Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Kosovë)
01.01.2022

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Kosovë)

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Kosovë)
Fotoğraf: Zylfije Adem Jakupi

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Kosovë)

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Kosovë)
Fotoğraf: Zylfije Adem Jakupi

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Kosovë)

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Kosovë)
Fotoğraf: Zylfije Adem Jakupi

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Kosovë)

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Kosovë)
Fotoğraf: Zylfije Adem Jakupi

Në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë pritet Viti i Ri 2022 (Kosovë)

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit