Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Shqipëri)
01.01.2022

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Shqipëri)

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Shqipëri)
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Shqipëri)

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Shqipëri)
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Shqipëri)

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Shqipëri)
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Shqipëri)

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Shqipëri)
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Shqipëri)

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Shqipëri)
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Shqipëri)

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Shqipëri)
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Shqipëri)

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Shqipëri)
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Shqipëri)

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit