Palestinezët protestë kundër të ashtuquajturit "Plani i paqes"

Palestinezët protestë kundër të ashtuquajturit "Plani i paqes"

Palestinezët që janë shtetas izraelitë dhe që jetojnë në veri të Izraelit protestuan kundër të ashtuquajturin "Plani i Paqes për Lindjen e Mesme" të presidentit të SHBA-së, Donald Trump. Një numër i madh i palestinezëve, shtetas izraelitë u mblodhën në qytetin Baka Al-Garbiya dhe zhvilluan një marshim me qëllim për të kundërshtuar planin. Me flamuj palestinezë protestuesit mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Jo Planit" në gjuhët arabisht, anglisht dhe hebraisht. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Palestinezët protestë kundër të ashtuquajturit "Plani i paqes"
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Palestinezët që janë shtetas izraelitë dhe që jetojnë në veri të Izraelit protestuan kundër të ashtuquajturin "Plani i Paqes për Lindjen e Mesme" të presidentit të SHBA-së, Donald Trump. Një numër i madh i palestinezëve, shtetas izraelitë u mblodhën në qytetin Baka Al-Garbiya dhe zhvilluan një marshim me qëllim për të kundërshtuar planin. Me flamuj palestinezë protestuesit mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Jo Planit" në gjuhët arabisht, anglisht dhe hebraisht. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Palestinezët protestë kundër të ashtuquajturit "Plani i paqes"
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Palestinezët që janë shtetas izraelitë dhe që jetojnë në veri të Izraelit protestuan kundër të ashtuquajturin "Plani i Paqes për Lindjen e Mesme" të presidentit të SHBA-së, Donald Trump. Një numër i madh i palestinezëve, shtetas izraelitë u mblodhën në qytetin Baka Al-Garbiya dhe zhvilluan një marshim me qëllim për të kundërshtuar planin. Me flamuj palestinezë protestuesit mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Jo Planit" në gjuhët arabisht, anglisht dhe hebraisht. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Palestinezët protestë kundër të ashtuquajturit "Plani i paqes"
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Palestinezët që janë shtetas izraelitë dhe që jetojnë në veri të Izraelit protestuan kundër të ashtuquajturin "Plani i Paqes për Lindjen e Mesme" të presidentit të SHBA-së, Donald Trump. Një numër i madh i palestinezëve, shtetas izraelitë u mblodhën në qytetin Baka Al-Garbiya dhe zhvilluan një marshim me qëllim për të kundërshtuar planin. Me flamuj palestinezë protestuesit mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Jo Planit" në gjuhët arabisht, anglisht dhe hebraisht. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Palestinezët protestë kundër të ashtuquajturit "Plani i paqes"
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Palestinezët që janë shtetas izraelitë dhe që jetojnë në veri të Izraelit protestuan kundër të ashtuquajturin "Plani i Paqes për Lindjen e Mesme" të presidentit të SHBA-së, Donald Trump. Një numër i madh i palestinezëve, shtetas izraelitë u mblodhën në qytetin Baka Al-Garbiya dhe zhvilluan një marshim me qëllim për të kundërshtuar planin. Me flamuj palestinezë protestuesit mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Jo Planit" në gjuhët arabisht, anglisht dhe hebraisht. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Palestinezët protestë kundër të ashtuquajturit "Plani i paqes"
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Palestinezët që janë shtetas izraelitë dhe që jetojnë në veri të Izraelit protestuan kundër të ashtuquajturin "Plani i Paqes për Lindjen e Mesme" të presidentit të SHBA-së, Donald Trump. Një numër i madh i palestinezëve, shtetas izraelitë u mblodhën në qytetin Baka Al-Garbiya dhe zhvilluan një marshim me qëllim për të kundërshtuar planin. Me flamuj palestinezë protestuesit mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Jo Planit" në gjuhët arabisht, anglisht dhe hebraisht. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Palestinezët protestë kundër të ashtuquajturit "Plani i paqes"
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Palestinezët që janë shtetas izraelitë dhe që jetojnë në veri të Izraelit protestuan kundër të ashtuquajturin "Plani i Paqes për Lindjen e Mesme" të presidentit të SHBA-së, Donald Trump. Një numër i madh i palestinezëve, shtetas izraelitë u mblodhën në qytetin Baka Al-Garbiya dhe zhvilluan një marshim me qëllim për të kundërshtuar planin. Me flamuj palestinezë protestuesit mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Jo Planit" në gjuhët arabisht, anglisht dhe hebraisht. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Palestinezët protestë kundër të ashtuquajturit "Plani i paqes"
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Palestinezët që janë shtetas izraelitë dhe që jetojnë në veri të Izraelit protestuan kundër të ashtuquajturin "Plani i Paqes për Lindjen e Mesme" të presidentit të SHBA-së, Donald Trump. Një numër i madh i palestinezëve, shtetas izraelitë u mblodhën në qytetin Baka Al-Garbiya dhe zhvilluan një marshim me qëllim për të kundërshtuar planin. Me flamuj palestinezë protestuesit mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Jo Planit" në gjuhët arabisht, anglisht dhe hebraisht. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Palestinezët protestë kundër të ashtuquajturit "Plani i paqes"
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Palestinezët që janë shtetas izraelitë dhe që jetojnë në veri të Izraelit protestuan kundër të ashtuquajturin "Plani i Paqes për Lindjen e Mesme" të presidentit të SHBA-së, Donald Trump. Një numër i madh i palestinezëve, shtetas izraelitë u mblodhën në qytetin Baka Al-Garbiya dhe zhvilluan një marshim me qëllim për të kundërshtuar planin. Me flamuj palestinezë protestuesit mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Jo Planit" në gjuhët arabisht, anglisht dhe hebraisht. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Palestinezët protestë kundër të ashtuquajturit "Plani i paqes"
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Palestinezët që janë shtetas izraelitë dhe që jetojnë në veri të Izraelit protestuan kundër të ashtuquajturin "Plani i Paqes për Lindjen e Mesme" të presidentit të SHBA-së, Donald Trump. Një numër i madh i palestinezëve, shtetas izraelitë u mblodhën në qytetin Baka Al-Garbiya dhe zhvilluan një marshim me qëllim për të kundërshtuar planin. Me flamuj palestinezë protestuesit mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Jo Planit" në gjuhët arabisht, anglisht dhe hebraisht. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Palestinezët protestë kundër të ashtuquajturit "Plani i paqes"
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Palestinezët që janë shtetas izraelitë dhe që jetojnë në veri të Izraelit protestuan kundër të ashtuquajturin "Plani i Paqes për Lindjen e Mesme" të presidentit të SHBA-së, Donald Trump. Një numër i madh i palestinezëve, shtetas izraelitë u mblodhën në qytetin Baka Al-Garbiya dhe zhvilluan një marshim me qëllim për të kundërshtuar planin. Me flamuj palestinezë protestuesit mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Jo Planit" në gjuhët arabisht, anglisht dhe hebraisht. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Palestinezët protestë kundër të ashtuquajturit "Plani i paqes"
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Palestinezët që janë shtetas izraelitë dhe që jetojnë në veri të Izraelit protestuan kundër të ashtuquajturin "Plani i Paqes për Lindjen e Mesme" të presidentit të SHBA-së, Donald Trump. Një numër i madh i palestinezëve, shtetas izraelitë u mblodhën në qytetin Baka Al-Garbiya dhe zhvilluan një marshim me qëllim për të kundërshtuar planin. Me flamuj palestinezë protestuesit mbajtën në duar pankarta me mbishkrimet "Jo Planit" në gjuhët arabisht, anglisht dhe hebraisht. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit