Mbahet Maratona e 43-të e Stambollit
07.11.2021

në Stamboll startoi maratona e 43-të e cila zhvillohet me sponsor N Kolay dhe e cila organizohet nga "Spor İstanbul", kompani ndihmëse e Bashkisë së Madhe të Stambollit. Mbahet për të 43-tën herë maratona e cila mban titullin si "Maratona e vetme ndërkontinentale në botë" dhe e cila paraqitet në "kategorinë e artë" nga Shoqata Botërore e Atletikës. ( Arif Hüdaverdi Yaman - Anadolu Agency )

Mbahet Maratona e 43-të e Stambollit
Fotoğraf: Arif Hüdaverdi Yaman

në Stamboll startoi maratona e 43-të e cila zhvillohet me sponsor N Kolay dhe e cila organizohet nga "Spor İstanbul", kompani ndihmëse e Bashkisë së Madhe të Stambollit. Mbahet për të 43-tën herë maratona e cila mban titullin si "Maratona e vetme ndërkontinentale në botë" dhe e cila paraqitet në "kategorinë e artë" nga Shoqata Botërore e Atletikës. ( Arif Hüdaverdi Yaman - Anadolu Agency )

Mbahet Maratona e 43-të e Stambollit
Fotoğraf: Arif Hüdaverdi Yaman

në Stamboll startoi maratona e 43-të e cila zhvillohet me sponsor N Kolay dhe e cila organizohet nga "Spor İstanbul", kompani ndihmëse e Bashkisë së Madhe të Stambollit. Mbahet për të 43-tën herë maratona e cila mban titullin si "Maratona e vetme ndërkontinentale në botë" dhe e cila paraqitet në "kategorinë e artë" nga Shoqata Botërore e Atletikës. ( Arif Hüdaverdi Yaman - Anadolu Agency )

Mbahet Maratona e 43-të e Stambollit
Fotoğraf: Arif Hüdaverdi Yaman

në Stamboll startoi maratona e 43-të e cila zhvillohet me sponsor N Kolay dhe e cila organizohet nga "Spor İstanbul", kompani ndihmëse e Bashkisë së Madhe të Stambollit. Mbahet për të 43-tën herë maratona e cila mban titullin si "Maratona e vetme ndërkontinentale në botë" dhe e cila paraqitet në "kategorinë e artë" nga Shoqata Botërore e Atletikës. ( Arif Hüdaverdi Yaman - Anadolu Agency )

Mbahet Maratona e 43-të e Stambollit
Fotoğraf: Arif Hüdaverdi Yaman

në Stamboll startoi maratona e 43-të e cila zhvillohet me sponsor N Kolay dhe e cila organizohet nga "Spor İstanbul", kompani ndihmëse e Bashkisë së Madhe të Stambollit. Mbahet për të 43-tën herë maratona e cila mban titullin si "Maratona e vetme ndërkontinentale në botë" dhe e cila paraqitet në "kategorinë e artë" nga Shoqata Botërore e Atletikës. ( Arif Hüdaverdi Yaman - Anadolu Agency )

Mbahet Maratona e 43-të e Stambollit
Fotoğraf: Arif Hüdaverdi Yaman

në Stamboll startoi maratona e 43-të e cila zhvillohet me sponsor N Kolay dhe e cila organizohet nga "Spor İstanbul", kompani ndihmëse e Bashkisë së Madhe të Stambollit. Mbahet për të 43-tën herë maratona e cila mban titullin si "Maratona e vetme ndërkontinentale në botë" dhe e cila paraqitet në "kategorinë e artë" nga Shoqata Botërore e Atletikës. ( Arif Hüdaverdi Yaman - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit