Mortaja të SHBA-ve gjenden në arsenalin e terroristëve të YPG/PKK-së në Siri

Mortaja të SHBA-ve gjenden në arsenalin e terroristëve të YPG/PKK-së në Siri

Duke demaskuar premtimin e SHBA-ve për rimarrjen e armëve dhe municioneve që ia dha grupit terrorrist gjoja për të luftuar DEASH-in, predha mortajash të SHBA-ve janë gjetur në verilindje të Sirisë në depot e municioneve që i përkasin terroristëve të YPG/PKK-së. ( Hişam El Homsi - Anadolu Agency )

Mortaja të SHBA-ve gjenden në arsenalin e terroristëve të YPG/PKK-së në Siri
Fotoğraf: Hişam El Homsi

Duke demaskuar premtimin e SHBA-ve për rimarrjen e armëve dhe municioneve që ia dha grupit terrorrist gjoja për të luftuar DEASH-in, predha mortajash të SHBA-ve janë gjetur në verilindje të Sirisë në depot e municioneve që i përkasin terroristëve të YPG/PKK-së. ( Hişam El Homsi - Anadolu Agency )

Mortaja të SHBA-ve gjenden në arsenalin e terroristëve të YPG/PKK-së në Siri
Fotoğraf: Hişam El Homsi

Duke demaskuar premtimin e SHBA-ve për rimarrjen e armëve dhe municioneve që ia dha grupit terrorrist gjoja për të luftuar DEASH-in, predha mortajash të SHBA-ve janë gjetur në verilindje të Sirisë në depot e municioneve që i përkasin terroristëve të YPG/PKK-së. ( Hişam El Homsi - Anadolu Agency )

Mortaja të SHBA-ve gjenden në arsenalin e terroristëve të YPG/PKK-së në Siri
Fotoğraf: Hişam El Homsi

Duke demaskuar premtimin e SHBA-ve për rimarrjen e armëve dhe municioneve që ia dha grupit terrorrist gjoja për të luftuar DEASH-in, predha mortajash të SHBA-ve janë gjetur në verilindje të Sirisë në depot e municioneve që i përkasin terroristëve të YPG/PKK-së. ( Hişam El Homsi - Anadolu Agency )

Mortaja të SHBA-ve gjenden në arsenalin e terroristëve të YPG/PKK-së në Siri
Fotoğraf: Hişam El Homsi

Duke demaskuar premtimin e SHBA-ve për rimarrjen e armëve dhe municioneve që ia dha grupit terrorrist gjoja për të luftuar DEASH-in, predha mortajash të SHBA-ve janë gjetur në verilindje të Sirisë në depot e municioneve që i përkasin terroristëve të YPG/PKK-së. ( Hişam El Homsi - Anadolu Agency )

Mortaja të SHBA-ve gjenden në arsenalin e terroristëve të YPG/PKK-së në Siri
Fotoğraf: Hişam El Homsi

Duke demaskuar premtimin e SHBA-ve për rimarrjen e armëve dhe municioneve që ia dha grupit terrorrist gjoja për të luftuar DEASH-in, predha mortajash të SHBA-ve janë gjetur në verilindje të Sirisë në depot e municioneve që i përkasin terroristëve të YPG/PKK-së. ( Hişam El Homsi - Anadolu Agency )

Mortaja të SHBA-ve gjenden në arsenalin e terroristëve të YPG/PKK-së në Siri
Fotoğraf: Hişam El Homsi

Duke demaskuar premtimin e SHBA-ve për rimarrjen e armëve dhe municioneve që ia dha grupit terrorrist gjoja për të luftuar DEASH-in, predha mortajash të SHBA-ve janë gjetur në verilindje të Sirisë në depot e municioneve që i përkasin terroristëve të YPG/PKK-së. ( Hişam El Homsi - Anadolu Agency )

Mortaja të SHBA-ve gjenden në arsenalin e terroristëve të YPG/PKK-së në Siri
Fotoğraf: Hişam El Homsi

Duke demaskuar premtimin e SHBA-ve për rimarrjen e armëve dhe municioneve që ia dha grupit terrorrist gjoja për të luftuar DEASH-in, predha mortajash të SHBA-ve janë gjetur në verilindje të Sirisë në depot e municioneve që i përkasin terroristëve të YPG/PKK-së. ( Hişam El Homsi - Anadolu Agency )

Mortaja të SHBA-ve gjenden në arsenalin e terroristëve të YPG/PKK-së në Siri
Fotoğraf: Hişam El Homsi

Duke demaskuar premtimin e SHBA-ve për rimarrjen e armëve dhe municioneve që ia dha grupit terrorrist gjoja për të luftuar DEASH-in, predha mortajash të SHBA-ve janë gjetur në verilindje të Sirisë në depot e municioneve që i përkasin terroristëve të YPG/PKK-së. ( Hişam El Homsi - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit