Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit festohet me aktivitete të veçanta vizuale

Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit festohet me aktivitete të veçanta vizuale

Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit u festua me aktivitete të veçanta vizuale të realizuara në vende simbole të qytetit. Nën bashkëpunimin e Kryesisë së Komunikimeve të Presidencës dhe Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit u mbajtën aktivitete të ndryshme me rastin e çlirimit të Stambollit i cili ndryshoi rrjedhën e historisë. ( Departamenti i Komunikimeve - Anadolu Agency )

Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit festohet me aktivitete të veçanta vizuale
Fotoğraf: Departamenti i Komunikimeve

Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit u festua me aktivitete të veçanta vizuale të realizuara në vende simbole të qytetit. Nën bashkëpunimin e Kryesisë së Komunikimeve të Presidencës dhe Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit u mbajtën aktivitete të ndryshme me rastin e çlirimit të Stambollit i cili ndryshoi rrjedhën e historisë. ( Departamenti i Komunikimeve - Anadolu Agency )

Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit festohet me aktivitete të veçanta vizuale
Fotoğraf: Departamenti i Komunikimeve

Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit u festua me aktivitete të veçanta vizuale të realizuara në vende simbole të qytetit. Nën bashkëpunimin e Kryesisë së Komunikimeve të Presidencës dhe Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit u mbajtën aktivitete të ndryshme me rastin e çlirimit të Stambollit i cili ndryshoi rrjedhën e historisë. ( Departamenti i Komunikimeve - Anadolu Agency )

Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit festohet me aktivitete të veçanta vizuale
Fotoğraf: Departamenti i Komunikimeve

Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit u festua me aktivitete të veçanta vizuale të realizuara në vende simbole të qytetit. Nën bashkëpunimin e Kryesisë së Komunikimeve të Presidencës dhe Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit u mbajtën aktivitete të ndryshme me rastin e çlirimit të Stambollit i cili ndryshoi rrjedhën e historisë. ( Departamenti i Komunikimeve - Anadolu Agency )

Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit festohet me aktivitete të veçanta vizuale
Fotoğraf: Departamenti i Komunikimeve

Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit u festua me aktivitete të veçanta vizuale të realizuara në vende simbole të qytetit. Nën bashkëpunimin e Kryesisë së Komunikimeve të Presidencës dhe Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit u mbajtën aktivitete të ndryshme me rastin e çlirimit të Stambollit i cili ndryshoi rrjedhën e historisë. ( Departamenti i Komunikimeve - Anadolu Agency )

Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit festohet me aktivitete të veçanta vizuale
Fotoğraf: Departamenti i Komunikimeve

Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit u festua me aktivitete të veçanta vizuale të realizuara në vende simbole të qytetit. Nën bashkëpunimin e Kryesisë së Komunikimeve të Presidencës dhe Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit u mbajtën aktivitete të ndryshme me rastin e çlirimit të Stambollit i cili ndryshoi rrjedhën e historisë. ( Departamenti i Komunikimeve - Anadolu Agency )

Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit festohet me aktivitete të veçanta vizuale
Fotoğraf: Departamenti i Komunikimeve

Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit u festua me aktivitete të veçanta vizuale të realizuara në vende simbole të qytetit. Nën bashkëpunimin e Kryesisë së Komunikimeve të Presidencës dhe Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit u mbajtën aktivitete të ndryshme me rastin e çlirimit të Stambollit i cili ndryshoi rrjedhën e historisë. ( Departamenti i Komunikimeve - Anadolu Agency )

Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit festohet me aktivitete të veçanta vizuale
Fotoğraf: Departamenti i Komunikimeve

Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit u festua me aktivitete të veçanta vizuale të realizuara në vende simbole të qytetit. Nën bashkëpunimin e Kryesisë së Komunikimeve të Presidencës dhe Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit u mbajtën aktivitete të ndryshme me rastin e çlirimit të Stambollit i cili ndryshoi rrjedhën e historisë. ( Departamenti i Komunikimeve - Anadolu Agency )

Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit festohet me aktivitete të veçanta vizuale
Fotoğraf: Departamenti i Komunikimeve

Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit u festua me aktivitete të veçanta vizuale të realizuara në vende simbole të qytetit. Nën bashkëpunimin e Kryesisë së Komunikimeve të Presidencës dhe Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit u mbajtën aktivitete të ndryshme me rastin e çlirimit të Stambollit i cili ndryshoi rrjedhën e historisë. ( Departamenti i Komunikimeve - Anadolu Agency )

Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit festohet me aktivitete të veçanta vizuale
Fotoğraf: Departamenti i Komunikimeve

Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit u festua me aktivitete të veçanta vizuale të realizuara në vende simbole të qytetit. Nën bashkëpunimin e Kryesisë së Komunikimeve të Presidencës dhe Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit u mbajtën aktivitete të ndryshme me rastin e çlirimit të Stambollit i cili ndryshoi rrjedhën e historisë. ( Departamenti i Komunikimeve - Anadolu Agency )

Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit festohet me aktivitete të veçanta vizuale
Fotoğraf: Departamenti i Komunikimeve

Përvjetori i 568-të i çlirimit të Stambollit u festua me aktivitete të veçanta vizuale të realizuara në vende simbole të qytetit. Nën bashkëpunimin e Kryesisë së Komunikimeve të Presidencës dhe Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit u mbajtën aktivitete të ndryshme me rastin e çlirimit të Stambollit i cili ndryshoi rrjedhën e historisë. ( Departamenti i Komunikimeve - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit