Maqedoni e Veriut, fillon votimi në zgjedhjet e parakohshme parlamentare

Maqedoni e Veriut, fillon votimi në zgjedhjet e parakohshme parlamentare

SHKUP (AA) - Në Maqedoninë e Veriut ka filluar votimi në zgjedhjet e parakohshme parlamentare. Votimi filloi në orën 07:00 dhe do të zgjasë deri në orën 21:00, në gjithsej 3.390 vendvotime në gjashtë njësitë zgjedhore të vendit. Sipas Listës Zgjedhore të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ), të drejtë vote kanë 1.814.263 qytetarë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Maqedoni e Veriut, fillon votimi në zgjedhjet e parakohshme parlamentare Fotoğraf: Husamedin Gina

SHKUP (AA) - Në Maqedoninë e Veriut ka filluar votimi në zgjedhjet e parakohshme parlamentare. Votimi filloi në orën 07:00 dhe do të zgjasë deri në orën 21:00, në gjithsej 3.390 vendvotime në gjashtë njësitë zgjedhore të vendit. Sipas Listës Zgjedhore të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ), të drejtë vote kanë 1.814.263 qytetarë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Maqedoni e Veriut, fillon votimi në zgjedhjet e parakohshme parlamentare Fotoğraf: Husamedin Gina

SHKUP (AA) - Në Maqedoninë e Veriut ka filluar votimi në zgjedhjet e parakohshme parlamentare. Votimi filloi në orën 07:00 dhe do të zgjasë deri në orën 21:00, në gjithsej 3.390 vendvotime në gjashtë njësitë zgjedhore të vendit. Sipas Listës Zgjedhore të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ), të drejtë vote kanë 1.814.263 qytetarë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Maqedoni e Veriut, fillon votimi në zgjedhjet e parakohshme parlamentare Fotoğraf: Husamedin Gina

SHKUP (AA) - Në Maqedoninë e Veriut ka filluar votimi në zgjedhjet e parakohshme parlamentare. Votimi filloi në orën 07:00 dhe do të zgjasë deri në orën 21:00, në gjithsej 3.390 vendvotime në gjashtë njësitë zgjedhore të vendit. Sipas Listës Zgjedhore të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ), të drejtë vote kanë 1.814.263 qytetarë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Maqedoni e Veriut, fillon votimi në zgjedhjet e parakohshme parlamentare Fotoğraf: Husamedin Gina

SHKUP (AA) - Në Maqedoninë e Veriut ka filluar votimi në zgjedhjet e parakohshme parlamentare. Votimi filloi në orën 07:00 dhe do të zgjasë deri në orën 21:00, në gjithsej 3.390 vendvotime në gjashtë njësitë zgjedhore të vendit. Sipas Listës Zgjedhore të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ), të drejtë vote kanë 1.814.263 qytetarë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Maqedoni e Veriut, fillon votimi në zgjedhjet e parakohshme parlamentare Fotoğraf: Husamedin Gina

SHKUP (AA) - Në Maqedoninë e Veriut ka filluar votimi në zgjedhjet e parakohshme parlamentare. Votimi filloi në orën 07:00 dhe do të zgjasë deri në orën 21:00, në gjithsej 3.390 vendvotime në gjashtë njësitë zgjedhore të vendit. Sipas Listës Zgjedhore të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ), të drejtë vote kanë 1.814.263 qytetarë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Maqedoni e Veriut, fillon votimi në zgjedhjet e parakohshme parlamentare Fotoğraf: Husamedin Gina

SHKUP (AA) - Në Maqedoninë e Veriut ka filluar votimi në zgjedhjet e parakohshme parlamentare. Votimi filloi në orën 07:00 dhe do të zgjasë deri në orën 21:00, në gjithsej 3.390 vendvotime në gjashtë njësitë zgjedhore të vendit. Sipas Listës Zgjedhore të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ), të drejtë vote kanë 1.814.263 qytetarë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Maqedoni e Veriut, fillon votimi në zgjedhjet e parakohshme parlamentare Fotoğraf: Husamedin Gina

SHKUP (AA) - Në Maqedoninë e Veriut ka filluar votimi në zgjedhjet e parakohshme parlamentare. Votimi filloi në orën 07:00 dhe do të zgjasë deri në orën 21:00, në gjithsej 3.390 vendvotime në gjashtë njësitë zgjedhore të vendit. Sipas Listës Zgjedhore të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ), të drejtë vote kanë 1.814.263 qytetarë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit