Përvjetori i vdekjes së Mevlana Rumiut, poetit që edhe sot frymëzon njerëzimin

Përvjetori i vdekjes së Mevlana Rumiut, poetit që edhe sot frymëzon njerëzimin

KONYA (AA) - Këtë vit shënohet 746-vjetori i vdekjs së poetit të njohur mistik dhe dijetarit Xhelaludin Mevlana Rumi, kurse një program i larmishëm kulturor, ashtu sikurse edhe viteve të tjera, do të organizohet në Konya, qytetin ku Mevlana jetoi dhe veproi një periudhë të gjatë. ( Orhan Akkanat - Anadolu Agency )

Përvjetori i vdekjes së Mevlana Rumiut, poetit që edhe sot frymëzon njerëzimin Fotoğraf: Orhan Akkanat

KONYA (AA) - Këtë vit shënohet 746-vjetori i vdekjs së poetit të njohur mistik dhe dijetarit Xhelaludin Mevlana Rumi, kurse një program i larmishëm kulturor, ashtu sikurse edhe viteve të tjera, do të organizohet në Konya, qytetin ku Mevlana jetoi dhe veproi një periudhë të gjatë. ( Orhan Akkanat - Anadolu Agency )

Përvjetori i vdekjes së Mevlana Rumiut, poetit që edhe sot frymëzon njerëzimin Fotoğraf: Orhan Akkanat

KONYA (AA) - Këtë vit shënohet 746-vjetori i vdekjs së poetit të njohur mistik dhe dijetarit Xhelaludin Mevlana Rumi, kurse një program i larmishëm kulturor, ashtu sikurse edhe viteve të tjera, do të organizohet në Konya, qytetin ku Mevlana jetoi dhe veproi një periudhë të gjatë. ( Orhan Akkanat - Anadolu Agency )

Përvjetori i vdekjes së Mevlana Rumiut, poetit që edhe sot frymëzon njerëzimin Fotoğraf: Orhan Akkanat

KONYA (AA) - Këtë vit shënohet 746-vjetori i vdekjs së poetit të njohur mistik dhe dijetarit Xhelaludin Mevlana Rumi, kurse një program i larmishëm kulturor, ashtu sikurse edhe viteve të tjera, do të organizohet në Konya, qytetin ku Mevlana jetoi dhe veproi një periudhë të gjatë. ( Orhan Akkanat - Anadolu Agency )

Përvjetori i vdekjes së Mevlana Rumiut, poetit që edhe sot frymëzon njerëzimin Fotoğraf: Orhan Akkanat

KONYA (AA) - Këtë vit shënohet 746-vjetori i vdekjs së poetit të njohur mistik dhe dijetarit Xhelaludin Mevlana Rumi, kurse një program i larmishëm kulturor, ashtu sikurse edhe viteve të tjera, do të organizohet në Konya, qytetin ku Mevlana jetoi dhe veproi një periudhë të gjatë. ( Orhan Akkanat - Anadolu Agency )

Përvjetori i vdekjes së Mevlana Rumiut, poetit që edhe sot frymëzon njerëzimin Fotoğraf: Orhan Akkanat

KONYA (AA) - Këtë vit shënohet 746-vjetori i vdekjs së poetit të njohur mistik dhe dijetarit Xhelaludin Mevlana Rumi, kurse një program i larmishëm kulturor, ashtu sikurse edhe viteve të tjera, do të organizohet në Konya, qytetin ku Mevlana jetoi dhe veproi një periudhë të gjatë. ( Orhan Akkanat - Anadolu Agency )

Përvjetori i vdekjes së Mevlana Rumiut, poetit që edhe sot frymëzon njerëzimin Fotoğraf: Orhan Akkanat

KONYA (AA) - Këtë vit shënohet 746-vjetori i vdekjs së poetit të njohur mistik dhe dijetarit Xhelaludin Mevlana Rumi, kurse një program i larmishëm kulturor, ashtu sikurse edhe viteve të tjera, do të organizohet në Konya, qytetin ku Mevlana jetoi dhe veproi një periudhë të gjatë. ( Orhan Akkanat - Anadolu Agency )

Përvjetori i vdekjes së Mevlana Rumiut, poetit që edhe sot frymëzon njerëzimin Fotoğraf: Orhan Akkanat

KONYA (AA) - Këtë vit shënohet 746-vjetori i vdekjs së poetit të njohur mistik dhe dijetarit Xhelaludin Mevlana Rumi, kurse një program i larmishëm kulturor, ashtu sikurse edhe viteve të tjera, do të organizohet në Konya, qytetin ku Mevlana jetoi dhe veproi një periudhë të gjatë. ( Orhan Akkanat - Anadolu Agency )

Përvjetori i vdekjes së Mevlana Rumiut, poetit që edhe sot frymëzon njerëzimin Fotoğraf: Orhan Akkanat

KONYA (AA) - Këtë vit shënohet 746-vjetori i vdekjs së poetit të njohur mistik dhe dijetarit Xhelaludin Mevlana Rumi, kurse një program i larmishëm kulturor, ashtu sikurse edhe viteve të tjera, do të organizohet në Konya, qytetin ku Mevlana jetoi dhe veproi një periudhë të gjatë. ( Orhan Akkanat - Anadolu Agency )

Përvjetori i vdekjes së Mevlana Rumiut, poetit që edhe sot frymëzon njerëzimin Fotoğraf: Orhan Akkanat

KONYA (AA) - Këtë vit shënohet 746-vjetori i vdekjs së poetit të njohur mistik dhe dijetarit Xhelaludin Mevlana Rumi, kurse një program i larmishëm kulturor, ashtu sikurse edhe viteve të tjera, do të organizohet në Konya, qytetin ku Mevlana jetoi dhe veproi një periudhë të gjatë. ( Orhan Akkanat - Anadolu Agency )

Përvjetori i vdekjes së Mevlana Rumiut, poetit që edhe sot frymëzon njerëzimin Fotoğraf: Orhan Akkanat

KONYA (AA) - Këtë vit shënohet 746-vjetori i vdekjs së poetit të njohur mistik dhe dijetarit Xhelaludin Mevlana Rumi, kurse një program i larmishëm kulturor, ashtu sikurse edhe viteve të tjera, do të organizohet në Konya, qytetin ku Mevlana jetoi dhe veproi një periudhë të gjatë. ( Orhan Akkanat - Anadolu Agency )

Përvjetori i vdekjes së Mevlana Rumiut, poetit që edhe sot frymëzon njerëzimin Fotoğraf: Orhan Akkanat

KONYA (AA) - Këtë vit shënohet 746-vjetori i vdekjs së poetit të njohur mistik dhe dijetarit Xhelaludin Mevlana Rumi, kurse një program i larmishëm kulturor, ashtu sikurse edhe viteve të tjera, do të organizohet në Konya, qytetin ku Mevlana jetoi dhe veproi një periudhë të gjatë. ( Orhan Akkanat - Anadolu Agency )

Përvjetori i vdekjes së Mevlana Rumiut, poetit që edhe sot frymëzon njerëzimin Fotoğraf: Orhan Akkanat

KONYA (AA) - Këtë vit shënohet 746-vjetori i vdekjs së poetit të njohur mistik dhe dijetarit Xhelaludin Mevlana Rumi, kurse një program i larmishëm kulturor, ashtu sikurse edhe viteve të tjera, do të organizohet në Konya, qytetin ku Mevlana jetoi dhe veproi një periudhë të gjatë. ( Orhan Akkanat - Anadolu Agency )

Përvjetori i vdekjes së Mevlana Rumiut, poetit që edhe sot frymëzon njerëzimin Fotoğraf: Orhan Akkanat

KONYA (AA) - Këtë vit shënohet 746-vjetori i vdekjs së poetit të njohur mistik dhe dijetarit Xhelaludin Mevlana Rumi, kurse një program i larmishëm kulturor, ashtu sikurse edhe viteve të tjera, do të organizohet në Konya, qytetin ku Mevlana jetoi dhe veproi një periudhë të gjatë. ( Orhan Akkanat - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit