Mijëra persona në protestën kundër Netanyahut

Mijëra persona në protestën kundër Netanyahut

Mijëra njerëz në Izrael kërkuan dorëheqjen e kryeministrit Benyamin Netanyahu për shkak të akuzave për korrupsion kundër tij dhe dështimit në luftën kundër koronavirusit të ri (COVID-19). Siç raportohet, pas thirrjes së grupit të njohur si "Lëvizja e Flamujve të Zi", afro 20 mijë njerëz morën pjesë në demonstratën e mbajtur pranë rezidencës së kryeministrisë në Kudsin Perëndimor. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Mijëra persona në protestën kundër Netanyahut
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Mijëra njerëz në Izrael kërkuan dorëheqjen e kryeministrit Benyamin Netanyahu për shkak të akuzave për korrupsion kundër tij dhe dështimit në luftën kundër koronavirusit të ri (COVID-19). Siç raportohet, pas thirrjes së grupit të njohur si "Lëvizja e Flamujve të Zi", afro 20 mijë njerëz morën pjesë në demonstratën e mbajtur pranë rezidencës së kryeministrisë në Kudsin Perëndimor. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Mijëra persona në protestën kundër Netanyahut
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Mijëra njerëz në Izrael kërkuan dorëheqjen e kryeministrit Benyamin Netanyahu për shkak të akuzave për korrupsion kundër tij dhe dështimit në luftën kundër koronavirusit të ri (COVID-19). Siç raportohet, pas thirrjes së grupit të njohur si "Lëvizja e Flamujve të Zi", afro 20 mijë njerëz morën pjesë në demonstratën e mbajtur pranë rezidencës së kryeministrisë në Kudsin Perëndimor. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Mijëra persona në protestën kundër Netanyahut
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Mijëra njerëz në Izrael kërkuan dorëheqjen e kryeministrit Benyamin Netanyahu për shkak të akuzave për korrupsion kundër tij dhe dështimit në luftën kundër koronavirusit të ri (COVID-19). Siç raportohet, pas thirrjes së grupit të njohur si "Lëvizja e Flamujve të Zi", afro 20 mijë njerëz morën pjesë në demonstratën e mbajtur pranë rezidencës së kryeministrisë në Kudsin Perëndimor. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Mijëra persona në protestën kundër Netanyahut
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Mijëra njerëz në Izrael kërkuan dorëheqjen e kryeministrit Benyamin Netanyahu për shkak të akuzave për korrupsion kundër tij dhe dështimit në luftën kundër koronavirusit të ri (COVID-19). Siç raportohet, pas thirrjes së grupit të njohur si "Lëvizja e Flamujve të Zi", afro 20 mijë njerëz morën pjesë në demonstratën e mbajtur pranë rezidencës së kryeministrisë në Kudsin Perëndimor. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Mijëra persona në protestën kundër Netanyahut
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Mijëra njerëz në Izrael kërkuan dorëheqjen e kryeministrit Benyamin Netanyahu për shkak të akuzave për korrupsion kundër tij dhe dështimit në luftën kundër koronavirusit të ri (COVID-19). Siç raportohet, pas thirrjes së grupit të njohur si "Lëvizja e Flamujve të Zi", afro 20 mijë njerëz morën pjesë në demonstratën e mbajtur pranë rezidencës së kryeministrisë në Kudsin Perëndimor. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Mijëra persona në protestën kundër Netanyahut
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Mijëra njerëz në Izrael kërkuan dorëheqjen e kryeministrit Benyamin Netanyahu për shkak të akuzave për korrupsion kundër tij dhe dështimit në luftën kundër koronavirusit të ri (COVID-19). Siç raportohet, pas thirrjes së grupit të njohur si "Lëvizja e Flamujve të Zi", afro 20 mijë njerëz morën pjesë në demonstratën e mbajtur pranë rezidencës së kryeministrisë në Kudsin Perëndimor. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Mijëra persona në protestën kundër Netanyahut
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Mijëra njerëz në Izrael kërkuan dorëheqjen e kryeministrit Benyamin Netanyahu për shkak të akuzave për korrupsion kundër tij dhe dështimit në luftën kundër koronavirusit të ri (COVID-19). Siç raportohet, pas thirrjes së grupit të njohur si "Lëvizja e Flamujve të Zi", afro 20 mijë njerëz morën pjesë në demonstratën e mbajtur pranë rezidencës së kryeministrisë në Kudsin Perëndimor. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Mijëra persona në protestën kundër Netanyahut
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Mijëra njerëz në Izrael kërkuan dorëheqjen e kryeministrit Benyamin Netanyahu për shkak të akuzave për korrupsion kundër tij dhe dështimit në luftën kundër koronavirusit të ri (COVID-19). Siç raportohet, pas thirrjes së grupit të njohur si "Lëvizja e Flamujve të Zi", afro 20 mijë njerëz morën pjesë në demonstratën e mbajtur pranë rezidencës së kryeministrisë në Kudsin Perëndimor. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Mijëra persona në protestën kundër Netanyahut
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Mijëra njerëz në Izrael kërkuan dorëheqjen e kryeministrit Benyamin Netanyahu për shkak të akuzave për korrupsion kundër tij dhe dështimit në luftën kundër koronavirusit të ri (COVID-19). Siç raportohet, pas thirrjes së grupit të njohur si "Lëvizja e Flamujve të Zi", afro 20 mijë njerëz morën pjesë në demonstratën e mbajtur pranë rezidencës së kryeministrisë në Kudsin Perëndimor. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Mijëra persona në protestën kundër Netanyahut
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Mijëra njerëz në Izrael kërkuan dorëheqjen e kryeministrit Benyamin Netanyahu për shkak të akuzave për korrupsion kundër tij dhe dështimit në luftën kundër koronavirusit të ri (COVID-19). Siç raportohet, pas thirrjes së grupit të njohur si "Lëvizja e Flamujve të Zi", afro 20 mijë njerëz morën pjesë në demonstratën e mbajtur pranë rezidencës së kryeministrisë në Kudsin Perëndimor. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Mijëra persona në protestën kundër Netanyahut
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Mijëra njerëz në Izrael kërkuan dorëheqjen e kryeministrit Benyamin Netanyahu për shkak të akuzave për korrupsion kundër tij dhe dështimit në luftën kundër koronavirusit të ri (COVID-19). Siç raportohet, pas thirrjes së grupit të njohur si "Lëvizja e Flamujve të Zi", afro 20 mijë njerëz morën pjesë në demonstratën e mbajtur pranë rezidencës së kryeministrisë në Kudsin Perëndimor. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

Mijëra persona në protestën kundër Netanyahut
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Mijëra njerëz në Izrael kërkuan dorëheqjen e kryeministrit Benyamin Netanyahu për shkak të akuzave për korrupsion kundër tij dhe dështimit në luftën kundër koronavirusit të ri (COVID-19). Siç raportohet, pas thirrjes së grupit të njohur si "Lëvizja e Flamujve të Zi", afro 20 mijë njerëz morën pjesë në demonstratën e mbajtur pranë rezidencës së kryeministrisë në Kudsin Perëndimor. ( Mostafa Alkharouf - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit