Në mbarë Turqinë organizohen protesta kundër planit të Trumpit për Lindjen e Mesme

Në mbarë Turqinë organizohen protesta kundër planit të Trumpit për Lindjen e Mesme

Në organizim të organizatave të shumta joqeveritare dhe partive politike, në shumicën e qyteteve të Turqisë sot u organizuan protesta kundër të ashtuquajturit plan i paqes për Lindjen e Mesme i cili në fillim të javës u shpalos nga presidenti amerikan Donald Trump. Përfaqësuesit e shoqërisë civile, politikanë dhe qytetarë të shumtë u mblodhën nëpër qytetet e Turqisë, përfshirë Stambollin, Izmirin, Mardinin, Vanin, Eskişehirin, Diyarbakırin dhe Çorumin, me pankarta, flamuj dhe slogane në mbështetje të Palestinës dhe Kudsit. ( Arif Hüdaverdi Yaman - Anadolu Agency )

Në mbarë Turqinë organizohen protesta kundër planit të Trumpit për Lindjen e Mesme
Fotoğraf: Arif Hüdaverdi Yaman

Në organizim të organizatave të shumta joqeveritare dhe partive politike, në shumicën e qyteteve të Turqisë sot u organizuan protesta kundër të ashtuquajturit plan i paqes për Lindjen e Mesme i cili në fillim të javës u shpalos nga presidenti amerikan Donald Trump. Përfaqësuesit e shoqërisë civile, politikanë dhe qytetarë të shumtë u mblodhën nëpër qytetet e Turqisë, përfshirë Stambollin, Izmirin, Mardinin, Vanin, Eskişehirin, Diyarbakırin dhe Çorumin, me pankarta, flamuj dhe slogane në mbështetje të Palestinës dhe Kudsit. ( Arif Hüdaverdi Yaman - Anadolu Agency )

Në mbarë Turqinë organizohen protesta kundër planit të Trumpit për Lindjen e Mesme
Fotoğraf: Arif Hüdaverdi Yaman

Në organizim të organizatave të shumta joqeveritare dhe partive politike, në shumicën e qyteteve të Turqisë sot u organizuan protesta kundër të ashtuquajturit plan i paqes për Lindjen e Mesme i cili në fillim të javës u shpalos nga presidenti amerikan Donald Trump. Përfaqësuesit e shoqërisë civile, politikanë dhe qytetarë të shumtë u mblodhën nëpër qytetet e Turqisë, përfshirë Stambollin, Izmirin, Mardinin, Vanin, Eskişehirin, Diyarbakırin dhe Çorumin, me pankarta, flamuj dhe slogane në mbështetje të Palestinës dhe Kudsit. ( Arif Hüdaverdi Yaman - Anadolu Agency )

Në mbarë Turqinë organizohen protesta kundër planit të Trumpit për Lindjen e Mesme
Fotoğraf: Arif Hüdaverdi Yaman

Në organizim të organizatave të shumta joqeveritare dhe partive politike, në shumicën e qyteteve të Turqisë sot u organizuan protesta kundër të ashtuquajturit plan i paqes për Lindjen e Mesme i cili në fillim të javës u shpalos nga presidenti amerikan Donald Trump. Përfaqësuesit e shoqërisë civile, politikanë dhe qytetarë të shumtë u mblodhën nëpër qytetet e Turqisë, përfshirë Stambollin, Izmirin, Mardinin, Vanin, Eskişehirin, Diyarbakırin dhe Çorumin, me pankarta, flamuj dhe slogane në mbështetje të Palestinës dhe Kudsit. ( Arif Hüdaverdi Yaman - Anadolu Agency )

Në mbarë Turqinë organizohen protesta kundër planit të Trumpit për Lindjen e Mesme
Fotoğraf: Arif Hüdaverdi Yaman

Në organizim të organizatave të shumta joqeveritare dhe partive politike, në shumicën e qyteteve të Turqisë sot u organizuan protesta kundër të ashtuquajturit plan i paqes për Lindjen e Mesme i cili në fillim të javës u shpalos nga presidenti amerikan Donald Trump. Përfaqësuesit e shoqërisë civile, politikanë dhe qytetarë të shumtë u mblodhën nëpër qytetet e Turqisë, përfshirë Stambollin, Izmirin, Mardinin, Vanin, Eskişehirin, Diyarbakırin dhe Çorumin, me pankarta, flamuj dhe slogane në mbështetje të Palestinës dhe Kudsit. ( Arif Hüdaverdi Yaman - Anadolu Agency )

Në mbarë Turqinë organizohen protesta kundër planit të Trumpit për Lindjen e Mesme
Fotoğraf: Arif Hüdaverdi Yaman

Në organizim të organizatave të shumta joqeveritare dhe partive politike, në shumicën e qyteteve të Turqisë sot u organizuan protesta kundër të ashtuquajturit plan i paqes për Lindjen e Mesme i cili në fillim të javës u shpalos nga presidenti amerikan Donald Trump. Përfaqësuesit e shoqërisë civile, politikanë dhe qytetarë të shumtë u mblodhën nëpër qytetet e Turqisë, përfshirë Stambollin, Izmirin, Mardinin, Vanin, Eskişehirin, Diyarbakırin dhe Çorumin, me pankarta, flamuj dhe slogane në mbështetje të Palestinës dhe Kudsit. ( Arif Hüdaverdi Yaman - Anadolu Agency )

Në mbarë Turqinë organizohen protesta kundër planit të Trumpit për Lindjen e Mesme
Fotoğraf: Arif Hüdaverdi Yaman

Në organizim të organizatave të shumta joqeveritare dhe partive politike, në shumicën e qyteteve të Turqisë sot u organizuan protesta kundër të ashtuquajturit plan i paqes për Lindjen e Mesme i cili në fillim të javës u shpalos nga presidenti amerikan Donald Trump. Përfaqësuesit e shoqërisë civile, politikanë dhe qytetarë të shumtë u mblodhën nëpër qytetet e Turqisë, përfshirë Stambollin, Izmirin, Mardinin, Vanin, Eskişehirin, Diyarbakırin dhe Çorumin, me pankarta, flamuj dhe slogane në mbështetje të Palestinës dhe Kudsit. ( Arif Hüdaverdi Yaman - Anadolu Agency )

İstanbul'da ABD'nin sözde Orta Doğu barış planı protesto edildi Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

Në organizim të organizatave të shumta joqeveritare dhe partive politike, në shumicën e qyteteve të Turqisë sot u organizuan protesta kundër të ashtuquajturit plan i paqes për Lindjen e Mesme i cili në fillim të javës u shpalos nga presidenti amerikan Donald Trump. Përfaqësuesit e shoqërisë civile, politikanë dhe qytetarë të shumtë u mblodhën nëpër qytetet e Turqisë, përfshirë Stambollin, Izmirin, Mardinin, Vanin, Eskişehirin, Diyarbakırin dhe Çorumin, me pankarta, flamuj dhe slogane në mbështetje të Palestinës dhe Kudsit. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

İstanbul'da ABD'nin sözde Orta Doğu barış planı protesto edildi Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

Në organizim të organizatave të shumta joqeveritare dhe partive politike, në shumicën e qyteteve të Turqisë sot u organizuan protesta kundër të ashtuquajturit plan i paqes për Lindjen e Mesme i cili në fillim të javës u shpalos nga presidenti amerikan Donald Trump. Përfaqësuesit e shoqërisë civile, politikanë dhe qytetarë të shumtë u mblodhën nëpër qytetet e Turqisë, përfshirë Stambollin, Izmirin, Mardinin, Vanin, Eskişehirin, Diyarbakırin dhe Çorumin, me pankarta, flamuj dhe slogane në mbështetje të Palestinës dhe Kudsit. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

İstanbul'da ABD'nin sözde Orta Doğu barış planı protesto edildi Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

Në organizim të organizatave të shumta joqeveritare dhe partive politike, në shumicën e qyteteve të Turqisë sot u organizuan protesta kundër të ashtuquajturit plan i paqes për Lindjen e Mesme i cili në fillim të javës u shpalos nga presidenti amerikan Donald Trump. Përfaqësuesit e shoqërisë civile, politikanë dhe qytetarë të shumtë u mblodhën nëpër qytetet e Turqisë, përfshirë Stambollin, Izmirin, Mardinin, Vanin, Eskişehirin, Diyarbakırin dhe Çorumin, me pankarta, flamuj dhe slogane në mbështetje të Palestinës dhe Kudsit. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

İstanbul'da ABD'nin sözde Orta Doğu barış planı protesto edildi Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

Në organizim të organizatave të shumta joqeveritare dhe partive politike, në shumicën e qyteteve të Turqisë sot u organizuan protesta kundër të ashtuquajturit plan i paqes për Lindjen e Mesme i cili në fillim të javës u shpalos nga presidenti amerikan Donald Trump. Përfaqësuesit e shoqërisë civile, politikanë dhe qytetarë të shumtë u mblodhën nëpër qytetet e Turqisë, përfshirë Stambollin, Izmirin, Mardinin, Vanin, Eskişehirin, Diyarbakırin dhe Çorumin, me pankarta, flamuj dhe slogane në mbështetje të Palestinës dhe Kudsit. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

İstanbul'da ABD'nin sözde Orta Doğu barış planı protesto edildi Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

Në organizim të organizatave të shumta joqeveritare dhe partive politike, në shumicën e qyteteve të Turqisë sot u organizuan protesta kundër të ashtuquajturit plan i paqes për Lindjen e Mesme i cili në fillim të javës u shpalos nga presidenti amerikan Donald Trump. Përfaqësuesit e shoqërisë civile, politikanë dhe qytetarë të shumtë u mblodhën nëpër qytetet e Turqisë, përfshirë Stambollin, Izmirin, Mardinin, Vanin, Eskişehirin, Diyarbakırin dhe Çorumin, me pankarta, flamuj dhe slogane në mbështetje të Palestinës dhe Kudsit. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

İstanbul'da ABD'nin sözde Orta Doğu barış planı protesto edildi Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

Në organizim të organizatave të shumta joqeveritare dhe partive politike, në shumicën e qyteteve të Turqisë sot u organizuan protesta kundër të ashtuquajturit plan i paqes për Lindjen e Mesme i cili në fillim të javës u shpalos nga presidenti amerikan Donald Trump. Përfaqësuesit e shoqërisë civile, politikanë dhe qytetarë të shumtë u mblodhën nëpër qytetet e Turqisë, përfshirë Stambollin, Izmirin, Mardinin, Vanin, Eskişehirin, Diyarbakırin dhe Çorumin, me pankarta, flamuj dhe slogane në mbështetje të Palestinës dhe Kudsit. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit