Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Maqedoni e Veriut)
01.01.2022

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Maqedoni e Veriut)

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Maqedoni e Veriut)
Fotoğraf: Furkan Abdula

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Maqedoni e Veriut)

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Maqedoni e Veriut)
Fotoğraf: Furkan Abdula

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Maqedoni e Veriut)

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Maqedoni e Veriut)
Fotoğraf: Furkan Abdula

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Maqedoni e Veriut)

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Maqedoni e Veriut)
Fotoğraf: Furkan Abdula

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Maqedoni e Veriut)

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Maqedoni e Veriut)
Fotoğraf: Furkan Abdula

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Maqedoni e Veriut)

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Maqedoni e Veriut)
Fotoğraf: Furkan Abdula

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Maqedoni e Veriut)

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit