Për shkak të pandemisë, kuajt dhe devetë në Kapadokya po shijojnë kullosat në qetësi

Për shkak të pandemisë, kuajt dhe devetë në Kapadokya po shijojnë kullosat në qetësi

Devetë dhe kuajt që përdoren për turne për turistët në atraksionin turistik Kapadokya në provincën qendrore turke Nevşehir, aktualisht po shijojnë në qetësi kullosat për shkak të mungesës së vizitorëve si pasojë e pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19). ( Behçet Alkan - Anadolu Agency )

Për shkak të pandemisë, kuajt dhe devetë në Kapadokya po shijojnë kullosat në qetësi
Fotoğraf: Behçet Alkan

Devetë dhe kuajt që përdoren për turne për turistët në atraksionin turistik Kapadokya në provincën qendrore turke Nevşehir, aktualisht po shijojnë në qetësi kullosat për shkak të mungesës së vizitorëve si pasojë e pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19). ( Behçet Alkan - Anadolu Agency )

Për shkak të pandemisë, kuajt dhe devetë në Kapadokya po shijojnë kullosat në qetësi
Fotoğraf: Behçet Alkan

Devetë dhe kuajt që përdoren për turne për turistët në atraksionin turistik Kapadokya në provincën qendrore turke Nevşehir, aktualisht po shijojnë në qetësi kullosat për shkak të mungesës së vizitorëve si pasojë e pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19). ( Behçet Alkan - Anadolu Agency )

Për shkak të pandemisë, kuajt dhe devetë në Kapadokya po shijojnë kullosat në qetësi
Fotoğraf: Behçet Alkan

Devetë dhe kuajt që përdoren për turne për turistët në atraksionin turistik Kapadokya në provincën qendrore turke Nevşehir, aktualisht po shijojnë në qetësi kullosat për shkak të mungesës së vizitorëve si pasojë e pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19). ( Behçet Alkan - Anadolu Agency )

Për shkak të pandemisë, kuajt dhe devetë në Kapadokya po shijojnë kullosat në qetësi
Fotoğraf: Behçet Alkan

Devetë dhe kuajt që përdoren për turne për turistët në atraksionin turistik Kapadokya në provincën qendrore turke Nevşehir, aktualisht po shijojnë në qetësi kullosat për shkak të mungesës së vizitorëve si pasojë e pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19). ( Behçet Alkan - Anadolu Agency )

Për shkak të pandemisë, kuajt dhe devetë në Kapadokya po shijojnë kullosat në qetësi
Fotoğraf: Behçet Alkan

Devetë dhe kuajt që përdoren për turne për turistët në atraksionin turistik Kapadokya në provincën qendrore turke Nevşehir, aktualisht po shijojnë në qetësi kullosat për shkak të mungesës së vizitorëve si pasojë e pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19). ( Behçet Alkan - Anadolu Agency )

Për shkak të pandemisë, kuajt dhe devetë në Kapadokya po shijojnë kullosat në qetësi
Fotoğraf: Behçet Alkan

Devetë dhe kuajt që përdoren për turne për turistët në atraksionin turistik Kapadokya në provincën qendrore turke Nevşehir, aktualisht po shijojnë në qetësi kullosat për shkak të mungesës së vizitorëve si pasojë e pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19). ( Behçet Alkan - Anadolu Agency )

Për shkak të pandemisë, kuajt dhe devetë në Kapadokya po shijojnë kullosat në qetësi
Fotoğraf: Behçet Alkan

Devetë dhe kuajt që përdoren për turne për turistët në atraksionin turistik Kapadokya në provincën qendrore turke Nevşehir, aktualisht po shijojnë në qetësi kullosat për shkak të mungesës së vizitorëve si pasojë e pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19). ( Behçet Alkan - Anadolu Agency )

Për shkak të pandemisë, kuajt dhe devetë në Kapadokya po shijojnë kullosat në qetësi
Fotoğraf: Behçet Alkan

Devetë dhe kuajt që përdoren për turne për turistët në atraksionin turistik Kapadokya në provincën qendrore turke Nevşehir, aktualisht po shijojnë në qetësi kullosat për shkak të mungesës së vizitorëve si pasojë e pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19). ( Behçet Alkan - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit