitit 1995 në Srebrenicë. ( Samir Yordamoviç - Anadolu Agency )

Potoçari, falet namazi i 33 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë
Fotoğraf: Samir Yordamoviç

Në varrezat e Qendrës Memoriale të Srebrenicës - Potoçari është falur namazi i xhenazes dhe është bërë varrimi i 33 viktimave të fundit të identifikuara të gjenocidit të kryer në verën e vitit 1995 në Srebrenicë. ( Samir Yordamoviç - Anadolu Agency )

Potoçari, falet namazi i 33 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë
Fotoğraf: Samir Yordamoviç

Në varrezat e Qendrës Memoriale të Srebrenicës - Potoçari është falur namazi i xhenazes dhe është bërë varrimi i 33 viktimave të fundit të identifikuara të gjenocidit të kryer në verën e vitit 1995 në Srebrenicë. ( Samir Yordamoviç - Anadolu Agency )

Potoçari, falet namazi i 33 viktimave të gjenocidit në Srebrenicë
Fotoğraf: Samir Yordamoviç

Në varrezat e Qendrës Memoriale të Srebrenicës - Potoçari është falur namazi i xhenazes dhe është bërë varrimi i 33 viktimave të fundit të identifikuara të gjenocidit të kryer në verën e vitit 1995 në Srebrenicë. ( Samir Yordamoviç - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit