Mbahet edicioni i katërt i Maratonës së Tiranës

Mbahet edicioni i katërt i Maratonës së Tiranës

TIRANË (AA) - Për të katërtin vit radhazi, është organizuar Maratona e Tiranës, ku morën pjesë rreth 2500 vrapues, profesionistë dhe amatorë, nga mbi 42 shtete të ndryshme të botës, raporton Anadolu Agency (AA) ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Mbahet edicioni i katërt i Maratonës së Tiranës 
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Për të katërtin vit radhazi, është organizuar Maratona e Tiranës, ku morën pjesë rreth 2500 vrapues, profesionistë dhe amatorë, nga mbi 42 shtete të ndryshme të botës, raporton Anadolu Agency (AA) ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Mbahet edicioni i katërt i Maratonës së Tiranës 
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Për të katërtin vit radhazi, është organizuar Maratona e Tiranës, ku morën pjesë rreth 2500 vrapues, profesionistë dhe amatorë, nga mbi 42 shtete të ndryshme të botës, raporton Anadolu Agency (AA) ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Mbahet edicioni i katërt i Maratonës së Tiranës 
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Për të katërtin vit radhazi, është organizuar Maratona e Tiranës, ku morën pjesë rreth 2500 vrapues, profesionistë dhe amatorë, nga mbi 42 shtete të ndryshme të botës, raporton Anadolu Agency (AA) ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Mbahet edicioni i katërt i Maratonës së Tiranës 
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Për të katërtin vit radhazi, është organizuar Maratona e Tiranës, ku morën pjesë rreth 2500 vrapues, profesionistë dhe amatorë, nga mbi 42 shtete të ndryshme të botës, raporton Anadolu Agency (AA) ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Mbahet edicioni i katërt i Maratonës së Tiranës 
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Për të katërtin vit radhazi, është organizuar Maratona e Tiranës, ku morën pjesë rreth 2500 vrapues, profesionistë dhe amatorë, nga mbi 42 shtete të ndryshme të botës, raporton Anadolu Agency (AA) ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Mbahet edicioni i katërt i Maratonës së Tiranës 
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Për të katërtin vit radhazi, është organizuar Maratona e Tiranës, ku morën pjesë rreth 2500 vrapues, profesionistë dhe amatorë, nga mbi 42 shtete të ndryshme të botës, raporton Anadolu Agency (AA) ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Mbahet edicioni i katërt i Maratonës së Tiranës 
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Për të katërtin vit radhazi, është organizuar Maratona e Tiranës, ku morën pjesë rreth 2500 vrapues, profesionistë dhe amatorë, nga mbi 42 shtete të ndryshme të botës, raporton Anadolu Agency (AA) ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Mbahet edicioni i katërt i Maratonës së Tiranës 
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Për të katërtin vit radhazi, është organizuar Maratona e Tiranës, ku morën pjesë rreth 2500 vrapues, profesionistë dhe amatorë, nga mbi 42 shtete të ndryshme të botës, raporton Anadolu Agency (AA) ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Mbahet edicioni i katërt i Maratonës së Tiranës 
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Për të katërtin vit radhazi, është organizuar Maratona e Tiranës, ku morën pjesë rreth 2500 vrapues, profesionistë dhe amatorë, nga mbi 42 shtete të ndryshme të botës, raporton Anadolu Agency (AA) ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Mbahet edicioni i katërt i Maratonës së Tiranës 
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Për të katërtin vit radhazi, është organizuar Maratona e Tiranës, ku morën pjesë rreth 2500 vrapues, profesionistë dhe amatorë, nga mbi 42 shtete të ndryshme të botës, raporton Anadolu Agency (AA) ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Mbahet edicioni i katërt i Maratonës së Tiranës 
Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Për të katërtin vit radhazi, është organizuar Maratona e Tiranës, ku morën pjesë rreth 2500 vrapues, profesionistë dhe amatorë, nga mbi 42 shtete të ndryshme të botës, raporton Anadolu Agency (AA) ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit