Ndeshje miqësore mes futbollistëve veteranë të Galatasaray dhe Maqedonisë

Ndeshje miqësore mes futbollistëve veteranë të Galatasaray dhe Maqedonisë

GOSTIVAR (AA) - Në kuadër të aktiviteteve të zhvilluara me rastin e përvjetorit të tentativës së grusht shtetit më 15 korrik në Turqi, në qytetin Gostivar të Maqedonisë u luajt ndeshja miqësore me futbollistëve veteranë të klubit Galatasaray dhe futbollistëve veteranë të Maqedonisë. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Ndeshje miqësore mes futbollistëve veteranë të Galatasaray dhe Maqedonisë Fotoğraf: Besar Ademi

GOSTIVAR (AA) - Në kuadër të aktiviteteve të zhvilluara me rastin e përvjetorit të tentativës së grusht shtetit më 15 korrik në Turqi, në qytetin Gostivar të Maqedonisë u luajt ndeshja miqësore me futbollistëve veteranë të klubit Galatasaray dhe futbollistëve veteranë të Maqedonisë. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Ndeshje miqësore mes futbollistëve veteranë të Galatasaray dhe Maqedonisë Fotoğraf: Besar Ademi

GOSTIVAR (AA) - Në kuadër të aktiviteteve të zhvilluara me rastin e përvjetorit të tentativës së grusht shtetit më 15 korrik në Turqi, në qytetin Gostivar të Maqedonisë u luajt ndeshja miqësore me futbollistëve veteranë të klubit Galatasaray dhe futbollistëve veteranë të Maqedonisë. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Ndeshje miqësore mes futbollistëve veteranë të Galatasaray dhe Maqedonisë Fotoğraf: Besar Ademi

GOSTIVAR (AA) - Në kuadër të aktiviteteve të zhvilluara me rastin e përvjetorit të tentativës së grusht shtetit më 15 korrik në Turqi, në qytetin Gostivar të Maqedonisë u luajt ndeshja miqësore me futbollistëve veteranë të klubit Galatasaray dhe futbollistëve veteranë të Maqedonisë. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Ndeshje miqësore mes futbollistëve veteranë të Galatasaray dhe Maqedonisë Fotoğraf: Besar Ademi

GOSTIVAR (AA) - Në kuadër të aktiviteteve të zhvilluara me rastin e përvjetorit të tentativës së grusht shtetit më 15 korrik në Turqi, në qytetin Gostivar të Maqedonisë u luajt ndeshja miqësore me futbollistëve veteranë të klubit Galatasaray dhe futbollistëve veteranë të Maqedonisë. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Ndeshje miqësore mes futbollistëve veteranë të Galatasaray dhe Maqedonisë Fotoğraf: Besar Ademi

GOSTIVAR (AA) - Në kuadër të aktiviteteve të zhvilluara me rastin e përvjetorit të tentativës së grusht shtetit më 15 korrik në Turqi, në qytetin Gostivar të Maqedonisë u luajt ndeshja miqësore me futbollistëve veteranë të klubit Galatasaray dhe futbollistëve veteranë të Maqedonisë. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Ndeshje miqësore mes futbollistëve veteranë të Galatasaray dhe Maqedonisë Fotoğraf: Besar Ademi

GOSTIVAR (AA) - Në kuadër të aktiviteteve të zhvilluara me rastin e përvjetorit të tentativës së grusht shtetit më 15 korrik në Turqi, në qytetin Gostivar të Maqedonisë u luajt ndeshja miqësore me futbollistëve veteranë të klubit Galatasaray dhe futbollistëve veteranë të Maqedonisë. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Ndeshje miqësore mes futbollistëve veteranë të Galatasaray dhe Maqedonisë Fotoğraf: Besar Ademi

GOSTIVAR (AA) - Në kuadër të aktiviteteve të zhvilluara me rastin e përvjetorit të tentativës së grusht shtetit më 15 korrik në Turqi, në qytetin Gostivar të Maqedonisë u luajt ndeshja miqësore me futbollistëve veteranë të klubit Galatasaray dhe futbollistëve veteranë të Maqedonisë. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Ndeshje miqësore mes futbollistëve veteranë të Galatasaray dhe Maqedonisë Fotoğraf: Besar Ademi

GOSTIVAR (AA) - Në kuadër të aktiviteteve të zhvilluara me rastin e përvjetorit të tentativës së grusht shtetit më 15 korrik në Turqi, në qytetin Gostivar të Maqedonisë u luajt ndeshja miqësore me futbollistëve veteranë të klubit Galatasaray dhe futbollistëve veteranë të Maqedonisë. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Ndeshje miqësore mes futbollistëve veteranë të Galatasaray dhe Maqedonisë Fotoğraf: Besar Ademi

GOSTIVAR (AA) - Në kuadër të aktiviteteve të zhvilluara me rastin e përvjetorit të tentativës së grusht shtetit më 15 korrik në Turqi, në qytetin Gostivar të Maqedonisë u luajt ndeshja miqësore me futbollistëve veteranë të klubit Galatasaray dhe futbollistëve veteranë të Maqedonisë. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Ndeshje miqësore mes futbollistëve veteranë të Galatasaray dhe Maqedonisë Fotoğraf: Besar Ademi

GOSTIVAR (AA) - Në kuadër të aktiviteteve të zhvilluara me rastin e përvjetorit të tentativës së grusht shtetit më 15 korrik në Turqi, në qytetin Gostivar të Maqedonisë u luajt ndeshja miqësore me futbollistëve veteranë të klubit Galatasaray dhe futbollistëve veteranë të Maqedonisë. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Ndeshje miqësore mes futbollistëve veteranë të Galatasaray dhe Maqedonisë Fotoğraf: Besar Ademi

GOSTIVAR (AA) - Në kuadër të aktiviteteve të zhvilluara me rastin e përvjetorit të tentativës së grusht shtetit më 15 korrik në Turqi, në qytetin Gostivar të Maqedonisë u luajt ndeshja miqësore me futbollistëve veteranë të klubit Galatasaray dhe futbollistëve veteranë të Maqedonisë. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Ndeshje miqësore mes futbollistëve veteranë të Galatasaray dhe Maqedonisë Fotoğraf: Besar Ademi

GOSTIVAR (AA) - Në kuadër të aktiviteteve të zhvilluara me rastin e përvjetorit të tentativës së grusht shtetit më 15 korrik në Turqi, në qytetin Gostivar të Maqedonisë u luajt ndeshja miqësore me futbollistëve veteranë të klubit Galatasaray dhe futbollistëve veteranë të Maqedonisë. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Ndeshje miqësore mes futbollistëve veteranë të Galatasaray dhe Maqedonisë Fotoğraf: Besar Ademi

GOSTIVAR (AA) - Në kuadër të aktiviteteve të zhvilluara me rastin e përvjetorit të tentativës së grusht shtetit më 15 korrik në Turqi, në qytetin Gostivar të Maqedonisë u luajt ndeshja miqësore me futbollistëve veteranë të klubit Galatasaray dhe futbollistëve veteranë të Maqedonisë. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Ndeshje miqësore mes futbollistëve veteranë të Galatasaray dhe Maqedonisë Fotoğraf: Besar Ademi

GOSTIVAR (AA) - Në kuadër të aktiviteteve të zhvilluara me rastin e përvjetorit të tentativës së grusht shtetit më 15 korrik në Turqi, në qytetin Gostivar të Maqedonisë u luajt ndeshja miqësore me futbollistëve veteranë të klubit Galatasaray dhe futbollistëve veteranë të Maqedonisë. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit