Në Qipron Turke rihapet për publikun një pjesë e rajonit Maraş

Në Qipron Turke rihapet për publikun një pjesë e rajonit Maraş

Hapet në përdorim të publikut një pjesë e rajonit Maraş i cili ndodhet brenda kufijve të Republikës Turke të Qipros Veriore (TRNC) dhe i cili ka qëndruar i mbyllur për 46 vite. Në Maraş qytetarët filluan të shëtisin në bulevardin publik "Demokracia" si dhe në një pjesë bregdetare të tij. Në fazën e parë në Maraş hynë mbi 200 qytetarë që dëshironin të dëshmonin në këtë moment historik. ( Ali Ruhluel - Anadolu Agency )

Në Qipron Turke rihapet për publikun një pjesë e rajonit Maraş Fotoğraf: Ali Ruhluel

Hapet në përdorim të publikut një pjesë e rajonit Maraş i cili ndodhet brenda kufijve të Republikës Turke të Qipros Veriore (TRNC) dhe i cili ka qëndruar i mbyllur për 46 vite. Në Maraş qytetarët filluan të shëtisin në bulevardin publik "Demokracia" si dhe në një pjesë bregdetare të tij. Në fazën e parë në Maraş hynë mbi 200 qytetarë që dëshironin të dëshmonin në këtë moment historik. ( Ali Ruhluel - Anadolu Agency )

Në Qipron Turke rihapet për publikun një pjesë e rajonit Maraş Fotoğraf: Ali Ruhluel

Hapet në përdorim të publikut një pjesë e rajonit Maraş i cili ndodhet brenda kufijve të Republikës Turke të Qipros Veriore (TRNC) dhe i cili ka qëndruar i mbyllur për 46 vite. Në Maraş qytetarët filluan të shëtisin në bulevardin publik "Demokracia" si dhe në një pjesë bregdetare të tij. Në fazën e parë në Maraş hynë mbi 200 qytetarë që dëshironin të dëshmonin në këtë moment historik. ( Ali Ruhluel - Anadolu Agency )

Në Qipron Turke rihapet për publikun një pjesë e rajonit Maraş Fotoğraf: Ali Ruhluel

Hapet në përdorim të publikut një pjesë e rajonit Maraş i cili ndodhet brenda kufijve të Republikës Turke të Qipros Veriore (TRNC) dhe i cili ka qëndruar i mbyllur për 46 vite. Në Maraş qytetarët filluan të shëtisin në bulevardin publik "Demokracia" si dhe në një pjesë bregdetare të tij. Në fazën e parë në Maraş hynë mbi 200 qytetarë që dëshironin të dëshmonin në këtë moment historik. ( Ali Ruhluel - Anadolu Agency )

Në Qipron Turke rihapet për publikun një pjesë e rajonit Maraş Fotoğraf: Ali Ruhluel

Hapet në përdorim të publikut një pjesë e rajonit Maraş i cili ndodhet brenda kufijve të Republikës Turke të Qipros Veriore (TRNC) dhe i cili ka qëndruar i mbyllur për 46 vite. Në Maraş qytetarët filluan të shëtisin në bulevardin publik "Demokracia" si dhe në një pjesë bregdetare të tij. Në fazën e parë në Maraş hynë mbi 200 qytetarë që dëshironin të dëshmonin në këtë moment historik. ( Ali Ruhluel - Anadolu Agency )

Në Qipron Turke rihapet për publikun një pjesë e rajonit Maraş Fotoğraf: Ali Ruhluel

Hapet në përdorim të publikut një pjesë e rajonit Maraş i cili ndodhet brenda kufijve të Republikës Turke të Qipros Veriore (TRNC) dhe i cili ka qëndruar i mbyllur për 46 vite. Në Maraş qytetarët filluan të shëtisin në bulevardin publik "Demokracia" si dhe në një pjesë bregdetare të tij. Në fazën e parë në Maraş hynë mbi 200 qytetarë që dëshironin të dëshmonin në këtë moment historik. ( Ali Ruhluel - Anadolu Agency )

Në Qipron Turke rihapet për publikun një pjesë e rajonit Maraş Fotoğraf: Ali Ruhluel

Hapet në përdorim të publikut një pjesë e rajonit Maraş i cili ndodhet brenda kufijve të Republikës Turke të Qipros Veriore (TRNC) dhe i cili ka qëndruar i mbyllur për 46 vite. Në Maraş qytetarët filluan të shëtisin në bulevardin publik "Demokracia" si dhe në një pjesë bregdetare të tij. Në fazën e parë në Maraş hynë mbi 200 qytetarë që dëshironin të dëshmonin në këtë moment historik. ( Ali Ruhluel - Anadolu Agency )

Në Qipron Turke rihapet për publikun një pjesë e rajonit Maraş Fotoğraf: Ali Ruhluel

Hapet në përdorim të publikut një pjesë e rajonit Maraş i cili ndodhet brenda kufijve të Republikës Turke të Qipros Veriore (TRNC) dhe i cili ka qëndruar i mbyllur për 46 vite. Në Maraş qytetarët filluan të shëtisin në bulevardin publik "Demokracia" si dhe në një pjesë bregdetare të tij. Në fazën e parë në Maraş hynë mbi 200 qytetarë që dëshironin të dëshmonin në këtë moment historik. ( Ali Ruhluel - Anadolu Agency )

Në Qipron Turke rihapet për publikun një pjesë e rajonit Maraş Fotoğraf: Ali Ruhluel

Hapet në përdorim të publikut një pjesë e rajonit Maraş i cili ndodhet brenda kufijve të Republikës Turke të Qipros Veriore (TRNC) dhe i cili ka qëndruar i mbyllur për 46 vite. Në Maraş qytetarët filluan të shëtisin në bulevardin publik "Demokracia" si dhe në një pjesë bregdetare të tij. Në fazën e parë në Maraş hynë mbi 200 qytetarë që dëshironin të dëshmonin në këtë moment historik. ( Ali Ruhluel - Anadolu Agency )

Në Qipron Turke rihapet për publikun një pjesë e rajonit Maraş Fotoğraf: Ali Ruhluel

Hapet në përdorim të publikut një pjesë e rajonit Maraş i cili ndodhet brenda kufijve të Republikës Turke të Qipros Veriore (TRNC) dhe i cili ka qëndruar i mbyllur për 46 vite. Në Maraş qytetarët filluan të shëtisin në bulevardin publik "Demokracia" si dhe në një pjesë bregdetare të tij. Në fazën e parë në Maraş hynë mbi 200 qytetarë që dëshironin të dëshmonin në këtë moment historik. ( Ali Ruhluel - Anadolu Agency )

Në Qipron Turke rihapet për publikun një pjesë e rajonit Maraş Fotoğraf: Ali Ruhluel

Hapet në përdorim të publikut një pjesë e rajonit Maraş i cili ndodhet brenda kufijve të Republikës Turke të Qipros Veriore (TRNC) dhe i cili ka qëndruar i mbyllur për 46 vite. Në Maraş qytetarët filluan të shëtisin në bulevardin publik "Demokracia" si dhe në një pjesë bregdetare të tij. Në fazën e parë në Maraş hynë mbi 200 qytetarë që dëshironin të dëshmonin në këtë moment historik. ( Ali Ruhluel - Anadolu Agency )

Në Qipron Turke rihapet për publikun një pjesë e rajonit Maraş Fotoğraf: Ali Ruhluel

Hapet në përdorim të publikut një pjesë e rajonit Maraş i cili ndodhet brenda kufijve të Republikës Turke të Qipros Veriore (TRNC) dhe i cili ka qëndruar i mbyllur për 46 vite. Në Maraş qytetarët filluan të shëtisin në bulevardin publik "Demokracia" si dhe në një pjesë bregdetare të tij. Në fazën e parë në Maraş hynë mbi 200 qytetarë që dëshironin të dëshmonin në këtë moment historik. ( Ali Ruhluel - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit