Pas 19 orësh shpëtohet një grua nga rrënojat e tërmetit në Elazığ

Pas 19 orësh shpëtohet një grua nga rrënojat e tërmetit në Elazığ

Një grua është shpëtuar nga rrënojat 19 orë pas shembjes së ndërtesës nga tërmeti në lagjen "Mustafa Paşa" në qytetin Elazığ të Turqisë. Ndërkohë vazhdojnë punimet e kërkim-shpëtimit nën rrënojat e ndërtesave në lagjet "Sürsürü" dhe "Mustafa Paşa" të cilat u shembën gjatë tërmetit me magnitudë 6.8 ballë me epiqendër rajonin Sivrice në Elazığ. ( Aziz Aslan - Anadolu Agency )

Pas 19 orësh shpëtohet një grua nga rrënojat e tërmetit në Elazığ
Fotoğraf: Aziz Aslan

Një grua është shpëtuar nga rrënojat 19 orë pas shembjes së ndërtesës nga tërmeti në lagjen "Mustafa Paşa" në qytetin Elazığ të Turqisë. Ndërkohë vazhdojnë punimet e kërkim-shpëtimit nën rrënojat e ndërtesave në lagjet "Sürsürü" dhe "Mustafa Paşa" të cilat u shembën gjatë tërmetit me magnitudë 6.8 ballë me epiqendër rajonin Sivrice në Elazığ. ( Aziz Aslan - Anadolu Agency )

Pas 19 orësh shpëtohet një grua nga rrënojat e tërmetit në Elazığ
Fotoğraf: Aziz Aslan

Një grua është shpëtuar nga rrënojat 19 orë pas shembjes së ndërtesës nga tërmeti në lagjen "Mustafa Paşa" në qytetin Elazığ të Turqisë. Ndërkohë vazhdojnë punimet e kërkim-shpëtimit nën rrënojat e ndërtesave në lagjet "Sürsürü" dhe "Mustafa Paşa" të cilat u shembën gjatë tërmetit me magnitudë 6.8 ballë me epiqendër rajonin Sivrice në Elazığ. ( Aziz Aslan - Anadolu Agency )

Pas 19 orësh shpëtohet një grua nga rrënojat e tërmetit në Elazığ
Fotoğraf: Aziz Aslan

Një grua është shpëtuar nga rrënojat 19 orë pas shembjes së ndërtesës nga tërmeti në lagjen "Mustafa Paşa" në qytetin Elazığ të Turqisë. Ndërkohë vazhdojnë punimet e kërkim-shpëtimit nën rrënojat e ndërtesave në lagjet "Sürsürü" dhe "Mustafa Paşa" të cilat u shembën gjatë tërmetit me magnitudë 6.8 ballë me epiqendër rajonin Sivrice në Elazığ. ( Aziz Aslan - Anadolu Agency )

Pas 19 orësh shpëtohet një grua nga rrënojat e tërmetit në Elazığ
Fotoğraf: Aziz Aslan

Një grua është shpëtuar nga rrënojat 19 orë pas shembjes së ndërtesës nga tërmeti në lagjen "Mustafa Paşa" në qytetin Elazığ të Turqisë. Ndërkohë vazhdojnë punimet e kërkim-shpëtimit nën rrënojat e ndërtesave në lagjet "Sürsürü" dhe "Mustafa Paşa" të cilat u shembën gjatë tërmetit me magnitudë 6.8 ballë me epiqendër rajonin Sivrice në Elazığ. ( Aziz Aslan - Anadolu Agency )

Pas 19 orësh shpëtohet një grua nga rrënojat e tërmetit në Elazığ
Fotoğraf: Aziz Aslan

Një grua është shpëtuar nga rrënojat 19 orë pas shembjes së ndërtesës nga tërmeti në lagjen "Mustafa Paşa" në qytetin Elazığ të Turqisë. Ndërkohë vazhdojnë punimet e kërkim-shpëtimit nën rrënojat e ndërtesave në lagjet "Sürsürü" dhe "Mustafa Paşa" të cilat u shembën gjatë tërmetit me magnitudë 6.8 ballë me epiqendër rajonin Sivrice në Elazığ. ( Aziz Aslan - Anadolu Agency )

Pas 19 orësh shpëtohet një grua nga rrënojat e tërmetit në Elazığ
Fotoğraf: Aziz Aslan

Një grua është shpëtuar nga rrënojat 19 orë pas shembjes së ndërtesës nga tërmeti në lagjen "Mustafa Paşa" në qytetin Elazığ të Turqisë. Ndërkohë vazhdojnë punimet e kërkim-shpëtimit nën rrënojat e ndërtesave në lagjet "Sürsürü" dhe "Mustafa Paşa" të cilat u shembën gjatë tërmetit me magnitudë 6.8 ballë me epiqendër rajonin Sivrice në Elazığ. ( Aziz Aslan - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit