Mijëra aktivistë për mbrojtjen e mjedisit bllokuan rrugët e Londrës

Mijëra aktivistë për mbrojtjen e mjedisit bllokuan rrugët e Londrës

Aktivistët për mbrojtjen e mjedisit jetësor bllokuan rrugët kryesore të Londrës, në një përpjekje për të detyruar autoritetet të përfshihen në luftën kundër ndryshimeve klimatike. Demonstruesit filluan të mblidhen në orët e para të mëngjesit ku dhe bllokuan trafikun në akset kryesore të qytetit. ( Kate Green - Anadolu Agency )

Mijëra aktivistë për mbrojtjen e mjedisit bllokuan rrugët e Londrës Fotoğraf: Kate Green

Aktivistët për mbrojtjen e mjedisit jetësor bllokuan rrugët kryesore të Londrës, në një përpjekje për të detyruar autoritetet të përfshihen në luftën kundër ndryshimeve klimatike. Demonstruesit filluan të mblidhen në orët e para të mëngjesit ku dhe bllokuan trafikun në akset kryesore të qytetit. ( Kate Green - Anadolu Agency )

Mijëra aktivistë për mbrojtjen e mjedisit bllokuan rrugët e Londrës Fotoğraf: Kate Green

Aktivistët për mbrojtjen e mjedisit jetësor bllokuan rrugët kryesore të Londrës, në një përpjekje për të detyruar autoritetet të përfshihen në luftën kundër ndryshimeve klimatike. Demonstruesit filluan të mblidhen në orët e para të mëngjesit ku dhe bllokuan trafikun në akset kryesore të qytetit. ( Kate Green - Anadolu Agency )

Mijëra aktivistë për mbrojtjen e mjedisit bllokuan rrugët e Londrës Fotoğraf: Kate Green

Aktivistët për mbrojtjen e mjedisit jetësor bllokuan rrugët kryesore të Londrës, në një përpjekje për të detyruar autoritetet të përfshihen në luftën kundër ndryshimeve klimatike. Demonstruesit filluan të mblidhen në orët e para të mëngjesit ku dhe bllokuan trafikun në akset kryesore të qytetit. ( Kate Green - Anadolu Agency )

Mijëra aktivistë për mbrojtjen e mjedisit bllokuan rrugët e Londrës Fotoğraf: Kate Green

Aktivistët për mbrojtjen e mjedisit jetësor bllokuan rrugët kryesore të Londrës, në një përpjekje për të detyruar autoritetet të përfshihen në luftën kundër ndryshimeve klimatike. Demonstruesit filluan të mblidhen në orët e para të mëngjesit ku dhe bllokuan trafikun në akset kryesore të qytetit. ( Kate Green - Anadolu Agency )

Mijëra aktivistë për mbrojtjen e mjedisit bllokuan rrugët e Londrës Fotoğraf: Kate Green

Aktivistët për mbrojtjen e mjedisit jetësor bllokuan rrugët kryesore të Londrës, në një përpjekje për të detyruar autoritetet të përfshihen në luftën kundër ndryshimeve klimatike. Demonstruesit filluan të mblidhen në orët e para të mëngjesit ku dhe bllokuan trafikun në akset kryesore të qytetit. ( Kate Green - Anadolu Agency )

Mijëra aktivistë për mbrojtjen e mjedisit bllokuan rrugët e Londrës Fotoğraf: Kate Green

Aktivistët për mbrojtjen e mjedisit jetësor bllokuan rrugët kryesore të Londrës, në një përpjekje për të detyruar autoritetet të përfshihen në luftën kundër ndryshimeve klimatike. Demonstruesit filluan të mblidhen në orët e para të mëngjesit ku dhe bllokuan trafikun në akset kryesore të qytetit. ( Kate Green - Anadolu Agency )

Mijëra aktivistë për mbrojtjen e mjedisit bllokuan rrugët e Londrës Fotoğraf: Kate Green

Aktivistët për mbrojtjen e mjedisit jetësor bllokuan rrugët kryesore të Londrës, në një përpjekje për të detyruar autoritetet të përfshihen në luftën kundër ndryshimeve klimatike. Demonstruesit filluan të mblidhen në orët e para të mëngjesit ku dhe bllokuan trafikun në akset kryesore të qytetit. ( Kate Green - Anadolu Agency )

Mijëra aktivistë për mbrojtjen e mjedisit bllokuan rrugët e Londrës Fotoğraf: Kate Green

Aktivistët për mbrojtjen e mjedisit jetësor bllokuan rrugët kryesore të Londrës, në një përpjekje për të detyruar autoritetet të përfshihen në luftën kundër ndryshimeve klimatike. Demonstruesit filluan të mblidhen në orët e para të mëngjesit ku dhe bllokuan trafikun në akset kryesore të qytetit. ( Kate Green - Anadolu Agency )

Mijëra aktivistë për mbrojtjen e mjedisit bllokuan rrugët e Londrës Fotoğraf: Kate Green

Aktivistët për mbrojtjen e mjedisit jetësor bllokuan rrugët kryesore të Londrës, në një përpjekje për të detyruar autoritetet të përfshihen në luftën kundër ndryshimeve klimatike. Demonstruesit filluan të mblidhen në orët e para të mëngjesit ku dhe bllokuan trafikun në akset kryesore të qytetit. ( Kate Green - Anadolu Agency )

Mijëra aktivistë për mbrojtjen e mjedisit bllokuan rrugët e Londrës Fotoğraf: Kate Green

Aktivistët për mbrojtjen e mjedisit jetësor bllokuan rrugët kryesore të Londrës, në një përpjekje për të detyruar autoritetet të përfshihen në luftën kundër ndryshimeve klimatike. Demonstruesit filluan të mblidhen në orët e para të mëngjesit ku dhe bllokuan trafikun në akset kryesore të qytetit. ( Kate Green - Anadolu Agency )

Mijëra aktivistë për mbrojtjen e mjedisit bllokuan rrugët e Londrës Fotoğraf: Tayfun Salcı

ktivistët për mbrojtjen e mjedisit jetësor bllokuan rrugët kryesore të Londrës, në një përpjekje për të detyruar autoritetet të përfshihen në luftën kundër ndryshimeve klimatike. Demonstruesit filluan të mblidhen në orët e para të mëngjesit ku dhe bllokuan trafikun në akset kryesore të qytetit. ( Tayfun Salcı - Anadolu Agency )

Mijëra aktivistë për mbrojtjen e mjedisit bllokuan rrugët e Londrës Fotoğraf: Tayfun Salcı

ktivistët për mbrojtjen e mjedisit jetësor bllokuan rrugët kryesore të Londrës, në një përpjekje për të detyruar autoritetet të përfshihen në luftën kundër ndryshimeve klimatike. Demonstruesit filluan të mblidhen në orët e para të mëngjesit ku dhe bllokuan trafikun në akset kryesore të qytetit. ( Tayfun Salcı - Anadolu Agency )

Mijëra aktivistë për mbrojtjen e mjedisit bllokuan rrugët e Londrës Fotoğraf: Tayfun Salcı

ktivistët për mbrojtjen e mjedisit jetësor bllokuan rrugët kryesore të Londrës, në një përpjekje për të detyruar autoritetet të përfshihen në luftën kundër ndryshimeve klimatike. Demonstruesit filluan të mblidhen në orët e para të mëngjesit ku dhe bllokuan trafikun në akset kryesore të qytetit. ( Tayfun Salcı - Anadolu Agency )

Mijëra aktivistë për mbrojtjen e mjedisit bllokuan rrugët e Londrës Fotoğraf: Tayfun Salcı

ktivistët për mbrojtjen e mjedisit jetësor bllokuan rrugët kryesore të Londrës, në një përpjekje për të detyruar autoritetet të përfshihen në luftën kundër ndryshimeve klimatike. Demonstruesit filluan të mblidhen në orët e para të mëngjesit ku dhe bllokuan trafikun në akset kryesore të qytetit. ( Tayfun Salcı - Anadolu Agency )

Mijëra aktivistë për mbrojtjen e mjedisit bllokuan rrugët e Londrës Fotoğraf: Tayfun Salcı

ktivistët për mbrojtjen e mjedisit jetësor bllokuan rrugët kryesore të Londrës, në një përpjekje për të detyruar autoritetet të përfshihen në luftën kundër ndryshimeve klimatike. Demonstruesit filluan të mblidhen në orët e para të mëngjesit ku dhe bllokuan trafikun në akset kryesore të qytetit. ( Tayfun Salcı - Anadolu Agency )

Mijëra aktivistë për mbrojtjen e mjedisit bllokuan rrugët e Londrës Fotoğraf: Tayfun Salcı

ktivistët për mbrojtjen e mjedisit jetësor bllokuan rrugët kryesore të Londrës, në një përpjekje për të detyruar autoritetet të përfshihen në luftën kundër ndryshimeve klimatike. Demonstruesit filluan të mblidhen në orët e para të mëngjesit ku dhe bllokuan trafikun në akset kryesore të qytetit. ( Tayfun Salcı - Anadolu Agency )

Mijëra aktivistë për mbrojtjen e mjedisit bllokuan rrugët e Londrës Fotoğraf: Tayfun Salcı

ktivistët për mbrojtjen e mjedisit jetësor bllokuan rrugët kryesore të Londrës, në një përpjekje për të detyruar autoritetet të përfshihen në luftën kundër ndryshimeve klimatike. Demonstruesit filluan të mblidhen në orët e para të mëngjesit ku dhe bllokuan trafikun në akset kryesore të qytetit. ( Tayfun Salcı - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit